返回列表 發帖
有人買左未?几錢?
lblemon 發表於 2018-10-19 11:28

未得閒行唱片舖
希望贏到容祖兒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

回復  kayzzz

我有路人fans frd半價去睇,佢淨係識雙雙 月球很堅強 睇完都覺得佢唱功好,雖然唔識d ...
黃家正 發表於 2018-10-22 14:16

Gin Lee真係贏哂口碑
基本上冇聽過有人話佢唱歌唔好、抖氣聲大
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Gin Lee受訪時表示終於推出演唱會大碟,瞬間湧現好多舞台上的回憶,更笑指屋企人都非常緊張:「尋日喺車入面同佢哋一齊聽新碟,佢哋直程Feel到好似自己出碟咁,我就同佢哋講『恭喜你哋一齊出道』,自己都訂咗隻,今晚會同佢哋一齊睇多次個騷,當首播咁。」其後又自爆玩遊戲時差啲唔記得舞步。問到可會再出快歌?她坦言舊傷還未痊愈,現需定時做物理治療:「手、背啲位都有傷仲痛緊,不過如果要跳舞都會照跳,配合治療。」

Gin Lee開心透露即將展開巡迴演唱會,目的地包括「娘家」馬來西亞及內地,預計明年開跑,又指正籌備國語大碟。

TW LW NW
01 NE 01 答案之書 / 容祖兒  
02 06 03 A Star is Born / OST
03 01 02 One / 蔡一傑
0 ...
kayzzz 發表於 2018-10-26 20:58

只出bluray算係咁
如果容祖兒得bluray可能永遠11位

隻Blu-ray好似影到你
你坐$680?
hehehaha 發表於 2018-10-25 16:48

我坐勁前
Gin Lee問有冇大馬FANS我瘋狂舉手歡呼

D庸粉真係肉酸
lemontea1069 發表於 2018-10-30 18:48

AGA上冠軍就係真材實料
Gin Lee上冠軍就係買榜
公平咩

影碟榜
1. 蟻俠
2. 復仇者
3. Gin Lee
hinz 發表於 2018-11-2 15:22

Gin Lee好勁
其實賣唔賣得環球自己知

再講Bluray單價咁貴
就算銷量得隻EP 1/3,收入都已經高過隻EP
雖然冇演唱會效應,銷量會低少少

唔好再同果隻野講啦, 唗氣
佢嘔象咁多年都唔知買過幾多獎同榜
lemontea1069 發表於 2018-11-2 15:47

發覺Gin粉平均質素高好多

聽返Gin Lee鄉音rap真係好正

Gin Lee tag歌好好笑

一加一等於咩呀?一加一等於雙雙

和每天講完再見 我都要同大家講再見

聽左咁多日,最好聽都係 我說 falling 呢批BMA歌。
黃家正 發表於 2018-11-8 03:08

我呢排都日日煲

阿Gin同AGA真係冇乜嘢交流,女金同女銀嘅分別
angelicdestiny 發表於 2018-11-9 23:50

Gin Lee:嘩,即刻著返對鞋先,因為佢好高呀!
Gin Lee:歡迎AGA黎到我既一
AGA:今晚第二場喇,一加一

Gin既高音好聽。

覺得佢黎緊做既歌個key要高番少少
Nathan 發表於 2018-11-15 23:21

佢驚D歌太難唱
班人唱唔到
跟住又唔夠hit比人有藉口反

希望佢快d有新的演唱會,聽唔夠!
chw008 發表於 2018-11-18 13:17

希望拎完個女金之後
好快可以再開

唔知係咪5年約?
Gin 2016年做訪問講過下比5年時間自己,如果再達唔到目標就可能走之類既話 ...
Garfield 發表於 2018-11-14 09:46

可能真係好似d hater話齋 返大馬(唔係馬拉!)享福

很堅強live真係好聽過錄音室版本100倍
好有感情 that bridge tho ...
JasOh103 發表於 2018-11-24 00:42

很想要吧超正

Omg FoA有tour
明年3月雲頂開show
希望再出碟收錄堅強的動物(Live)
JasOh103 發表於 2018-11-25 23:48

留定個期去睇佢先

想睇

聽講 Duncan 都有去
球球 boss 好重視堅堅
616.1314 發表於 2019-3-3 23:44

開心

唔知GIN LEE仲有無得開第2次紅館呢
Garfield 發表於 2019-3-4 10:00

實有機會嘅

Gin 表示家人是她的啟蒙老師,也分享了在香港經歷低潮時曾窮得只剩下港幣 1000元,無法承擔房租而被逼搬遷至空間非常狹小的小蝸居,讓突然飛到香港想給 Gin 驚喜的爸媽非常心疼,說著說著兩姐妹在台上也開始眼眨淚光。「如果我是一朵花,馬來西亞就是個很肥沃的土地,讓我打下結實的根;而香港就是陽光與雨水,給了我許多養分,颱風來的時候雖然把我吹得七零八落,但每當發生時都是一個機會,讓我變得更堅強。」

呢件有D大媽味

她鼓勵大家要相信自己比想像中強大,不要輕易放棄。