返回列表 發帖
乜水?
賴爽 發表於 2018-11-3 21:51

Viutv用全民造星 打造出黎既打大台既男子組合
今日成位 同時宣佈今個聖誕開show

第一次造型方面冇出事
gooloo 發表於 2018-11-3 22:03

俾番出面既人搞 即刻無事
今次造型得!

右下角中間分界張敬軒
hehehaha 發表於 2018-11-3 22:02

介紹番 佢叫Anson Kong
外形係壞男孩靚仔型

OH  祝佢地有好嘅發展
賴爽 發表於 2018-11-3 22:02

我都好希望佢地係其他三台都站得住腳
咁樣先會令viutv有意搞下音樂節目

其實睇咩?
睇樣得2~3個
唔係睇表演呀!
個個劃晒眼線都幾恐怖下。可能我唔識欣賞啦。
有冇Gin Le ...
dom 發表於 2018-11-4 12:49

好多個都係舞蹈員(幫過好多明星做演唱會)或者係舞蹈老師出身⋯
所以表演黎講係壓到台!

12人
睇下玩到幾耐呀吓
tom 發表於 2018-11-4 09:51

模式會似48咁 學夠野 夠料單飛 就要畢業單飛 俾第二季學員入黎

尋日荷里活新歌live(應該有墊聲)勁得人驚,特別係anson kong個兩句
我寧願佢地到時咪嘴好過{ ...
myrichardac 發表於 2018-11-4 17:17

其實Anson Kong真係好多張刀 但係無張利佢算係一個唔算好唱得 唔算好跳得 但好奇怪好多導師評判都對佢有好好印象
不捨得怎放手。。阿爺阿爺。。成件事娘味好重呀。。。
第一主打唔得 ...
stephybest 發表於 2018-11-4 17:55

第一主打真係唔得 好唔熱血
好似又係搵作《前傳》嘅李11+Cm 作嘅 應該都係貪平貪就手
認真香港應該冇咩作曲人識作啱 ...
myrichardac 發表於 2018-11-4 19:39

好想知viutv會唔會擴充唱片部 如果唔俾水 我諗接落黎既曲式都幾唔樂觀 (其實做到當年EO2最後時期既歌都夠殺又唔娘 唔一定搵外國人)

btw 講唱跳好成功既男團 係唔係得草蜢 only?

節錄叱吒樂壇:
姜濤3個月至半年後 就會單飛 同 mirror 同時發展
mirror會行偶像派路線 全跳舞曲目
肥仔同阿dee有一隊 演唱會都有表演

780sell 700@2
hinz 發表於 2018-12-21 10:26

尋晚企位迫到癲 仲要賣特價飛