返回列表 發帖
終於睇左清明
好正呀,超鍾意singto既笑容好warm好cute
Lewis 發表於 2019-5-21 01:13

我好鍾意個題材 BL x 鬼故
好正

我好鍾意個題材 BL x 鬼故
好正
HOTMAN 發表於 2019-5-21 02:02

男男戀仲唔夠艱難, 仲要人鬼戀
同埋個than老母同朋友又係非一般開明

男男戀仲唔夠艱難, 仲要人鬼戀
同埋個than老母同朋友又係非一般開明 ...
Lewis 發表於 2019-5-21 09:15

點解香港仲係冇BL

點解香港仲係冇BL
HOTMAN 發表於 2019-5-21 18:00
期待你去拍

點解香港仲係冇BL
HOTMAN 發表於 2019-5-21 18:00

因為香港人封建守舊無創意

其實如果搵兩個靚仔正正經經拍套pure true BL一定大把市場

其實如果搵兩個靚仔正正經經拍套pure true BL一定大把市場 ...
Lewis 發表於 2019-5-21 18:05

請唔請我同我bb一齊拍?

Kfmusic 發表於 2019-5-21 18:26

要試鏡陪訓架

Kfmusic 發表於 2019-5-21 18:26

咁快就公開戀情曬命?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

咁快就公開戀情曬命?
kevinlai1621 發表於 2019-5-21 20:04

我缺乏愛

我缺乏愛
Kfmusic 發表於 2019-5-21 20:45

明明呢到就好有愛

韓文好難發音

期待你去拍
nicholashin 發表於 2019-5-21 18:03

拍比你睇?

其實如果搵兩個靚仔正正經經拍套pure true BL一定大把市場 ...
Lewis 發表於 2019-5-21 18:05

但係諗唔到香港有咩人可以靚仔到拍到個故事好靚
我只係諗到李治廷同關智bun

我只係諗到李治廷 ...
electric 發表於 2019-5-22 10:55

李治廷我真係唔識欣賞
關太老, 點拍pure true BL NO WAY

我只係諗到李治廷同關智bun ...
electric 發表於 2019-5-22 10:55

後生靚仔演員好多啦
BL唔洗個演員本身有任何名氣
有令人有慾望既potential就得
本身BL就係捧人工具

李治廷我真係唔識欣賞
關太老, 點拍pure true BL NO WAY
Lewis 發表於 2019-5-22 10:56

一個老零的故事

後生靚仔演員好多啦
BL唔洗個演員本身有任何名氣
有令人有慾望既potential就得
本身BL就係捧人工具 ...
HOTMAN 發表於 2019-5-22 11:01

係, 所以我唔明點解香港仲未發展BL市場-_-
仲要得益既唔止香港市場, 係成個國際市場
只要套野正正常常幾好睇, D CP又靚仔又後生, 到時紅到開世界巡迴見面會都唔成問題

一個老零的故事
electric 發表於 2019-5-22 11:04

佢初初出道拍個陣都仲得既
家下得陣淫味, 唔覺得佢Q

拍比你睇?
HOTMAN 發表於 2019-5-22 00:52
不阻止

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

佢初初出道拍個陣都仲得既
家下得陣淫味, 唔覺得佢Q
Lewis 發表於 2019-5-22 11:11

依家Kenny好似引 內地 老男人。。。

秦馨敏嫁人.....

秦馨敏嫁人.....
Kfmusic 發表於 2019-5-23 18:44

說好的大碟呢
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

穿起西裝 穿過馬路
失去初心就已經初老

鄧大巧最carry到既野係咪佢體重
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

鄧大巧最carry到既野係咪佢體重
JasOh103 發表於 2019-5-24 09:14

近排好多打手 吹吹吹。。。驚驚驚。。

小巧。。Jayfung。。

小巧新歌求其 係cm 搵一個會員唱都得啦。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-24 13:09

搵職員哥哥傾下
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

耐看的 未抱緊 便遺憾

好想用紅筆圈起曬打錯既歌名

好想用紅筆圈起曬打錯既歌名
nicholashin 發表於 2019-5-25 10:41

唔好圈ME D錯字

唔好圈ME D錯字
艾石仔 發表於 2019-5-25 11:09
好過圈你個人

近排好多打手 吹吹吹。。。驚驚驚。。

小巧。。Jayfung。。

小巧新歌求其 係cm 搵一個會員唱都得啦。。 ...
kk8733 發表於 2019-5-24 12:12

希望你可以表演

被迫聽咗容祖兒My Secret Live同李克勤慶祝成立30周年演唱會

本帖隱藏的內容需要積分高於 1062 才可瀏覽

深近視真係好煩

深近視真係好煩
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-28 20:32

咁係因為你要目及仔

評分人數

• 屮SiU霖屮

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-5-27 21:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

深近視真係好煩
屮SiU霖屮 發表於 28/5/2019 20:32
有度數架嘛

究竟而家邊個係唱歌王?

究竟而家邊個係唱歌王?
數彩虹 發表於 2019-5-28 21:15

Ming Pao noted that the companies are demanding more than HK$10 million while TVB is said to have asked for HK$30 million to reshoot dramas Forensic Heroes IV and Finding Her Voice.

TVB, however, has clarified that it is not pressing Wong for money.

Ming Pao noted that the companies are demanding more than HK$10 million while TVB is said to have as ...
John 發表於 2019-5-29 16:28

I have to laugh. gif

I have to laugh. gif
JasOh103 發表於 2019-5-29 20:17

yep with bradley cooper. gif

yep with bradley cooper. gif
stopzi 發表於 2019-5-29 21:45

高質

某會員係咪開咗兩個分身

評分人數

• 放空

原來踮起腳尖愛係蔡健雅作
唔怪得咁好聽

閒來吃飯呀~ 閒時想我嗎~

〈金草莓〉令我們想起很多本身條件質素好端端的人和事物,冤枉地被放在一旁的心聲,像在愛情路上遇到挫折的男男女女,或在大堂當值又不太起眼的看更,像被人忽略的小食店,甚或被遺忘,放在二手店裏等待被賣掉的,雖有值得被人欣賞的地方,但不幸地最後也只能變成了如新鮮草莓一樣美味的乾果。

Ming Pao noted that the companies are demanding more than HK$10 million while TVB is said to have as ...
John 發表於 2019-5-29 16:28

TVB蝕死
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279