返回列表 發帖
頭五位係4男對4女
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

I voted for 6, 7 and 8

最後回顧出現過的64首歌曲
基本上每個歌手剛好一首歌 唯獨盧凱彤有四首歌 原因相信大家都能理解
...
nicholashin 發表於 2018-10-26 21:48

一首鄭秀文都冇
但係有容祖兒 嘔心
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

6字魔音都有16票
好想知呢班人點投 投兩首定棄沙鷗
如果齊心其實有機會第一
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

6字魔音都有16票
好想知呢班人點投 投兩首定棄沙鷗
如果齊心其實有機會第一 ...
JasOh103 發表於 2018-10-27 06:14

我淨係投左自我感覺還好
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

CM會員共和榜: 2018年度我最喜愛的歌曲第三季季選
前言

十五分鐘後,季選便正式開始
第一次主持 ...
nicholashin 發表於 2018-10-26 19:45

支持
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

me投左

04. Gin Lee - 自我感覺還好
12. 王菀之 - 沉默的士高
15. 林二汶 - 愛情是一種法國甜品
27. 陳奕迅 - 漸漸
35. 盧凱彤 - 荒原

恭喜今季冇0票歌曲

06. RubberBand - 未來見
36. 謝安琪 - 一個女人 和浴室
30. 麥浚龍 - 勇悍.17
27. 陳奕迅 - 漸漸
34. 鄭秀文 - Creo en Mi (Ft. Jackson Wang)

慘淨係中兩首
叱咤樂壇女歌手金獎 謝安琪!!!
至尊唱片大獎 the album
叱咤唯一大滿貫女歌手

一首鄭秀文都冇
但係有容祖兒 嘔心
JasOh103 發表於 2018-10-27 06:10
你可以聽返鄭秀文嗰首《世界之最(你/我願意)》

投左
03. Gin Lee - 天地一沙鷗
34. 鄭秀文 - Creo en Mi (Ft. Jackson Wang)
24. 許廷鏗 - 停半分鐘聽一闋歌
中3首
競爭好激烈
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

邪不可勝正!
RVHOCPC 發表於 2018-10-26 22:11

好句!
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

投咗
08. Serrini - Let Us Go Then You And I
12. 王菀之 - 沉默的士高
15. 林二汶 - 愛情是一種法國甜品
中咗四首

好後悔無投心之科學
上季投咗入唔到以為今季都無望

I voted for 6, 7 and 8
kin888 發表於 2018-10-26 22:48

我投嘅全部都無上

我投嘅全部都無上
Frankiekiekie 發表於 2018-10-31 16:54

Same

我投嘅全部都無上
Frankiekiekie 發表於 2018-10-31 16:54
一模一樣

18. 許廷鏗 - 停半分鐘聽一闋歌
24. 林奕匡 - 一世同學
30. 麥浚龍 - 勇悍·17
31. 潘朵拉樂團 - 鄰家的你
35. 盧凱彤 - 荒原
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

今次好似無貼堂post
但Instagram Facebook都有更多介紹文字
文筆流暢過我好多 內容清晰有力 值得大家支持

今次好似無貼堂post
但Instagram Facebook都有更多介紹文字
文筆流暢過我好多 內容清 ...
nicholashin 發表於 2018-11-13 00:58

原來我既投選歌曲原因填左
「好聽」