返回列表 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

究竟唔表態俾人鬧
定叫之前鬧歌手唔表態既人 就要去機場證明自己恐怖啲 ...
JasOh103 發表於 2019-8-13 08:40

其實有啲嘢係咪要講出黎
佢表唔表態係佢自由
唔比佢放喺心入面架咩?
身為fans佢都唔諗下佢偶像感受
再將我相信的如煙火般綻放

簽名被屏蔽

袛有很少歌手有表態,大家不要過分解讀。

簽名被屏蔽

究竟唔表態俾人鬧
定叫之前鬧歌手唔表態既人 就要去機場證明自己恐怖啲
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

為大家打下

誕下成全賺瑣碎
得某某讚許 金獎自居

完全冇認真睇新聞嘅意欲
真係頂唔順
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 20 冠軍歌:雲浩影 - 慢性分手

小心講嘢
小心有鬼
John 發表於 2019-8-12 00:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

721元朗站白衫人打人

811 太古站。警方近距離開槍。加亂打人。。

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 12/8/2019 00:59
本帖隱藏的內容需要積分高於 4001 才可瀏覽

真‧外國勢力
kwanie 發表於 2019-8-12 00:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

嬲到想打人

小心講嘢
小心有鬼
John 發表於 2019-8-12 00:32

Me
hehehaha 發表於 12/8/2019 00:43
真‧外國勢力

U?
kwanie 發表於 2019-8-12 00:42

Me

小心講嘢
小心有鬼
John 發表於 12/8/2019 00:32
U?

屮SiU霖屮 發表於 2019-8-12 00:29

小心講嘢
小心有鬼
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
kwanie 發表於 2019-8-11 23:48

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

嬲到想殺人!
再將我相信的如煙火般綻放

人神共憤
有十惡便有十誡
有Carrie便有Kary

[/hide]
屮SiU霖屮 發表於 11/8/2019 23:40
[/hide]

kwanie 發表於 2019-8-11 23:31

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

屮SiU霖屮 發表於 11/8/2019 23:17

kwanie 發表於 2019-8-11 22:26

kwanie 發表於 2019-8-11 22:26

[/hide]

[/hide]

五月天版《玫瑰少年》將首歌改到無曬稜角

好卦住Kary

戀愛雖不如預期
JasOh103 發表於 2019-8-11 00:48

若要走 總要飛

戀愛雖不如預期
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

屮SiU霖屮 發表於 2019-8-10 23:16
我都冇犯大錯憑咩野ban我喔,山siu霖山版主都話我嘅貼冇問題,係你哋班友成日離題萬里先害到我dpost俾人lock咋嘛!
李范建 發表於 2014-9-11 19:20

本帖隱藏的內容需要積分高於 8964 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 1234 才可瀏覽

離場才完^MAAAAAY^AAAA YAYAYAYEAH
HOTMAN 發表於 2019-8-8 10:35

無番咁上下實力真係唔好挑戰

離場才完^MAAAAAY^AAAA YAYAYAYEAH

熔祖兒(雷射槍)
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

拾回好聽過入幻國後所有歌喎。。。。
nicholashin 發表於 2019-8-7 18:34

證明你同咳神夾到

希望佢同細眼多d合作 唔好打攪其他歌手啦

嗰首垃圾應該係佢人生其中一個黑歷史
老老實實到而家我都係唔知叫咩名...拾回定拾年
同埋完全唔 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-8-7 11:02

你咁講簡直貶低晒singingwRong同堆分身

垃圾歌一首都嫌多

認同
HOTMAN 發表於 2019-8-7 19:27

反琪先會憎呢首歌
琪琪唱乜真fans 都會buy

nicholashin 發表於 2019-8-7 18:34

認同

其實寂寞 = 拾回 >>>>> 年度之歌 = 你們的幸倪 > 一個女人和浴室 > 3/8 > 愁人節 > 我歌故我在 > 家明 > gee lee今年所有歌

判我酷刑 
賜我罪名
若只為我迷信祖兒

同埋完全唔 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-8-7 11:02

Sometimes I start to sympathise with HK people who doesn't listen to local songs......
nicholashin 發表於 2019-8-7 07:08

將廣東歌推向國際可以係目標之一
因為大家都覺得唔hit人地唔聽所以我唔聽
我成日介紹比外國朋友聽廣東歌

開心  佢已經毀左牙key 2016個首假收山作

Key新班底特別編曲升晒class 雖然呢度d人唔係 ...
kayzzz 發表於 2019-8-6 23:21

同埋完全唔記得melody