返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-11-19 18:51
本帖隱藏的內容需要積分高於 777 才可瀏覽

今晚係咪冇人睇 光復香港 發放革命
JasOh103 發表於 19/11/2019 18:52
電視機我無實權, 仲廢過香港D 法院

今晚係咪冇人睇 光復香港 發放革命
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

本帖隱藏的內容需要積分高於 689 才可瀏覽

曾話過 若有日無懼約束
請卸下種種戒備
讓我有多一個道理共你堅守到尾

“No one follows the rules and guidelines any more,” says a frontline police officer aged in his twenties who asks not to be identified. “When my colleagues break the law, they never admit it and our superiors provide cover for them.”
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

警方努力地耕耘 唔好影衰不許你註定一人 好不好....
kaman921 發表於 2019-11-17 17:04

Dear Jane可以告佢侵權wor

強國啲人真係
連mami都搞
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 20 冠軍歌:雲浩影 - 慢性分手

警方努力地耕耘 唔好影衰不許你註定一人 好不好....
再將我相信的如煙火般綻放

kayzzz 發表於 2019-11-17 00:20

bagfgfcde 發表於 2019-11-17 00:03

其實最諷刺係《天下大亂》 由歌名到內容都係「止暴制亂」既相反

建議開個資料夾 將愛國愛港歌手既 ...
nicholashin 發表於 2019-11-17 13:40

聽Serrini我不如去做啲對生命有意義既事

Shuffle聽歌變得越黎越唔暢順
今年開始除咗許志安必飛 而家仲要加個习柏豪

自由意志 點聽得落
JasOh103 發表於 2019-11-17 07:52
其實最諷刺係《天下大亂》 由歌名到內容都係「止暴制亂」既相反

建議開個資料夾 將愛國愛港歌手既歌曲抽起放入去 留返時間聽Serrini好過

JayantL 發表於 2019-11-17 00:55

順民
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

自由意志 點聽得落{:1_ ...

我shuffle成日聽到蔡健雅、蛋堡同Kacey Musgraves
所以冇乜問題

自由意志 點聽得落{:1_ ...

我都冇聽张敬轩了

自由意志 點聽得落

[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 20 冠軍歌:雲浩影 - 慢性分手

bagfgfcde 發表於 2019-11-17 00:03

kayzzz 發表於 2019-11-16 23:32

kayzzz 發表於 2019-11-16 23:32

唉本身覺得佢係全港最高質既youtuber 而加898
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

Who?
bagfgfcde 發表於 2019-11-16 23:30

又一個youtuber自爆
kayzzz 發表於 2019-11-16 23:10

Who?

又一個youtuber自爆

「因為自由,才有好的藝術。」Serrini
hehehaha 發表於 2019-11-16 22:58

痛哭
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

「因為自由,才有好的藝術。」Serrini

一個偶像奶共
作為fans嘅你會唔會選擇同佢割蓆?

利伸:我唔係fans
kaman921 發表於 2019-11-16 21:54

一間一直幫襯開嘅茶餐廳
幾好食幾有感情都好
間店一藍
一蚊都唔會再比佢賺

一個偶像奶共
作為fans嘅你會唔會選擇同佢割蓆?

利伸:我唔係fans

kaman921 發表於 2019-11-15 22:59

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

kaman921 發表於 2019-11-15 23:47

47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

b01091018 發表於 2019-11-15 23:31

kaman921 發表於 2019-11-15 22:59

47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

Bluejays 發表於 2019-11-15 21:27

kayzzz 發表於 2019-11-15 20:56

沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

Bluejays 發表於 2019-11-15 20:59

kayzzz 發表於 2019-11-15 20:56

Bluejays 發表於 2019-11-15 20:51

kayzzz 發表於 2019-11-15 20:49

Bluejays 發表於 2019-11-15 20:49

所以娛樂圈真係有錢人既privilege
kayzzz 發表於 2019-11-15 20:44

Bluejays 發表於 2019-11-15 20:33

所以娛樂圈真係有錢人既privilege

我淨係知鏗走得好啱。
kwanie 發表於 2019-11-15 17:40

唔知比比鳥有冇後悔簽間垃圾
kayzzz 發表於 15/11/2019 17:13
我淨係知鏗走得好啱。

唔知比比鳥有冇後悔簽間垃圾

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 13/11/2019 18:46
本帖隱藏的內容需要積分高於 400 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽