返回列表 發帖
點都唔夠你咁上心
一方面叫gin粉集中投沙鷗
另一方面等睇kay啲票散到唔知點 再話投人妻
比人踢 ...
kayzzz 發表於 2019-1-20 17:39

邊夠你嘈
tag幾個琪粉去投浴室

我上心我認呀
好過你話唔好care不過自己就最care
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

邊夠你嘈
tag幾個琪粉去投浴室

我上心我認呀
好過你話唔好care不過自己就最care ...
JasOh103 發表於 2019-1-20 18:29

我諗就算我care 我都未care到走去扮投某首歌 然後實際走去投第二首 誤導人想幫自己偶像贏
我提出all in 邊首歌都係kay fans圍內對三首歌既取捨
都未去到損人利己既
你鐘意就自己嘈飽佢

本帖隱藏的內容需要積分高於 6666 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-1-20 20:39

本帖隱藏的內容需要積分高於 5600 才可瀏覽

bagfgfcde 發表於 2019-1-20 21:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 6161 才可瀏覽
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

人間 日盡夜來什麼不變

MIDI 勁耐冇見過依個TERM
當年音樂堂係要上網搵MIDI泥考唱歌試

https://unwire.hk/2019/01/20/midi20/life-tech/?fbclid=IwAR34MW_o6FnudZ48nF4ltk6_C8UAe_gLls88MON1JFS3mkJvUTddujelOXI

人間 日盡夜來什麼不變
HOTMAN 發表於 2019-1-20 22:18

Song of the year!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

人間 日盡夜來什麼不變
HOTMAN 發表於 2019-1-20 22:18

林家謙作品

hehehaha 發表於 2019-1-20 20:39

支持你聽多兩次沙發海

hehehaha 發表於 20/1/2019 20:39
本帖隱藏的內容需要積分高於 5555 才可瀏覽

原來非因孤單顯得淒涼
而是裝快樂有點牽強

其實聽聽下呢首都幾好聽
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

支持你聽多兩次沙發海
-Prince- 發表於 2019-1-21 13:15
《0》更好聽

其實gin係咪咁憎畀人話阿嬌所以先做首歌笑佢?

首先twins有首歌叫天對地,講緊佢哋好好感情,做咩都一齊
阿gin首歌個故事設定好似定喺11年前發生某某事件之後嘅變化
阿沙因為單飛後勁紅 歌影都更上一層樓
若果當初跟住阿鷗共同進退依家肯定冇得嘆幸福空氣

Anyway 祝阿gill生日快樂
耶 穌 愛 您。
#teamJesus

我不需要原諒你 (那麼多怨 那麼多債)
誰原諒你
但每一次當我想到以前 糜爛時日多美
我不懂去仇視你

事 後 Stephy 表 示 小 方 跳 舞 有 進 步 , 問 可 覺 他 舞 姿 僵 硬 , 她 說 : 「 OK 喎 , 我 feel 到 佢 唔 係 好 硬 , 不 過 我 feel 到 佢 成 日 電 我 。 」
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

《0》更好聽
nicholashin 發表於 2019-1-21 17:25

已經聽咗50次
希望去到2020聽到500次

若是自己也會心死
實在值得我被放棄 憑什麼敢去比

我永遠愛你 但我未能 投降讓步答允

我永遠愛你 但我未能 投降讓步答允
HOTMAN 發表於 2019-1-22 09:08

雙雙
Bi-Heart
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

過客別墅真係難聽到嘔電

潛水差少少可以挑戰呢個地位
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

過客別墅真係難聽到嘔電

b01091018 發表於 2019-1-22 17:58

最嘔心係播到全年第一仲要攞埋男金

無人知道雙子座 好好聽囉
只有真正祖粉先會鍾意識欣賞
話唔鍾意話難聽肯定連祖兒都唔知道

利SUN: 支持Cousin Fung

最嘔心係播到全年第一仲要攞埋男金
hehehaha 發表於 22/1/2019 20:11
最嘔心係播到全年第一但係十大不入

永遠比人黑都係軒, 橙

最嘔心係播到全年第一但係十大不入

永遠比人黑都係軒, 橙
kwanie 發表於 2019-1-23 02:37

比起Eason方大同謝安琪Rubberband
梗係覺得佢從來唔算係903愛將
只係咁多年黎泊到好碼頭
有唱片公司fight下奬咁

紅磡過海無期
去灣仔無期
將北角聯起你
week13

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

比起Eason方大同謝安琪Rubberband
梗係覺得佢從來唔算係903愛將
只係咁多年黎泊到好碼頭
有唱片公司fight ...
hehehaha 發表於 2019-1-23 02:52

叱吒只有老陳一個男歌手
week13

It’s been two years since I let you go

matthew1990 發表於 2019-1-23 08:47

HotCha is the best
利申:唔係鏡粉

It’s been two years since I let you go
HOTMAN 發表於 2019-1-23 12:29

高質

要是再重遇你
明明同樣五官
但是你經已死 Ha~  

高質
JasOh103 發表於 2019-1-23 13:02

今日重聽born this way 覺得佢用緊最恐怖既造型包裝 唱緊最善良既歌

So when I’m all choked up but I can’t find the words
Every time we say goodbye baby it hurts

風相怕被困 人品看似薄倖         
誰知雙子把感性脆弱 藏在最深

hehehaha 發表於 2019-1-24 05:34

好聽過一種永遠!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

俾個咁正既鬼妹錫都一臉厭惡 你話唔係gay有冇人信?

hehehaha 發表於 2019-1-24 05:34

不要以為我 外表喜歡創科
內裡便同時夠摩登
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

不要以為我 外表喜歡創科
內裡便同時夠摩登
John 發表於 24/1/2019 13:29
我真係有見過

我真係有見過
kwanie 發表於 2019-1-24 13:32

IT :(

俾個咁正既鬼妹錫都一臉厭惡 你話唔係gay有冇人信?
kayzzz 發表於 2019-1-24 13:23

怕女朋友肥妹 嬲嬲咪扮下野

好聽過一種永遠!
616.1314 發表於 2019-1-24 12:40

唉你班haters又話偏鋒得滯,唔識欣賞,好難聽
似mickey mouse
祖兒根本做咩都錯!

唉你班haters又話偏鋒得滯,唔識欣賞,好難聽
似mickey mouse
祖兒根本做咩都錯! ...
hehehaha 發表於 24/1/2019 13:52
工具精0

見到LIHKG吹奏KARY,好掛住KARY 嘅歌聲呀!!!

Kfmusic 發表於 2019-1-24 14:13

Come with Me

Kfmusic 發表於 2019-1-24 14:13

掛住我本人live同人非草木live

Come with Me
hehehaha 發表於 2019-1-24 14:17
說到這裡,Kary又提起自己造歌時的樂趣,好希望與Alex Fung保持輕鬆的工作環境,「佢係一個香港少有的個性監製,明白市場需要啲乜,我入錄音室好需要熱身,今次唱45分鐘就完成錄音,我好掛住錄音室,2年冇入過去了。我想同Alex fung keep住呢種曲風,我唔會排除再唱情歌,但想做新啲嘅吳雨霏音樂。」

Kary好有實力

部分香港年輕人近年開始要求獨立。2016年,這些
「港獨分子」在香港立法會議員選舉得到1/5選票。面
對反對聲浪,北京政府的反應一如過往,展現它的肌肉
。6名泛民主派立法會議員因為宣誓案而喪失議席。

Kfmusic 發表於 24/1/2019 14:13
沙灘音樂節

本帖隱藏的內容需要積分高於 5555 才可瀏覽