返回列表 發帖
越黎越討厭AG把聲

本帖隱藏的內容需要積分高於 777 才可瀏覽
再將我相信的如煙火般綻放

麻利有隻小綿羊
9月14日下午6:03 ·

大學時代有間茶餐廳出名有精液炒飯,
無論真定假都好,
聽過之後我就 ...
b01091018 發表於 2019-9-17 00:09

麻利講邊間

麻利有隻小綿羊
9月14日下午6:03 ·

大學時代有間茶餐廳出名有精液炒飯,
無論真定假都好,
聽過之後我就冇食過嘞。

47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

點解一定係話社會琪變咗
而唔係做文藝老女人浦銘心先係真正做自己?
社會琪係一個集體主觀意識
囍帖街真正含意都有兩面
(大家所期望看到的) Kay ... isnt her

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

CCTVB好踢唔踢踢走李佳芯
BB 來了2.0換人
狐狸穎搶人老公雪藏都可以解凍
無天理

何以 這土地 淚再流
何以 我變了你的16號愛人

黃大仙版本真的好正, 好感動
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-11 14:34

琴晚又到荷里活
究竟點解黃大仙戰力咁高
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

喉嚨痛 要病了

才發現極渺小
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

蒙面法代言人係咪李克勤

好多謝吹法國號個位人兄
黃大仙先有唯一一次齊上齊落既版本
屮SiU霖屮 發表於 2019-9-10 23:21

黃大仙版本真的好正, 好感動

**** 本內容被作者隱藏 ****
Bluejays 發表於 2019-9-11 03:14

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2019-9-11 00:28

沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

完全浪費我時間
一年衰過一年 JONY明智決定

Bluejays 發表於 2019-9-10 23:30

沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

DQ 就 DQ 啦
我就完全冇帶個人理由去提名嘅
留番俾有緣人去做

qq
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

好多謝吹法國號個位人兄
黃大仙先有唯一一次齊上齊落既版本

姐姐坐電椅
妹妹五馬分屍

五大死刑 缺一不可
hehehaha 發表於 2019-9-10 20:08

竟然係祖祖死先

姐姐一定要拉埋妹妹落水啊
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

姐姐坐電椅
妹妹五馬分屍

五大死刑 缺一不可

今如舊的
昨天比較新

kayzzz 發表於 2019-9-10 12:39
本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

本身對hkwilliam反感
而家對佢改觀咗
而家最乞人憎係有條藍屍分身開ac
係度搞分化 ...
kaman921 發表於 2019-9-5 23:12

林鄭真係we connect
香港威廉可以同Tommy仔一樣翻身變精神領袖
真係前無古人後無來者

很壞之中等最好 也許它計錯
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

估唔到有d人連中文字都唔識睇
叫佢打原因佢quote左段新聞出黎
垃 圾 到 極
我們的總和

HOTMAN 發表於 2019-9-6 14:25

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

而家對佢改觀咗
係度搞分化 ...
kaman921 發表於 5/9/2019 23:12
本帖隱藏的內容需要積分高於 789 才可瀏覽

而家對佢改觀咗
係度搞分化

隔離區版主已經兩個月零三日無上過水
希望佢一切平安
kwanie 發表於 2019-9-5 22:34

隔離區版主已經兩個月零三日無上過水
希望佢一切平安

hehehaha 發表於 2019-9-5 01:29

[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

nicholashin 發表於 2019-9-5 00:09

nicholashin 發表於 5/9/2019 00:09
本帖隱藏的內容需要積分高於 321 才可瀏覽

JayantL 發表於 2019-9-4 19:26

唔想同朋友屋企人傾訴只有選擇離開呢個世界
巳經絕望 今晚多一位義士離世
情緒有問題都唔只我一個 就算絕望我都唔會選擇死
生命無take 2 根本唔值得 請珍惜。

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

nicholashin 發表於 2019-9-4 13:09

我認同你嘅
睇到呢啲新聞好難唔爆煲囉
咩都忍住鬱埋唔講都覺得辛苦啦
我地只係想過番正正常常生活姐
返工都壓力大架啦而家壓力咪仲大
咩自由都無!!!!

回復  kwanie

睇到咁嘅情況點會唔激動呀 ? 好正常喎 你問黎都多餘
kaman921 發表於 2019-9-4 09:58
本帖隱藏的內容需要積分高於 800 才可瀏覽

回復 4500# kwanie

睇到咁嘅情況點會唔激動呀 ? 好正常喎 你問黎都多餘

殺人犯名單
1669 鍾國恩 警長
48958 李彼得 高級警員
54538 張文麟 高級警員
58248 梁智顯 高級警員 ...
艾石仔 發表於 2019-9-4 00:35

星娛樂的自由度都好大,可惜無資源,找不到好的作曲和作詞人,要歌手負責埋作曲作詞,連宣傳都要靠 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-4 01:14

我反而麻麻地佢個唱腔
啲歌又未算好參差
但呢兩年好迷失咁
Feel到佢有心唱嘅
希望佢搵到自己條路

我地巳經身處於危險嘅城市
唔通日日要喺屋企就咁抑鬱死?
kaman921 發表於 2019-9-3 22:00

雖然黎明前的黑暗很漫長,但香港年青人咁努力,就好像人鏈一樣,一環扣一環,振奮人心。努力!加油!

其實佢之後去簽環球或寰亞應該有啲作為
自由度幾大
hehehaha 發表於 2019-9-4 01:09

星娛樂的自由度都好大,可惜無資源,找不到好的作曲和作詞人,要歌手負責埋作曲作詞,連宣傳都要靠自我宣傳來增人氣,真的令歌手心灰。

X2 聽咗一次,無興趣再聽多次,坤gor 要爭氣啲,唔好再簽丅VB
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-4 01:02

其實佢之後去簽環球或寰亞應該有啲作為
自由度幾大

香港巳經變成一個恐怖的城市
有班恐怖暴警 有一個恐怖的特首
好想喊
kaman921 發表於 2019-9-1 15:26

同商家就一種說法,開記招又另一說法,無人會再相信她可以繼續管治香港。

街坊財爺主題曲好難聽
kaman921 發表於 2019-9-2 21:32

X2 聽咗一次,無興趣再聽多次,坤gor 要爭氣啲,唔好再簽丅VB