返回列表 發帖
點都會買如果送埋演唱會dvd就好啦
「微笑之中 接受還未有 答案。」

龍舌蘭聽日有得聽啦 MV都係聽日出

有冇人買碟抽中放影會?

Umwebzine話數碼平台照樣12/12上架

嚴重懷疑track 1係duo同love is live個開場音樂
JayantL 發表於 2018-11-19 21:11

個intro係Duo開場個倒數

邊度?唔係中午12點咩?
eason 發表於 2018-12-12 00:35

Kkbox上左啦

破壞王變到好政治正確
正到
不瑕 發表於 2018-12-22 19:54

網上版係咪冇唔同?要cd先有分別?

破壞王 chorus 新歌詞

頑童在破壞 搞破壞   挑戰古老的妖怪
頑童在破壞 搞破壞   拯救失勢的新派
頑童在 ...
powerful 發表於 2018-12-23 15:19

Thanks
    歌詞卡都仲係舊版

其實有冇人見過隻t shirt版?

澄清 陳奕迅 L.O.V.E 預購版是沒有T-shirt跟的. 因網上流傳有T-shirt, 特此通知.
實體專輯將於12月21日全 ...
hinz 發表於 2018-12-26 14:40

我知呀 但佢海佈寫左t shirt 版現已上市但行左好多間都唔見有 所以先問下 可能我表達唔好

懷疑送T-shirt係執咗嘅HMV先有囉
remus 發表於 2018-12-26 14:57

Sky music都話冇 通常佢地咩都有

T-Shirt版六百零蚊

美球呢排是咪財困
阻住 發表於 2019-1-8 21:02

呢個價錢會唔會太貴