返回列表 發帖
唔宣傳嘅結果
kevinlai1621 發表於 2019-3-27 08:19

好明顯宣傳不足?
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

好明顯宣傳不足?
John 發表於 2019-3-27 12:41

好似話唔會宣傳首歌嘛
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

想錄心之科學
錄左3個月都錄唔好
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

想錄心之科學
錄左3個月都錄唔好
John 發表於 2019-3-27 13:47

Song of the year 邊係咁易唱

Song of the year 邊係咁易唱
放空 發表於 2019-3-27 13:50

成日唱到破音

成日唱到破音
John 發表於 2019-3-27 13:53

唱長大算啦

唱長大算啦
放空 發表於 2019-3-27 13:53

唱返張敬軒算

成日唱到破音

有感情嘅表現!
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一種色叫 光陰

經典EP企劃 - me re do!!專輯集結四大元素,something old/new/borrow/blue,
寓意祖兒嫁給音樂。

從你出生當天開始,我的生命就注定有一片天空永遠放晴,永遠。多謝你,我愛你。

成日唱到破音

越笑越見疤~~~痕
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

無法主宰那些 誰那麼蠢與它鬥氣

10次大概有1次唱到

無法主宰那些 誰那麼蠢與它鬥氣

10次大概有1次唱到
John 發表於 2019-3-27 15:09

有人是獨個 離場才完咩~~~~ 呢咁

bagfgfcde 發表於 2019-3-27 15:10

完美走音
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

從你出生當天開始,我的生命就注定有一片天空永遠放晴,永遠。多謝你,我愛你。

...
hihi 發表於 2019-3-27 14:50

hihi

找一種色叫 光陰

不知道從什麼時候開始
在什麼CM Post上面都有個日期
派台歌會過期
演唱會post會過期
連曾經被吹捧的偶像歌手都會過期
我開始懷疑
在這個論壇上
還有什麼是不會過期的?

老母見我成日同人出街
問我係咪有女朋友
我話唔係
佢係咁死chur我問係邊個
我死都唔會答佢架喇

老母見我成日同人出街
問我係咪有女朋友
我話唔係
我死都唔會答佢架喇 ...
Kfmusic 發表於 2019-3-27 16:19

根本無人同你出街
唔好FF啦

根本無人同你出街
唔好FF啦
hehehaha 發表於 2019-3-27 16:21

我仲同ex出街係咪好犯賤,但係幾年黎我屋企人都唔知呢個人存在

bagfgfcde 發表於 2019-3-27 15:10

假音

老母見我成日同人出街
問我係咪有女朋友
我話唔係
我死都唔會答佢架喇 ...
Kfmusic 發表於 2019-3-27 16:19

你話係佢

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 2397# Kfmusic

段段看破無常理

我仲同ex出街係咪好犯賤,但係幾年黎我屋企人都唔知呢個人存在 ...
Kfmusic 發表於 2019-3-27 16:27

本帖隱藏的內容需要積分高於 2290 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-3-27 16:32

咁同我出街

不知道從什麼時候開始
在什麼CM Post上面都有個日期
派台歌會過期
演唱會post會過期
連曾經被吹捧的偶像歌 ...
hehehaha 發表於 2019-3-27 16:15

我本人明白什麼都總有限期!霏之哲學!

我本人明白什麼都總有限期!霏之哲學!
stephybest 發表於 2019-3-27 17:46

霏之科學

年紀僅18歲竟然已有如此「龐大」的早熟經驗!日本一位18歲少女外貌出眾,擁有混血兒般的深邃輪廓,近日她與男友上網路電視節目,沒想到年紀輕輕的她,自爆性經驗人數超過500人,且最高紀錄還曾同時劈腿12人,現任男友更是崩潰到「綠光罩頂」,交往至今已被偷吃9次,但兩人至今依然在交往中,她還分享6招俘虜男生芳心的祕技。

hehehaha 發表於 2019-3-27 16:32

三人行不行

本帖隱藏的內容需要積分高於 3222 才可瀏覽

我仲同ex出街係咪好犯賤,但係幾年黎我屋企人都唔知呢個人存在 ...
Kfmusic 發表於 2019-3-27 16:27

分手之後仲係朋友?

分手之後仲係朋友?
stephybest 發表於 2019-3-27 21:19

係呀

係呀
Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:24

分左手都做到朋友,真係好好

係呀
Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:24

本帖隱藏的內容需要積分高於 2299 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2019-3-27 21:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:48

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

點解?

stephybest 發表於 2019-3-27 21:49

點解?
John 發表於 2019-3-27 21:49

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:50

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:50

hehehaha 發表於 2019-3-27 21:51

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:56

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:56

hehehaha 發表於 2019-3-27 21:57

stephybest 發表於 2019-3-27 21:58

樓上做乜事

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:59

Kfmusic 發表於 2019-3-27 21:59

分開或許是選擇
但它也可能是我們的緣份