返回列表 發帖
環球同間間都唔岩㗎啦。
遲早連viu tv 都唔睬佢。
剩係俾面狗0衫

講返gin gin ,聽返呢隻live 好似差過我 ...
dom 發表於 2018-10-20 19:10

最可惜係Falling無收第一場
第二場唱少左一句 「天開了」
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

潛水個live版好正
可以plug得
hehehaha 發表於 2018-10-20 21:13

成隻碟最好J係潛水 很堅強 Falling 1stDate 我也不想這樣
其實年尾可以plug翻很堅強Live Version 等大家年尾投票記得投下呢首
肥婆馬上收皮

sky music 嘅天空銷量榜輸咗俾容天后了,只係NO.2
remus 發表於 2018-10-22 20:23

個榜計到21號,Gin Lee 20號出都亞軍,算係咁啦
肥婆馬上收皮

SKY MUSIC天空銷量榜

市場指標真實數量

絕對公正逢星期一更新公佈

銷售日期[22-10-2018至28-10-2018]

http://skymusic.com.hk/?p=53898

1)  Gin Lee 李幸倪 李幸倪.First Of All Live 2018 演唱會2BD+3CD

2)  鍾鎮濤 Kenny Bee to bee continued…

3容祖兒 Joey Yung – 答案之書

4)  "Hinsideout  張敬軒 Hins Cheung演唱會2018  4DVD + 3CDLIVE演唱會版 + KARAOKE 卡拉OK 版

5)  my little airport 第九張專輯《你說之後會找我》

6)  2018 黃翊 全新個人大碟"A SECOND CHANCE

7)  蔡一傑 – One

8)  BOYZ 大男孩 (新曲+精選)

9)  星夢娛樂2018 鄭俊弘 全新專輯 – 星光

10)  吳業坤 Ng Yip Kwan “坤哥” 2018 年概念雙封面 EP “Keep Going
肥婆馬上收皮

CD Warehouse銷量榜
銷售日期[21-10-2018至27-10-2018]
十大中文唱片

1 李幸倪GIN LEE 【FIRST OF ALL LIVE 2018】2BR+3CD
2 容祖兒 【答案之書】
3 黃翔 【A SECOND CHANGE】
4 MY LITTLE AIRPORT 【你說之後會找我】
5 OST 【黃金兄弟】
6 鍾鎮濤 【TO BE CONTINUED】
7 李榮浩 【耳朵】
8 陳潔儀 【A TIME FOR EVERYTHING】
9 BOYZ 【大男孩】
10 蔡一傑 【ONE】
肥婆馬上收皮

GIN LEE 好叻女

BTW 我仲未買
wchild 發表於 2018-10-30 16:48

兩大CD店都挑贏祖祖
肥婆馬上收皮

大馬站:
好風 -> 風靡
偏偏喜歡你 -> 心痛
信 -> 自我感覺還好 cut一加一 (抵死)
有李在多姣 -> 緣 兩半
...
JasOh103 發表於 2019-3-3 09:13

呢個rundown正過香港站!!
肥婆馬上收皮

[quote]Proud of her
兩首共和十大好慘

冇 證明我唔係堅粉
JasOh103 發表於 2019-3-3 13:03 [/quot

期待下次紅館
天地一沙鷗 侘寂 風靡 自我感覺還好 全部喺舞台感好重嘅歌
肥婆馬上收皮

有無相
點災難法

btw 唔知 FOA 仲會唔會有其他站呢
616.1314 發表於 2019-3-3 23:44

全身螢光橙 螢光橙外套+螢光橙bra top
Opening 浴袍都好似變左螢光黃
肥婆馬上收皮

其實究竟係得罪 stylist
定係佢本人 d fahsion sense 真係甘不敢恭維
616.1314 發表於 2019-3-4 00:22

IG見到開場套螢光黃浴袍 7到痛哭
加上Gin放完新年又肥左一個碼 著套菊花茶衫(很堅強個套)真係勁肉酸https://www.instagram.com/p/BugsmVkFXEm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=bffwpjyvcsgy
肥婆馬上收皮