返回列表 發帖

【拉闊】Juno舖路開騷造勢 謝安琪預告頒獎禮掃獎

簽名被屏蔽

支持 joey至尊 kay女金 (發夢啦)

當Gin Lee死呀?
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

香港得兩個女人
唔係阿Key就容小姐

當Gin Lee死呀?
JasOh103 發表於 2018-11-10 23:20

個記者唔識gingin啫

香港得兩個女人
唔係阿Key就容小姐
Frankiekiekie 發表於 2018-11-10 23:25

林欣彤亦有不錯的播放率,《忍》跑出後,還有《重光紀念日》和《Da Di Da》承接,原本準備年尾開騷造勢,可惜聲帶出問題要延期。其次林二汶和鄧小巧都是商台愛將

仲有mag 2汶 小巧

支持心之科學榮登至尊

AGA 同 煎慘被無視

明明硬膠姐 ap第一,慘被無視

憑什麼否定李

「謝安琪預告頒獎禮掃獎」幾時預告過??
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

「謝安琪預告頒獎禮掃獎」幾時預告過??
帥小寶` 發表於 2018-11-11 00:32

內文得個記者自己預告
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

嬲呀 容祖兒ap 差呀gin 一截
提都唔提gin lee

憑什麼否定李
HOTMAN 發表於 2018-11-11 00:10

笑到噴水
================
而今年商台的女歌手金獎,估計亦是Kay的囊中物,播放率暫時領先對手容祖兒。

可能祖祖已經都唔當Kay係對手啦

我宣布反謝安琪大聯盟正式成立
2首歌女金
可恥

#TeamSouthAsiaGin

簽名被屏蔽

快啲派3rd plug啦,靠古仔合唱嗰首所謂新歌,死得啦,重話女金
任我行 失憶蝴蝶

你咪顛啦
     係2.5 首 再加第1 首新plug
tributehotel 發表於 2018-11-11 02:05

死心啦
從來冇細公司拎過女金
903有心谷個金
歌聲如初一week都上比你啦
洗鬼年尾派首合唱玩死自己咩

簽名被屏蔽

回復 18# hehehaha

Juno科水分分鐘大過舊年華納,所以幻國唔係細公司。不過呢個記者真係好唔pro,無視環球姊妹花。
舞來舞去 不日內開始錄音。

我淨係知道 計埋adj Kay 依家排第2 (未計adj 就第3)
    浴室仲播緊 就算唔再有下plug 都穩奪金  ...
tributehotel 發表於 2018-11-11 02:27

阿kay唱完拉闊應該播得七七八八
睇死好似aga咁一完show即停播
加上合唱版ap除二!已玩完
發下夢有個十大第四加女銅咪算囉
何況有機拎多半個至尊碟
對家Gin Lee侘寂熱播當中,反cup Aga只係時間問題
起碼播到12月
加上Gin Lee已錄好第二plug,除時即派即上失禁到1月1!
希望成真!

Kay今年表現咁曳
新歌反應一般
又買views死谷爛谷都未有100萬
憑值得拎一次女金都唔係今年囉
如果咁要gin lee銀
同當年容祖兒壓謝安琪金有乜分別?
因為後輩就唔可以先登頂?

簽名被屏蔽

播唔夠數就覺得會將Kay調上大獎
播夠數就覺得唔會調走Kay既大獎
由此可見 Kay想要咩獎都會贏到
恭喜Bert終於可以上台拎至尊歌

簽名被屏蔽

播唔播夠數 言之尚早
    話唔定 Kay 熱播到年尾
    我只係話以903 作風 萬一播唔夠 相差唔遠 都會 ...
tributehotel 發表於 2018-11-11 08:15

你不如解釋下Gin Lee不停 3+3+3既現象先
萬一播唔夠 相差唔遠 Gin都可以金
個女金係Gin 都好合理!

簽名被屏蔽

有錢真係唔同曬,舊年古sir就搵左古sir又錄碟又做訪問又有live,都係冇今次咁大宣傳同埋陣仗。有d時候真係唔知juno仲係唔係當年做雌雄同體個陣咁個好單純比心機做音樂果個後生仔。

一個男人一個女人同浴室真係好難聽,我真係唔信呢d合作係為左做出好音樂。

簽名被屏蔽

容祖兒年初派台的《心之科學》熱播,加上網路超過二百七十多萬點擊,乘機再找樂隊Dear Jane搞合唱版再谷一谷

年頭歌冇運行,杏仁亦要花氣力。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

簽名被屏蔽

六月都叫年頭?
tributehotel 發表於 2018-11-11 11:18

你問篇報道啦唔該
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

回復  hehehaha

Juno科水分分鐘大過舊年華納,所以幻國唔係細公司。不過呢個記者真係好唔pro,無視 ...
黃家正 發表於 2018-11-11 06:33

都覺幻國少人但洗錢唔一定少特別係prodction

今年support aga女金(雖然無可能)

簽名被屏蔽

2.5首歌女金又真係講唔過去...就當再加埋歌聲如初囖,但又係唱得難聽到...

簽名被屏蔽

如果最後 KAY 冇女金
只能怪幻國咁遲派 1st plug

如果最後 KAY 冇女金
只能怪幻國咁遲派 1st plug
mamakin 發表於 2018-11-11 17:04

依個又係離譜
歌就一早錄完 又拖到六月先派 mv仲要等成個月
Plug與plug之間又有真空期 又要等埋juno d plug出左兩星期先plug得下首

回復 34# 54320笨
其實小問題同無期都高質到爆,但可惜下半年都無派歌...

容粉全面進場

容粉全面進場
henhenhen 發表於 2018-11-11 18:36

GIN粉都全面進場

GIN粉都全面進場
hehehaha 發表於 2018-11-11 18:44

個報導提都無提過gingin 行開d啦 唔好痴咁埋

個報導提都無提過gingin 行開d啦 唔好痴咁埋
kayzzz 發表於 2018-11-11 18:47

一個女人和浴室 feat: Gin Lee 喎

簽名被屏蔽

其實就算爭曬所有獎, 或者將D 獎讓曬比新人,其實對於大眾都係冇任何分別,
大眾眼中呢D 獎廢過核爆,欣宜 / 方皓玟 贏左之後都係冇NOISE,
所以大家唔需要緊張,你問10個人舊年903/TVB最女係邊個, 應該大部分都以為係容祖兒
我覺得903就算頒最佳男歌手比爆肺KAY,大眾都仍然以為係最男EASON OR 張敬軒/女春卷

簽名被屏蔽

我宣布反謝安琪大聯盟正式成立
2首歌女金
可恥

#TeamSouthAsiaGin
hehehaha 發表於 2018-11-11 01:46
派一首都有權攞金嘅,聽眾受就得
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

簽名被屏蔽

派一首都有權攞金嘅,聽眾受就得
PenguinMusic 發表於 2018-11-12 14:09

同意!商台理應破舊立新!播放率機制已經過氣!