返回列表 發帖
不應該記起 何必偏偏記起
John 發表於 2019-3-26 21:28

好好聽
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

爆d野你知
John 發表於 26/3/2019 21:37
plz

plz
kwanie 發表於 2019-3-26 21:39

私聊
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

好好聽
JasOh103 發表於 2019-3-26 21:38

仲tag左不拖不欠
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

仲tag左不拖不欠
John 發表於 2019-3-26 21:41

最正都係祖兒有別人打理

今個3月好忙 無得爭男三甲了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

做咩佢MARK AP
艾石仔 發表於 2019-3-26 18:29

我諗佢mark ap都好過d 咩
  天命最高 (古巨基), 好久不見, etc..
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

蓮婆點做疑犯

最鐘意group in
Kfmusic 發表於 2019-3-26 18:07

不了

我諗佢mark ap都好過d 咩
  天命最高 (古巨基), 好久不見, etc..
kevinlai1621 發表於 26/3/2019 22:32
呢啲比著我以前唔剷到佢上外太空

呢啲比著我以前唔剷到佢上外太空
kwanie 發表於 2019-3-26 22:33

支持你出手

爆d野你知
John 發表於 2019-3-26 21:37

想知

支持你出手
kevinlai1621 發表於 26/3/2019 22:35
唔啦攰

像 無聲的夢
又像被溫暖的海水包圍
不必徬徨
你的訊息早就穿越一切

那黑色的洞看不見裡面
那裡將吞噬一切一切
那裡沒有誰也沒有世界
剩下的只是無聲的理解

在殘酷的生活中,每當回到愛人的懷抱,就如登上一程忘憂之旅,讓急速的心跳放慢下來,實在可幸。
愛人的車門長開,隨時等候接載自己逃離生活的戰區,何其窩心。能享有這份幸福,心懷感激。

今個3月好忙 無得爭男三甲了
帥小寶` 發表於 2019-3-26 22:26

忙咩????

爆d野你知
John 發表於 2019-3-26 21:37

我都想知。。

忙咩????
kk8733 發表於 2019-3-27 00:35

FYP

FYP
帥小寶` 發表於 2019-3-27 00:36

原來你咁細個。。

COLIN 係要播埋呢啲咁嘅歌

kwanie 發表於 2019-3-27 00:39

希望今日買到隻膠返黎
我們的總和

好有心

her friends

原來兩個鐘
仲諗住mark

原來兩個鐘
仲諗住mark
John 發表於 2019-3-27 00:53

眼濕濕了
心痛

仲要播心跳回憶CLS

眼濕濕了
心痛
JasOh103 發表於 2019-3-27 00:54

做緊assignment
我們的總和

仲要播心跳回憶CLS
kwanie 發表於 2019-3-27 00:57

唔mark都唔知hocc冇上過CLS

原來阿妹生日...

原來阿妹生日...
John 發表於 2019-3-27 01:02

搞錯你唔知...

搞錯你唔知...
hehehaha 發表於 2019-3-27 01:09

淨係記得325好勝生日

淨係記得325好勝生日
John 發表於 2019-3-27 01:12

323 蕭正楠
324 hehehaha / 關楚耀
325 Gigi
327 Ellen

323 蕭正楠
325 Gigi
326 Ellen
hehehaha 發表於 27/3/2019 01:13
真‧ARTIST

323 蕭正楠
325 Gigi
326 Ellen
hehehaha 發表於 2019-3-27 01:13

616 容祖兒

616 容祖兒
John 發表於 2019-3-27 01:18

你呢?

你呢?
hehehaha 發表於 2019-3-27 01:18

我同某個歌手同一日

我同某個歌手同一日

who ? pm

323 蕭正楠
325 Gigi
326 Ellen

327 Ellen (not 326)
任我行 失憶蝴蝶

327 Ellen (not 326)
remus 發表於 2019-3-27 01:20

typo

往往那些有預謀的人,其實是最心水清最聰明而又最有能力去做好事,但偏偏將重心放錯,可惜。

323 蕭正楠
325 Gigi
327 Ellen

乜水係hehehaha?!

唔mark都唔知hocc冇上過CLS
JasOh103 發表於 2019-3-27 01:01

唔宣傳嘅結果

原來阿妹生日...
John 發表於 2019-3-27 01:02

twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

John 發表於 2019-3-27 03:08

呢個彩蛋不得了
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一種色叫 光陰

乜水係hehehaha?!
stephybest 發表於 2019-3-27 07:37

乜水係stephybest?!

找一種色叫 光陰

我同某個歌手同一日

無人知道John 都係雙子座

乜水係stephybest?!
hoic1102 發表於 2019-3-27 09:56

乜水係hoic1102?!

[宣傳]
CM 發帖榜頒獎典禮 2019 投票 LINK :
https://forms.gle/Uskn8XEeP7Q5fHzg9

CM 發帖榜頒獎典禮 2019 提名名單:
http://www.cmusichart.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&ptid=15802&pid=1307273

呢個彩蛋不得了
hoic1102 發表於 2019-3-27 09:55

好正