返回列表 發帖
同太后祖PK
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

Dance Medley:
i)  1st Date (3:10)
ii)  曌 (3:13)
iii) 很想要吧 (3:49)

Gin Gin殺了我吧不要讓我亂爬

環球話絕不出版DVD
逼人買藍光
Gin Gin巧勁呀

好似已經有好多公司唔畀貨hmv
我有朋友話hmv就嚟香港全線執笠
721AXA 發表於 2018-10-20 04:05 PM

我朋友琴晚先系hmv買太后張答案之書
仲有優惠添

SKY MUSIC天空銷量榜

市場指標真實數量
絕對公正逢星期一更新公佈

銷售日期[29-10-2018至04-11-2018]

1)  Hinsideout 張敬軒演唱會2018 2 BR + 3CD LIVE演唱會版 + KARAOKE 卡拉OK 版
2)  Gin Lee 李幸倪.First Of All Live 2018 演唱會2BD+3CD
3)  蔡一傑 – One
4)  "Hinsideout 張敬軒演唱會2018  4DVD + 3CDLIVE演唱會版 + KARAOKE 卡拉OK 版
5)  鍾鎮濤 to bee continued…
6)  PHIL LAM 林 奕匡 2018全新個人大碟A TOUCH OF
7)  my little airport 第九張專輯《你說之後會找我》
8)  2018黃翊全新個人大碟"A SECOND CHANCE
9)  容祖兒 – 答案之書
10) BOYZ 大男孩 (新曲+精選)

亞亞亞果然好堅

點解蔡一傑第3又第9
hehehaha 發表於 2018-11-6 02:28 AM

原文系咁
post咗先知

希望今晚聽到風靡同3+3
唔好有國語新歌無興趣