返回列表 發帖

[Nov/21/2018] Vol. One - 陳奕迅 (LP)

歌手:陳奕迅
唱片名稱:Vol. One
唱片封面:

推出日期:2018/11/21
唱片類型:LP

TrackList:
LP
SIDE A:
01. 歲月如歌
02. 十面埋伏
03. 他一個人
04. 天使的禮物
05. 孤獨探戈
SIDE B:
01. 綿綿
02. 單車
03. 人來人往
04. 打回原形
05. Katrina

附加資料:
限量500套編碼 重量180g 高品質材料 日本生產

出處:Echo cd
HINZ TOP 20 Week 4
01 風靡 - Gin Lee
02 若然冬天沒有花 - 梁釗峰
03 沙文 - 林憶蓮

想要Yumiko或者Edison. Please steal this album黑膠多d
希望Mani睇到我個留言

想要Yumiko或者Edison. Please steal this album黑膠多d
希望Mani睇到我個留言
hehehaha 發表於 2018-11-7 18:55

支持yumiko space 出黑膠

蛋記又搶閘略水

d 歌係咩準則執出黎噶
43. 誰最堅強 誰最善良 誰就會更高尚?
2019Week4
1花灑下的歌2遺書3重複愛一次

出啲咁9唔搭8. 正正經經全隻大碟原汁原味出好過啦 The Easy Ride, The Line Up, 咩都好

出啲咁9唔搭8. 正正經經全隻大碟原汁原味出好過啦 The Easy Ride, The Line Up, 咩都好 ...
30rock 發表於 2018-11-7 23:12

呢個真
Shall we dance shall we talk如果出肯定有市場
當年Cd聲稱賣過十萬
黑膠咁大隻用呢啲核突求其封面真係好趕客

蛋記係復刻掠水呢一點真係差環球幾多皮,eason依家內地紅成咁,求其出d英皇時期d經典大碟嘅SACD LP呢d分分鐘賣曬。不過dahlia2有得出彩膠,英皇都唔算傻到盡,之前黑膠係內地一出就炒到七八百蚊。

d 歌係咩準則執出黎噶
b01091018 發表於 2018-11-7 19:22

可能隨機揀

點解美蛋仲唔肯出陳偉霆黑膠,賣幾千蚊張都可能大把人爭
搖滾區的神經病IG

點解美蛋仲唔肯出陳偉霆黑膠,賣幾千蚊張都可能大把人爭
阻住 發表於 2018-11-8 10:33

sad but true
「讓我代你白頭   煩惱百千   紋在我手」
Week 3 ERadio 華語榜
1. 守口如瓶 - 周國賢  |  2. 亂世情侶 - 古巨基  |  3. Crying Underwater - Yukilovey