返回列表 發帖
呢排好似冇咩新歌好聽
搵唔到新歌上榜
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

可以聽住gin lee自信快歌做運動

熱身:
浮世繪
Come with me

開始:
隨風而來隨風而去
風霏 x10
侘寂
...
hehehaha 發表於 2019-9-21 20:41

差呢首啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我BMI 19.0。。。
kk8733 發表於 2019-9-21 21:06

Jealous...

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

Sony Music 一直致力炮製高質素音樂作品,2019年下半年更是全速開動,旗下歌手總動員與樂迷「約好音樂 與快樂約定」,每個月都會為樂迷帶來驚喜。
7️⃣月 Lester 莊正 單曲〈開放世界〉
8️⃣月 Cath Wong 黃妍 大碟《黃妍說》 葉巧琳 Mischa Ip 單曲〈一對一〉
9️⃣月 Lil' Ashes (小塵埃) 大碟《Little By Little》 林奕匡 Phil Lam 單曲〈重讀興趣班〉
1️⃣0️⃣月 林二汶 Eman Lam 大碟
1️⃣2️⃣月 陳柏宇 Jason Chan 年度大碟《Anyone But Jason》
2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣年 新人 Michael C

隻碟去左邊???

Sony Music 一直致力炮製高質素音樂作品,2019年下半年更是全速開動,旗下歌手總動員與樂迷「約好音樂 與 ...
hehehaha 發表於 2019-9-25 19:14

sony官方想9月
  但係小塵埃上次做訪問自己都講左係未做完

Sony Music 一直致力炮製高質素音樂作品,2019年下半年更是全速開動,旗下歌手總動員與樂迷「約好音樂 與 ...
hehehaha 發表於 25/9/2019 19:14
係咪我眼花
D 字疊埋一齊嘅

【林鄭競選經費】逾150筆十萬捐款 許榮茂、楊受成、細劉等富豪解囊 黃志祥、四叔家人有份捐

選舉事務處公佈候任特首林鄭月娥的選舉開支申報,顯示林鄭月娥一共獲得 18,693,096 元捐款,當中單筆捐款最大十萬元,但有超過 150 筆十萬捐款。根據申報,捐款者署名包括許榮茂、楊受成、劉鑾鴻、李國寶、劉鳴煒、李家誠等人之英文拼音。

林鄭月娥在競選期間,自設選舉捐款上限每人10萬元,當時有報道指是為免被指傾斜任何界別,以及令更多人可以參與捐款,以示支持。

開支方面,林鄭在選舉中的總開支為 12,575,291 ,包括租金、辦公室與運輸開支 4,42 萬,選舉廣告 364.6 萬,選舉聚會開支 232 萬及助選團薪酬 208 萬等。

根據申請,向林鄭捐款人士相信包括,玖龍紙業董事長張茵 (10萬)、前嘉里主席郭孔丞 (10萬)、嘉里執董郭孔華 (10萬)、信和創辦人黃志祥妻子楊素瓊(10萬)、中華廠商聯合會會長李秀恆(9.8萬)、「鋼鐵公主」香港嘉鑫控股集團總裁陳寧寧(10 萬)、東亞銀行主席李國寶(10萬)、華人置業主席劉鳴煒(10萬)、恆基兆業副主席李家誠(10萬)、劉鑾雄胞弟即利福國際主席劉鑾鴻(10萬)、英皇集團主席楊受成(10萬)、世茂房地產主席及「新家園協會」董事會會長許榮茂(10萬)等。

比唔比per se十大好?

即刻好想睇番
Save Hong Kong, Save the World
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

張敬軒原來屋企放林奠合照

唔好喊啦

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

至憎人抄歌!!!!!
好心唔好破壞原版啦!!!!
https://youtu.be/p8FpAY0ahxg
再將我相信的如煙火般綻放

jm9

jm9
nicholashin 發表於 2019-9-28 20:23

https://www.facebook.com/1213227 ... 50054779546?sfns=mo

想點呀痴L線

想點呀痴L線
HOTMAN 發表於 2019-9-28 21:09
雖然原版好難超越 但呢個版本都好得人驚
可見要come with me都要搵o岩對手

好難聽......
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

雖然原版好難超越 但呢個版本都好得人驚
可見要come with me都要搵o岩對手
nicholashin 發表於 2019-9-28 23:30

震撼感官
我完全搵唔到文字形容呢個version

想點呀痴L線
HOTMAN 發表於 2019-9-28 21:09

難聽到嘔
林生啲hea唱台風+魔音 簡直an INSULT to 神曲Come With Me

陳蕾仲做埋填詞人幫霏霏段bridge作新歌詞
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

震撼感官
我完全搵唔到文字形容呢個version
HOTMAN 發表於 2019-9-28 23:57

陳蕾浸亞視味真係搣極都唔甩
唱到差d以為要丟壽包

陳蕾浸亞視味真係搣極都唔甩
唱到差d以為要丟壽包
kayzzz 發表於 2019-9-29 01:39

我覺得係大陸味。。

我覺得係大陸味。。
kk8733 發表於 2019-9-29 01:57

陣蝗味好勁

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2019-9-29 03:51

走光比啲叔叔伯伯睇
呢個女人好有心機

走光比啲叔叔伯伯睇
呢個女人好有心機
hehehaha 發表於 2019-9-29 04:29

啲伯伯睇完會唔會中風?

有時候,我們不得不堅強,於是乎,在假裝堅強中,就真的越來越堅強
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

邊個今日仲會講國慶日快樂?

本帖隱藏的內容需要積分高於 777 才可瀏覽

正式反軒了

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

正式反軒了
hehehaha 發表於 2019-10-1 23:38

夠膽死仲祝祖國生日快樂 同蛋記奶共

夠膽死仲祖國生日快樂 同蛋記奶共
kaman921 發表於 2019-10-1 23:51

唔奶邊有男金

張敬軒ig已經禁止左留言

正式反軒了
hehehaha 發表於 2019-10-1 23:38

如果微博勉強當係平行時空
咁po IG個位...
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

唔奶邊有男金
hehehaha 發表於 2019-10-1 23:52

容祖兒 祖國兒女係咁先 拜拜

關智斌祝祖國生日快樂
小寶係咪要放棄佢啦?

關智斌祝祖國生日快樂
小寶係咪要放棄佢啦?
kaman921 發表於 2019-10-2 01:35

多謝楊生!!

張敬軒ig想玩攬炒
係咪太天真呢
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

張敬軒ig想玩攬炒
係咪太天真呢
JayantL 發表於 2019-10-2 06:53

勁多fans含住淚屌佢 心up

估唔到張敬軒ig咁快俾番人留言

垃L圾蔡卓妍
微博比大陸人睇 都尚且可以呃下自己
Ig都奶 無籍口啦掛
利申:唔係鏡粉

港台奶共偽人一覽表
https://m.douban.com/group/topic/153888610/

如果微博勉強當係平行時空
咁po IG個位...
JasOh103 發表於 2019-10-2 01:04

牙sa po IG都唔知為乜

[有圖]周柏豪衰到連何妖都奶
https://lih.kg/1611546

[有圖]周柏豪衰到連何妖都奶

hlyung 發表於 2019-10-2 12:31

一出po 偽人就出晒黎

邊有人會踩自己話自己係仆_ 其實仲更加覺得佢想博咩

邊有人會踩自己話自己係仆_ 其實仲更加覺得佢想博咩
kaman921 發表於 2019-10-2 16:56

佢公司奶共
即係入場睇佢演唱會買佢CD佢公司都有收入
咁仲支持佢做乜?
以後一蚊都唔會比!

聽番未來見真係好感觸

咳到甩肺
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

無力感
利申:唔係鏡粉