返回列表 發帖
支持祖兒70歲係西九戲曲中心開演唱會,再邀請Liza做嘉賓。
stephybest 發表於 2019-7-13 21:13

100歲仲唱
唱唱下會唔會死

簽名被屏蔽

liza有百幾歲咁長命
你老闆 發表於 2019-7-13 21:21

你知道嗎?好人一生平安,長命百二歲。

簽名被屏蔽

一班警察狗公有神經病
係咪未食藥?
洗唔洗打青山電話?
呀唔係係愛護動物協會
再將我相信的如煙火般綻放

樂壇欠CM一個交代
有無人覺

樂壇欠CM一個交代
有無人覺
hehehaha 發表於 2019-7-13 23:50

我覺,CM欠hehehaha一個交代

我覺,CM欠hehehaha一個交代
Kfmusic 發表於 2019-7-14 11:13

佢個發姣榜都唔見了

佢個發姣榜都唔見了
kevinlai1621 發表於 2019-7-14 13:14

我出左咁多力。。無回報。。好傷心

我覺,hehehaha欠兔兔一個交代
Kfmusic 發表於 2019-7-14 11:13

祖兒欠我一個交代

好想晚晚都入場睇Mi
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

對住班克警唔知要嘔幾多次

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

對住班克警唔知要嘔幾多次
kaman921 發表於 2019-7-14 21:50

黑警死全家

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

黑警死全家
艾石仔 發表於 2019-7-14 22:42

入埋商場嘆冷氣呀定飲喜茶呀? 見人又打

黑警死全家
艾石仔 發表於 2019-7-14 22:42

私人地方咁清.........

新鴻基職員帶班狗入商場好on_

老豆阿媽睇新聞嗰陣
成日話啲記者係識得影警察打人唔影示威者打警察(關鍵係我已經播曬CCTVB NOW CABLE俾佢哋睇

所以我都懶得駁
根本係觀眾嘅問題 唔係記者嘅問題
究竟啲人睇新聞
係為咗從新聞得真相 定係帶住傾向性想用新聞去diu人 LOL
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

示威者終於懂得反擊了
祝福平安

三更半夜
無啦啦CCTVB個新聞app連續彈三條盧偉聰見傳媒出嚟
驚死人唔知你係CCTVB咩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

這天 這些開心的人怎麼過

馬國明被問及有否聯絡黃心穎,他沒直接回答,可是被問二人關係是否已變,馬國明表示二人現在二人屬「朋友」 ...
John 發表於 2019-7-11 15:36

溝佢囉咁

真係唔可以上咁多FACEBOOK
會嘔血

真係唔可以上咁多FACEBOOK
會嘔血
Frankiekiekie 發表於 2019-7-15 10:02

唔睇FB 都睇到now 新聞 蘋果架喎

唔睇FB 都睇到now 新聞 蘋果架喎
kaman921 發表於 2019-7-15 10:10

就算咩立場
睇到而家香港發生緊咩事都好想嘔血

好想同班DogDog講
幾多風光相信會有幾多報應

盧偉聰可恥
下台

就算咩立場
睇到而家香港發生緊咩事都好想嘔血

好想同班DogDog講
幾多風光相信會有幾多報應 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-7-15 10:29

首歌真係好中而加既時局
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

命都短幾年囉比條柒婆激到嘔血

舊垃圾係流行榜食左四舊屎整臭哂流行榜區真係好嘔心
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

罷去新城市廣場

報道引述一名不具名的人士指警長「插眼」說法是虛假,稱支持示威者及「暴徒」的人全是歪理。

不具名人士老母係雞
佢老婆 佢個女 全家都比狗屌:)
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽名被屏蔽

朝思暮想等你看我衣衫不整待在你床上

本帖隱藏的內容需要積分高於 6888 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-7-16 22:56

呢位元老又做咩咁燥
我們的總和

想知元老講乜
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

想知元老講乜
帥小寶` 發表於 2019-7-16 23:02

其實祖兒首新歌唔錯
kwanie 發表於 2019-7-16 22:56

hehehaha 發表於 2019-7-17 00:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 17/7/2019 00:35
我hide 嚟把鬼麼

想知元老講乜
帥小寶` 發表於 2019-7-16 23:02

謝安琪今日出歌

《情感的廢墟》個文案好pun
連穿越都玩埋

由此至終 只有你一位

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2019-7-17 01:21

年經黎 仲有乜好討論 同要care到打篇論文出黎明嘲暗諷?

2022世界盃暨2023亞洲國家盃外圍賽分組
A組 中國 敘利亞 菲律賓 馬爾代夫 關島
B組 澳洲 約旦 中華台北 科威特 尼泊爾
C組 伊朗 伊拉克 巴林 香港 柬埔寨
D組 沙地阿拉伯 烏茲別克 巴勒斯坦 也門 星加坡
E組 卡塔爾 阿曼 印度 阿富汗 孟加拉
F組 日本 吉爾吉斯 塔吉克 緬甸 蒙古
G組 阿聯酋 越南 泰國 馬來西亞 印尼
H組 南韓 黎巴嫩 北韓 土庫曼 斯里蘭卡

2022世界盃暨2023亞洲國家盃外圍賽分組
A組 中國 敘利亞 菲律賓 馬爾代夫 關島
B組 澳洲 約旦 中華台北 科 ...
林仔 發表於 2019-7-18 12:19

中國都可以說出硬次輪. 香港就無眼睇,對手伊朗和伊拉克實在太強.

次次kay派台件垃圾7出來洗版引人犯罪好樣衰
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

希望CM都有P牌