返回列表 發帖
支持堅堅

我也不想這樣後面特登寫住(原唱:王菲),係咪唔想人地混淆早早果首,同早早劃清界線

19網上 20實體
JayantL 發表於 2018-10-19 15:22

馬拉堅驚同早早正面交嗎

只出bluray算係咁
如果容祖兒得bluray可能永遠11位
John 發表於 2018-10-27 13:57

馬拉堅不敵祖祖已成事實

馬拉堅不敵祖祖已成事實
cathay1996 發表於 2018-10-29 11:36
放空 發表於 2018-10-30 17:04

笑到噴飯
hehehaha 發表於 2018-10-29 17:17

2018 香港唱片商會銷量榜第44週 2018/11/2

TW LW NW
01 01 02 答案之書 / 容祖兒  
02 02 04 A Star is Born / OST
03 NE 01 A Second Chance / 黃翊
04 03 03 One / 蔡一傑
05 NE 01 耳朵 / 李榮浩
06 07 04 A Time For Everything / 陳潔儀   
07 05 03 大男孩(新曲+精選) / BOYZ
08 RE 08 環球高歌陳百強 / VA
09 06 06 Love is Here to Stay / Tony Bennett & Diana Krall  
10 NE 01 to bee continued… / 鍾鎮濤

OUT
XX 04 03 你說之後會找我 / my little airport
XX 08 05 Hinsideout 演唱會2018 / 張敬軒
XX 09 01 First Of All Live 2018 演唱會 / Gin Lee
XX 10 04 Hours / RubberBand

who's got the last laugh 終極恥笑 放空 hehehaha

計法唔同姐...唔覺得會賣少過鍾鎮濤
Garfield 發表於 2018-11-2 15:13

咪兜啦好無

我夠話容祖兒比錢買冠軍..你都唔好兜
Garfield 發表於 2018-11-2 15:20

你知唔知你呢句已經足夠構成誹謗

唔好再同果隻野講啦, 唗氣
佢嘔象咁多年都唔知買過幾多獎同榜
lemontea1069 發表於 2018-11-2 15:47

係啦,年年都買,剩係moment果次唔買嘅可?

香港唱片商會個榜影音產品要除2定幾多,點同純CD比,
54320笨 發表於 2018-11-4 11:12

Source??

希望1月1號個女金可以幫佢事業再谷一谷
gin好需要呢一下
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

買咗碟..但無blu-ray機..仲未有得睇
Garfield 發表於 2018-11-13 18:06

PS4都無咩?

岩先比左個friend聽很堅強live 之後佢話最女決定投比Gin
HOTMAN 發表於 2018-11-24 00:45

你d frds好有taste