返回列表 發帖
外公住院,今天去探望佢,好心痛,同埋醫院真係一個令人好壓抑嘅地方 ...
TT进化论 發表於 2019-4-27 01:33

住過一排醫院
困喺一個地方嘅感覺真係好痛苦

佢邊度黑???
kk8733 發表於 2019-4-27 16:02

Frankiekiekie 發表於 2019-4-28 13:36

好似男人。。

你失去耐性失落 飲飽吃醉是容易極的快樂
牽手看偶像連續劇哭哭笑笑
輕輕鬆鬆 將恩怨情慾變娛樂

矮+偽童顏著裇衫係死罪
Kfmusic 發表於 2019-4-25 18:09

著silm size咪睇落比例好啲,仲有可以用增高鞋墊調整身型

本帖隱藏的內容需要積分高於 999 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-4-28 23:36

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

JARJAR 老左少少了
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-4-28 23:36

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

突然被《睡皇后》感動到

突然被《睡皇后》感動到
nicholashin 發表於 2019-4-29 03:00

一出已經被感動

偏偏戀愛比世界善變
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

而家見到四個字,y字尾既英文字都好易諗起Joey
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

而家見到四個字,J字頭既英文字都好易諗起John

然後十年後

而家見到四個字,y字尾既英文字都好易諗起Joey
John 發表於 2019-4-30 00:50

4月噴言
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

原來卓韻芝連R&B個R係咩都唔知

原來卓韻芝連R&B個R係咩都唔知
John 發表於 2019-4-30 20:40

R&B = Robynn & Bendy
啱啱出咗新碟

而家見到四個字,J字頭既英文字都好易諗起John
hehehaha 發表於 2019-4-30 01:10

JOHN BB 唔係你。。唔可以諗起佢 。

JOHN BB 唔係你。。唔可以諗起佢 。
kk8733 發表於 2019-4-30 23:36

佢成日夜媽媽send message比我
好難唔諗起佢
我又唔係唐僧

佢成日夜媽媽send message比我
好難唔諗起佢
我又唔係唐僧
hehehaha 發表於 2019-4-30 23:47

你有仔仔。。唔可以食John

你地私下傾???點解佢無Send message 俾我。。

你有仔仔。。唔可以食John

你地私下傾???點解佢無Send message 俾我。。 ...
kk8733 發表於 2019-5-1 00:02

可能John 想食我
當我係gin lee

可能John 想食我
當我係gin lee
hehehaha 發表於 2019-5-1 00:28

JOHN 最想食JOEY

JOHN 最想食JOEY林鄭
kk8733 發表於 2019-5-1 00:41

像有感情 到天星 看風景

今年一月,政務司長唐英年出席青年學術會議時對青
年的勸勉「不能關起門來當皇帝,自己說了算,而是要學
會如何折衷互讓」引起很大迴響。身為青年,當然把唐司
長的教誨銘記於心。近來政府推出議會出缺議席遞補機制
,其姿態就如唐司長講辭中「對持相反意見的人動輒口誅
筆伐」、「將複雜問題簡單化」,令人遺憾。

You tell me bout your past
thinking your future was me

hehehaha 發表於 2019-5-1 00:41

連佢老公都走佬。。。John點會食。。

今日CM 咁少人留言。大家去了邊???

突然好掛住Kary

突然好掛住Kary
Kfmusic 發表於 2019-5-1 22:15

找RUBY啦。。

終於 貝特馬莉亞麗塔艾美或kaytse
每個相貌也極似
全沒個性與自我的標志
倒模天使

終於 貝特馬莉亞麗塔艾美或kaytse
每個相貌也極似
全沒個性與自我的標志
倒模天使

...
JasOh103 發表於 2019-5-2 10:54

The old kaytse cannot come to the phone right now

The old kaytse cannot come to the phone right now
HOTMAN 發表於 2019-5-2 10:56

cos she's dead

仍然難禁 看著你這個壞人 有甚麼的吸引
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

仍然難禁 看著你這個壞人 有甚麼的吸引
616.1314 發表於 2019-5-2 11:24

像有感情 到天星 看風景

首兩隻主打<華麗邂逅>及<心花怒放>均摒棄過往沈重、無奈的曲式和氣氛,改以浪漫、輕鬆的歌曲氣氛取勝,的確令人聽得舒服自然。再細聽碟內歌曲,容祖兒的演繹在<愛一個上一個>、<be true>、<傷神>及<黃色大門>等歌曲中更見細膩。<喜喜>大玩懷舊風,聽得過癮。

我也認真過了 付出多過獲得

我也認真過了 付出多過獲得
bagfgfcde 發表於 2019-5-2 13:24

忙到不知幾點

忙到不知幾點
John 發表於 2019-5-2 13:31

平常不過的夜晚

平常不過的夜晚
bagfgfcde 發表於 2019-5-2 13:34

誰擔保 可不可 有一個 愛一個

Andy Hui scandal: TVB to spend nearly $2m to reshoot parts of drama involving Jacqueline Wong

Andy Hui scandal: TVB to spend nearly $2m to reshoot parts of drama involving Jacqueline Wong
John 發表於 2019-5-2 17:01

ho cheap
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

John 發表於 2019-5-2 17:01

其實補唔補拍 一樣有慣性收視

我現時自己肯 Jo Fan
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

Talent

近排驚多了。喊多左。。

睇左套BL劇
不能自拔中

睇左套BL劇
不能自拔中
Lewis 發表於 2019-5-4 00:33

愛回家?