返回列表 發帖
關咩事 就算遲一個月出咪又係被人講
timc524 發表於 2018-11-14 20:40

應該唔會係呢個封面啦,啲衫應該係演唱會成員嗰啲衣服款式,不過唔知有幾多個造型唧
任我行 失憶蝴蝶

可能有多個封面造型照片 slip cards, 可以自己更換封面
boy4dudes 發表於 2018-11-14 21:52
L.O.V.E. is Live演唱會啲衫我好鍾意, 可惜係非賣品囉
任我行 失憶蝴蝶

《可一可再》係今年錄嘅,其他好似都係好耐之前已經完成?
1d14 發表於 2018-11-16 01:05
我們萬歲、破壞王好似今年錄的
任我行 失憶蝴蝶

龍舌蘭交歌甘遲
都係今年錄的
chb23 發表於 2018-11-17 01:17
我一時唔記得咋
任我行 失憶蝴蝶

最新消息: eason and the duo band《L.O.V.E.》專輯推出日期更改為12月21日。

source - cdwarehouse faceb ...
KLY 發表於 2018-12-10 14:57

知唔知點解要延遲呀?
任我行 失憶蝴蝶

原來呢張專輯有15個封面
(來自Made in Hong Kong)
任我行 失憶蝴蝶

任我行 失憶蝴蝶

原來DeIuxe版(附T-shirt)要出碟嗰日先有得買
任我行 失憶蝴蝶

24號有我們萬歲MV
任我行 失憶蝴蝶

Eason夥拍好戲之人佘詩曼拍攝歌曲《我們萬歲》MV,二人飾演一對平凡的愛侶,真摯的演技把愛侶之間的日常表露無遺。Eason表示佘詩曼的演技令他很深刻:「佘詩曼比我嘅感覺係屬於電視機裡面嘅人物,宜家好似我都入埋電視機入面,感覺好得意、好過癮!」MV明天上架,希望能為大家送上充滿愛意的聖誕禮物,與最愛的人一同渡過幸福佳節。
(From : umwebzine ig)
任我行 失憶蝴蝶

阿佘好慘
俾Eason寸電視味濃XD
JayantL 發表於 2018-12-23 15:37
佢呢排話好鍾意睇跳躍生命線等無線劇集,已經變咗電視精啦,真攪笑
任我行 失憶蝴蝶

呢首愈聽愈喜歡
任我行 失憶蝴蝶

我知呀 但佢海佈寫左t shirt 版現已上市但行左好多間都唔見有 所以先問下 可能我表達唔好 ...
misterben111 發表於 2018-12-26 14:47

懷疑送T-shirt係執咗嘅HMV先有囉
任我行 失憶蝴蝶