返回列表 發帖
原諒我跟你未曾誠實過
曾為你刻意改變求什麼
不管討不討好
我若不怕會被討厭
先有資 ...
616.1314 發表於 2019-2-25 01:39

其實你可有打算承受我
其實我跟你戀愛憑什麼

好掛著d燒賣同腸粉
hehehaha 發表於 2019-2-24 20:59

寄春卷比你

" 唔好咁井底啦好心你地 仲停留係四台時代 "

唔玩四台唔通玩Grammys咩

是 是約定見一面

寄春卷比你
艾石仔 發表於 2019-2-25 08:35

等你寄到黎祖兒都攞埋第12金啦
臭哂仲點食

等你寄到黎祖兒都攞埋第12金啦
臭哂仲點食
hehehaha 發表於 2019-2-25 20:41

陪你
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

陪你
John 發表於 2019-2-26 04:17

陪我 一世發夢或淋浴  衰佬亦成雙?

24小時求助熱線︰
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線︰23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288
賽馬會青少年情緒健康網上支援平台「Open噏」: http://www.openup.hk

Gin Lee ig story派好人卡比Adrian
HOTMAN 發表於 2019-2-23 11:41

Adrian又送野比Gin

取得Sweet guy名銜

不安。。。。
nicholashin 發表於 2019-2-23 16:46

最樣衰男歌手當之無愧
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

你根本不曾有眼淚    對你再好都是白費
你到底算什麼人類    你讓我為愛你慚愧

然後地球自轉了一周    我睡醒
又再為     你守候
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

GIN LEE >>>>> AGA confirmed
最受歡迎女歌星 HANA 慘被無視,地位仲低過大巧
二〇二三年度全女班投票

最受歡迎女歌星 HANA 慘被無視,地位仲低過大巧  ...
616.1314 發表於 2019-2-27 15:58

陳柏宇都放到咁低 LOL

最受歡迎女歌星 HANA 慘被無視,地位仲低過大巧  ...

姐係容祖兒可以唱多幾首歌。。學Jolin壓軸整個medley

跟2018年叱咤女歌手三甲次序

想睇tanya同蔡健雅同台
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

想睇tanya同蔡健雅同台
b01091018 發表於 2019-2-27 18:25

好正

搞到好似好多單位咁
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

香港威廉反祖反得咁低質真係影衰曬我哋呢啲haters
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

此劇起初沿用《愛·回家》包裝被批評舊瓶新酒,了無新意。直到中段,此劇開始脫離無綫多年處境劇沿用的單集獨立設定和故事拍攝模式,於不少劇情更強調角色過往行動與性格如何影響當前的劇情進展。此劇亦盡量讓每名角色都有明顯的優劣點反映於同一段劇情中,並沒有永遠正確或錯誤的一方,從而使大部分角色得到更為立體的塑造,帶摰多名非一線演員受到注目,頗受觀眾歡迎。另外,劇情亦透過突然切入過往經典情節及現時流行文化(例如:第490集《美麗飯腳妹》就安排了池美麗(鍾凱琪飾)重演2018年10月的「飯托Karen」事件),令到劇集增加不少搞笑情節以及更加貼近日常生活。以上均令到收視情況從最初平平無奇,慢慢爬升,現時更多次於香港7天跨平台總收視成為全週最高收視節目,澳門收視更連續八週成為全週最高收視節目。其中於2019年1月1日元旦日一集,更錄得30.5點收視。在2018年《觀眾在民間電視大奬》中,該劇以高票數獲公投為「民選最佳劇集」。
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

點解某樂壇女新人講野把聲man到男人咁
但首歌就chok到把聲AV女優講野扮cute咁

但首歌就chok到把聲AV女優講野扮cute咁 ...
hehehaha 發表於 2019-2-28 17:05

聽聞Fiona鏡頭前後講野個tone都差好遠
可能新人學咗前輩

點解阿key唔係風雲歌手都有咁大粒字
佢憑乜
班反key如何面對

情緒不可激動
吳若希的舉重
week17

我以為時間很多
還有很多話要說 晚安

想食廚師腸

當一枝莊裡面有唑一一個人係冧莊但又死都唔肯P又加上多嗲真係好尷
牙P擺個款已經係完全唔想ride 番佢轉頭
呢家唔係拍緊 Vice 牙
week17

但首歌就chok到把聲AV女優講野扮cute咁 ...
hehehaha 發表於 2019-2-28 17:05

是祖兒嗎

想食廚師腸
hehehaha 發表於 2019-2-28 23:38

若我不懂憎你 如何離別你
二〇二三年度全女班投票

林夕你騙我吧 決心有用嗎
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

John 發表於 2019-3-1 00:55

好咸

50000th scrobble: 雷同二友《白雲會告訴我》

再次聽你說故事
聽你說剛生的嬰兒
詩歌舞街 地上有著光點閃閃
聽你說外地歷險
我卻像當天的少年
但已是 能 ...
nicknicknick 發表於 2019-3-2 18:59

好正

CD Warehouse 賣AMOR FATI $128 隻人地包裝寫明建議售價 $98
week17

譚仔廢過三哥好多

譚仔廢過三哥好多
bagfgfcde 發表於 2019-3-3 14:02

兩間都俾人收購咗喇
親,不用分那麼細
二〇二三年度全女班投票

香港無我嘅事

香港無我嘅事
nicholashin 發表於 2019-3-3 17:16

編曲好正

點樣先可以唔好咁犯賤
二〇二三年度全女班投票

香港無我嘅事
nicholashin 發表於 2019-3-3 17:16

完全係教緊歌手點做一首proper既大碟第一track

完全係教緊歌手點做一首proper既大碟第一track
HOTMAN 發表於 2019-3-3 19:18

Gin Lee - Live in the moment 呢

原來我不開心
原來你不關心
二〇二三年度全女班投票

准我被這空氣遺留
准我尚有不被領略自由
准我做我想做的一種人
但偏偏有人逼我內疚

准我被這空氣遺留
准我尚有不被接納自由
准我做難討人歡心的人
但怎麼你還想我自救

Gin Lee - Live in the moment 呢
hehehaha 發表於 2019-3-3 19:21

Come With Me做track 1幾好丫 好聽

Come With Me做track 1幾好丫 好聽
HOTMAN 發表於 2019-3-3 20:10

天然呆

點樣先可以唔好咁犯賤
616.1314 發表於 2019-3-3 19:06

請分享
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

請分享
kevinlai1621 發表於 2019-3-3 23:39

long story
二〇二三年度全女班投票

long story
616.1314 發表於 2019-3-3 23:40

pm
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

pm
kevinlai1621 發表於 2019-3-3 23:41

驚。。。
二〇二三年度全女班投票