返回列表 發帖

[自唱分享] 何希浩 與 比卡超

又係一首係正路野, 另一首係另類

--------------------------
原曲歌名:寵物小精靈
原唱:陳浩民
翻唱者:timmy
翻唱歌曲連結:Here

網上啲cover version都係自彈自唱多...
原版音樂D字又快又密

--------------------------
原曲歌名:眼紅館
原唱:關智斌
翻唱者:timmy
翻唱歌曲連結:Here

呢首唱到最後冇氣喇

路過既你say個hi, comment下丫

yummy唱歌hohoten

你唱「我失戀會喊」呢句唱得好動人
唱到好似想喊咁
莫非你正值失戀期 ?
CBM NO.464 2018 W46
01 盡力呼吸 [2 周冠] / 岑寧兒
02 幻覺湖 / 林一峰
03 未來見 [3 周冠] / RubberBand

你唱「我失戀會喊」呢句唱得好動人
唱到好似想喊緊
莫非你正值失戀期 ?  ...
chanchan0909 發表於 2018-11-9 20:33

應該分開嗎

應該分開嗎
RVHOCPC 發表於 2018-11-9 20:54
希望佢可以盡快忘掉過去嘅傷心事啦

有懶音
love wins!

希望佢可以盡快忘掉過去嘅傷心事啦
chanchan0909 發表於 2018-11-9 21:42

好有Feel..可能比女hurt爆..所以連個ap網都close埋... ToT
浴室 (女)171+14* -5
(男)13
未來見217-23 (227-33)

好有Feel..可能比女hurt爆..所以連個ap網都close埋... ToT
kaytse 發表於 2018-11-17 04:39
希望佢女友吐吐可以入黎鼓勵下佢啦