返回列表 發帖
浦銘心呢啲出道兩年嘅歌手憑咩賣980
2016年嘅坤坤好似都多歌過佢
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

希望CM都有P牌
hehehaha 發表於 2019-7-18 16:53

評分標準會係咩

好累
呢個月又要睇show又要買碟又要買演唱會飛

早知專一啲愛一個就夠
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好累

早知專一啲愛一個就夠 ...
JasOh103 發表於 2019-7-18 23:04

成日偷情!

好累

誰擔保 可不可 有一個 愛一個
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

Gin Lee 音域好闊,好正

好累

呢位kay粉打算睇幾場?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

成日偷情!
HOTMAN 發表於 2019-7-18 23:21

我只想幹愛幹的事
JayantL 發表於 2019-7-18 23:35

想開心如何懶惰
帥小寶` 發表於 2019-7-18 23:54

可以睇三場 跳樓飛

帥小寶` 發表於 2019-7-18 23:54

佢已經脫粉

JayantL 發表於 2019-7-18 23:35

多得天的許可,愛一個上多一
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

偷情既前題係要本身有件
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

偷情既前題係要本身有件
帥小寶` 發表於 2019-7-19 01:03

冇拖手就冇分手
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

偷情既前題係要本身有件
帥小寶` 發表於 2019-7-19 01:03

睇成本身要有條件
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

京都動畫 (倒閉)
week13

原來垃圾kayzzz咁留意國泰有得加2fun,真係激死垃圾kayzzz
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

Gin Lee 音域好闊,好正
hehehaha 發表於 2019-7-18 23:36

陰域

陰域
Kfmusic 發表於 2019-7-19 12:49

心理陰影面積
week13

澳葡政府對一二·三事件和港英政府對六七暴動的應對方法不同,前者認罪道歉,後者則絕不妥協並且一直堅持平亂,直到中共當局強行下令香港左派終止暴動為止。兩種不同的應對手段直接導致澳門和香港兩個殖民地在暴亂後的20年走上各異的發展軌跡。澳葡政府失去統治意志後,澳門一度陷於政治、經濟、社會、文化各方面全面停頓甚至沒落的狀態,親共勢力亦隨之興起,在澳門回歸前,當地居民大多不表示反對,並希望藉「回歸」來改變澳葡政府不作為的局面;另一方面,港英政府在挫敗左派的暴動後,統治意志越加堅定且民望高企,港英政府經過對六七暴動深層次原因的檢討,進行大規模政治、經濟、社會領域上的深刻改革,在1970到80年代的黃金20年間發展成為「亞洲四小龍」之一。

在對事件的論述上,澳門「一二·三事件」與香港「六七暴動」存在定性上的差異,前者普遍稱之為「事件」,後者則普遍稱之為「暴動」,在歷史論述上,「六七暴動」多讓人聯想到暴徒、「土製菠蘿(炸彈)」和「左仔」等,香港左派當年所用的「反英抗暴」一稱,在現時左派之間也甚少出現,左派也一般對此避而不談。

陰域
Kfmusic 發表於 2019-7-19 12:49

希望板主嚴正執法
強烈譴責呢位咸濕會員
我再次重申
CM呢個純潔之地絕對唔容許過份鼓吹色情嘅言論
And now i recap in english:
Gin lee is so wide!

如果CM有得block人就好
煩過小強
利申:唔係鏡粉

煩過小強
tom 發表於 2019-7-19 17:43

block完又分身
咁點搞好。。。

煩過小強
tom 發表於 2019-7-19 17:43

sorry lo

希望板主嚴正執法
強烈譴責呢位咸濕會員
我再次重申
CM呢個純潔之地絕對唔容許過份鼓吹色情嘅言論
And no ...
hehehaha 發表於 2019-7-19 17:20

陰間的領域

陰間的領域
Kfmusic 發表於 2019-7-19 18:13

地獄的惡鬼

地獄的惡鬼
艾石仔 發表於 2019-7-19 18:56

偷情的艾石
Kf的廢墟
Hotman的偽術
Hehehaha 和浴室
浮世 John

偷情的艾石
Kf的廢墟
Hotman的偽術
Hehehaha 和浴室
浮世 John
hehehaha 發表於 2019-7-19 18:57

可唔可以叫煎唱

可唔可以叫煎唱
帥小寶` 發表於 2019-7-19 19:00

我唱可以嗎

又唔見禁班水貨客我地遊行就戒嚴 頂
再將我相信的如煙火般綻放

d 新歌多到上一浸d 歌好慘
明明唔差但完全比唔上

有冇人有Zara playlist?

d 新歌多到上一浸d 歌好慘
明明唔差但完全比唔上
kwanie 發表於 2019-7-19 23:45

如何處理班天后sss係今期一大難題

如何處理班天后sss係今期一大難題
kevinlai1621 發表於 20/7/2019 00:57
我已經處理好~

我已經處理好~
kwanie 發表於 2019-7-20 01:01

話說你老兄再度復出ap區
可喜可賀

呢首真係好underrated
推下先

呢首真係好underrated
推下先
hehehaha 發表於 2019-7-20 16:51

美吹都推過
不過我冇乜feel

痴L線 元朗黑社會連老人家小朋友都蝦

今次無得唔信唔係黑警啦。報咗警都無警黎。警察同黑社會合作

今次無得唔信唔係黑警啦。報咗警都無警黎。警察同黑社會合作
Nathan 發表於 2019-7-22 00:20

32台一路直播。。影到南邊圍有人拎住鐵枝都無事。。黑警外圍保護佢地。。

每播一首謝安琪都有兩份嘅唏噓。

kwanie 發表於 2019-7-22 11:31

樂迷都有樂迷唏噓
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

kwanie 發表於 2019-7-22 11:31

佢係香港最關鍵時刻發左聲啦
發聲宣佈開演唱會咋嘛
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

何君堯收嗲啦你
宜家好㷫呀!!!!

佢係香港最關鍵時刻發左聲啦
發聲宣佈開演唱會咋嘛
John 發表於 2019-7-22 13:06

多鬼餘 攞黎講 工作排左期宣傳都要插

你唔好話gin lee係香港最關鍵時刻發左聲宣佈推出普通話大碟?

睇死你都係果句話關其他人乜事 明明就係小緊你雙重標準

多鬼餘 攞黎講 工作排左期宣傳都要插

你唔好話gin lee係香港最關鍵時刻發左聲宣佈推出普通話大碟?

睇 ...
kayzzz 發表於 2019-7-22 14:01

你老母比狗屌呀
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

@整封韵冻-第二频道
QQ音乐抢先屏蔽"人妻"的搜索结果

可能好快連人妻的偽術都變禁歌

你老母比狗屌呀
John 發表於 2019-7-22 14:10

喧嘩勝過靜悄嗎
無言更害怕

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
JayantL 發表於 2019-7-22 17:34

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽