返回列表 發帖

[Dec/2018] GOOD DAY.張彥博演唱會2018

《GOOD DAY.張彥博演唱會2018》
日期:2018年12月9日
時間:晚上8時15分
地點:九展Star Hall
票價:$480 / $380 / $280
**優先預購每張門票需另加$20手續費
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

宜家開show仲容易過出碟

係咪演雄姐果個???

開得咁趕仲要Starhall
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

一個月都無點賣啲霏

係咪演雄姐果個???
wchild 發表於 2018-11-15 16:14

係啊,到時嘉賓肯定有何廣沛郭子豪羅天宇

一隻歌都冇都可以開star hall???
就算免費喺街頭busking都冇幾個人睇啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

JayantL 發表於 2018-11-15 16:43

Star Hall會唔會太高估自己
而家啲人無自己歌都可以開到Show
佢,亞視暗星,家暴主角

不如開個CM 演唱會啦頂
【This is MC】澳門見

不如開個CM 演唱會啦頂
lemontea1069 發表於 2018-11-15 16:53

Tributehotel bb 咁多首派台歌都未開到
點解張彥博咁快開到

電視的確可以吸fans
不過去APA搞咪算囉

JayantL 發表於 2018-11-15 16:43

佢好似都派過歌
唔止一首既
02 著地 - 鄧麗欣

預計嘉賓:A貨F4,劉月亮。
舞來舞去 不日內開始錄音。

佢已經38歲?

「任何仁」都可以開show
love wins!

佢好似都派過歌
唔止一首既
hinz 發表於 2018-11-15 17:06

佢最新嗰隻派台好似係同SiS個阿妹合唱吖嘛
但真係有人識咩
懷疑連佢喺電視吸嘅fans都唔識
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

赤子有歌既?

呢條淫蟲,以前成日係fb flirt我個fd
一首代表作都冇都開演唱會

呢條淫蟲,以前成日係fb flirt我個fd
一首代表作都冇都開演唱會
Jacz 發表於 2018-11-15 17:29

Gay?

距有首歌叫圓缺啊嘛

會唔會請二汶

人地有好多教會fans 好似係

Gay?
721AXA 發表於 2018-11-15 17:34

唔會呀唔係話之前食過裕美

雄姐係有迴響
不過開show仲要呢個價 好似玩大左喎....
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

他之前是組合

以前雙眼無咁大~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

他之前是組合

以前雙眼無咁大~
l00540 發表於 2018-11-15 22:13

應該要唱呢首

憑電視威力, 胡鴻鈞都最男5強最歌5強啦
FIGHT for 陳柏宇

距有首歌叫圓缺啊嘛
chj0928 發表於 2018-11-15 17:38

分分鐘嘉賓係黎瑞恩

Gay?
721AXA 發表於 2018-11-15 17:34

My frd is a girl

Star Hall會唔會太高估自己
而家啲人無自己歌都可以開到Show
佢,亞視暗星,家暴主角 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-11-15 16:51

後兩者係指??

回復 30# DearMargaret

可嵐

回復 30# DearMargaret

亞視暗星係小花
「微笑之中 接受還未有 答案。」

回復 23# Frankiekiekie

裕美入娛樂圈係為左不斷食暗星?

張Poster霉到喊
係咪Low Budget到咁

嘩...咁都可以開到演唱會?!

小道消息有馬德鐘做嘉賓
02 著地 - 鄧麗欣

小道消息有馬德鐘做嘉賓
hinz 發表於 2018-12-7 09:57

我知有moon, 可能是跳躍的演員都會做嘉賓

有steven做嘉賓

有牛牛飛
嘉賓:馬德鐘 劉佩玥 F4(何廣沛 郭子豪 羅天宇)

Source: FB
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

有牛牛飛
嘉賓:馬德鐘 劉佩玥 F4(何廣沛 郭子豪 羅天宇)

Source: FB
l00540 發表於 2018-12-7 15:17

爭黃子恆

Flop 到完左都無人講

唔知唱左咩歌呢

有關家姐同佢合唱詩歌這是什麼道理
你快樂過生活 我著襪浸溫泉