返回列表 發帖
傳出吳若希與同門師妹菊梓喬(Hana)不和,Jinny回應有關傳聞時直言不諱,認二人的確存有芥蒂,坦誠大家私下並不相熟,並笑言指:「因為我哋有不明文規定,新人要請舊人食飯,但佢到依家都未請我食飯。」
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

係阿 每日記錄 打卡
SA弟林 發表於 2018-12-13 11:48

我體脂8.1%。。。努力呀。。

好多Accounting theory唔明

傳出吳若希與同門師妹菊梓喬(Hana)不和,Jinny回應有關傳聞時直言不諱,認二人的確存有芥蒂,坦誠大家私 ...
John 發表於 2018-12-15 06:20

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

好多Accounting theory唔明
Kfmusic 發表於 2018-12-15 15:13

47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

b01091018 發表於 2018-12-15 19:26

2903考左啦,考3202

2903考左啦,考3202
Kfmusic 發表於 2018-12-15 21:20

第一個sem就2903
ac科冇take 過
week13

一個小子 發表於 2018-12-15 19:12

指原88
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

究竟張敬軒同啲DJ去外國拍野
DJ啲洗費係邊個出?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

第一個sem就2903
ac科冇take 過
b01091018 發表於 2018-12-15 21:43

2903 啲野讀過,再讀會易上手

2903 啲野讀過,再讀會易上手
Kfmusic 發表於 2018-12-15 23:09

Anna lui乜都唔教然後F我份assignment
week13

Anna lui乜都唔教然後F鳩我份assignment
b01091018 發表於 2018-12-16 00:43

本帖隱藏的內容需要積分高於 4500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 2018-12-16 08:32

冇野可講鳥 反正都grad 左
同埋我冇source俾到你
week13

究竟張敬軒同啲DJ去外國拍野
DJ啲洗費係邊個出?
matthew1990 發表於 15/12/2018 22:13
其實有無得報ICAC

其實有無得報ICAC
kwanie 發表於 2018-12-16 15:53

當奴 & 細SO
係真既都幾唔公平

當奴 & 細SO
係真既都幾唔公平
matthew1990 發表於 2018-12-16 19:04

689都過到骨
呢啲算係乜

「我漸漸覺得自己不能永遠只說『我不喜歡這個』『不喜歡那個』,其實我想要甚麼呢?以前沒怎麼想過。」

那天在她口中聽到了一個頗有趣的說法,她說其實「Falling」這個字不一定是指下墜,因為所有的傷心或迷失,其實也是一個暫停的機會,讓你反思那些正在做的,以及想要做的。「所以一些不好的事,未必是要摧毀你或推倒你,反而是一個機會讓你去提升自己。」儘管偶爾會感覺像在迴旋處找不到出口,但只要持續往自己所相信的方向去做,就會越來越得心應手,並得到下一步該怎麼走的線索。

Macondo was already a fearful whirlwind of dust and rubble being spun about by the wrath of the biblical hurricane when Aureliano skipped eleven pages so as not to lose time with facts he knew only too well, and he began to decipher the instant that he was living, deciphering it as he lived it, prophesying himself in the act of deciphering the last page of the parchments, as if he were looking into a speaking mirror. Then he skipped again to anticipate the predictions and ascertain the date and circumstances of his death. Before reaching the final line, however, he had already understood that he would never leave that room, for it was foreseen that the city of mirrors (or mirages) would be wiped out by the wind and exiled from the memory of men at the precise moment when Aureliano Babilonia would finish deciphering the parchments, and that everything written on them was unrepeatable since time immemorial and forever more, because races condemned to one hundred years of solitude did not have a second opportunity on earth.

爭唔爭取做全cm最早頒獎嘅榜好呢
但係頒獎post都未開

爭唔爭取做全cm最早頒獎嘅榜好呢
但係頒獎post都未開
RVHOCPC 發表於 2018-12-16 23:41

我1220開始頒 + 已經開咗帖

我1220開始頒 + 已經開咗帖
bagfgfcde 發表於 2018-12-17 00:01

唔通我係平時啲post頒獎咩 一係我用你個post頒囉

唔通我係平時啲post頒獎咩 一係我用你個post頒囉
RVHOCPC 發表於 2018-12-17 00:10

可以

(一個輪流) 一個共和和帖子

可以  

(一個輪流) 一個共和和帖子
bagfgfcde 發表於 2018-12-17 00:14

我仲有一個噴榜呢

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2018-12-17 00:56
本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

又嘈
其實發表意見嗰陣真係唔可以冷靜啲咩
唔鍾意可以踩 但係唔洗下下去到咁盡咁 Mean 咁 Harsh 囉
根本好多 Conflict 都係好無謂都係可以避免
呢一刻你覺得好嬲好激氣好想爆
下一刻睇翻轉頭其實真係好小事
但係呢一刻衝動唔冷靜嘅話
個和諧一破壞咗就好難翻轉頭
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

I'm hungry

nicholashin 發表於 2018-12-17 01:27

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2018-12-17 00:56

matthew1990 發表於 2018-12-17 01:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

kayzzz 發表於 2018-12-17 01:42

主要係聽少左廣東歌

主要係聽少左廣東歌
matthew1990 發表於 2018-12-17 01:42

今年港樂回春反而少聽左?

今年港樂回春反而少聽左?
kayzzz 發表於 2018-12-17 01:45

聽歌好講感覺

我仲有一個噴榜呢
RVHOCPC 發表於 2018-12-17 00:18

祖兒有冇獎

又嘈
唔鍾意可以踩 但係唔洗下下去到咁盡咁 Mean 咁 Harsh  ...
616.1314 發表於 2018-12-17 01:29

人地唔客氣就唔好同佢客氣喇
好似我日日攻擊匡粉咁

祖兒有冇獎
bagfgfcde 發表於 2018-12-17 09:44

好似有

又嘈
唔鍾意可以踩 但係唔洗下下去到咁盡咁 Mean 咁 Harsh  ...
616.1314 發表於 2018-12-17 01:29

認同 同埋要check清楚 邊d粉講過邊d野 先好噴人
如果唔係就會好肉酸

並列第五仲有第六
並列第七仲有第八

並列第五仲有第六
並列第七仲有第八
林仔 發表於 17/12/2018 16:31
然後第九十係做乜勁

然後第九十係做乜勁
kwanie 發表於 2018-12-17 16:48

頒12首歌都算 因為慣咗
但格硬俾個排名就笑爆咀

頒12首歌都算 因為慣咗
但格硬俾個排名就笑爆咀
林仔 發表於 2018-12-17 16:54

two pair 5 7vs 3條10
week13

Gin Lee 好似已經放棄咗對 IG 排版嘅堅持
好失望
唔支持佢了
二〇二三年度全女班投票

好失望
唔支持佢了
616.1314 發表於 2018-12-17 19:12

支持我好過
堅持排版

支持我好過
堅持排版
bagfgfcde 發表於 2018-12-17 19:14

你唉豬叫咩名?

好失望
唔支持佢了
616.1314 發表於 2018-12-17 19:12

差一張就可以排番啦!

差一張就可以排番啦!
HOTMAN 發表於 2018-12-17 19:36

OK 姐係差一張就可以支持翻佢
二〇二三年度全女班投票

two pair 5 7vs 3條10
b01091018 發表於 2018-12-17 17:24

咁緊係3條贏
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

你唉豬叫咩名?
hehehaha 發表於 2018-12-17 19:28

spaceykacey