返回列表 發帖
離別了若想 心安
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好唔容易先發掘一個陳廣豪 輕易就俾人挖角

做咩個壇呢排突然多咗咁多 星夢/大台 打手

評分人數

• 放空

[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

Gin: 自問自己只不過第二

本帖隱藏的內容需要積分高於 3500 才可瀏覽
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

做咩個壇呢排突然多咗咁多 星夢/大台 打手
JayantL 發表於 2019-6-2 17:28

**** 本內容被作者隱藏 ****
Bluejays 發表於 2/6/2019 23:04
其實都SET 左HIDE 你仲UM 名把鬼

kayzzz 發表於 2019-6-3 00:01

沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

Bluejays 發表於 3/6/2019 00:09
呢度直必腸實在太多太多, NO COMMENT :D

kayzzz 發表於 2019-6-3 00:24

Bluejays 發表於 2019-6-3 00:45

輕鬆
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

點解完全唔明咩事 是咪脫左節

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

nicholashin 發表於 3/6/2019 22:42
係咪玫瑰色體驗

nicholashin 發表於 2019-6-3 22:42

好恐怖

nicholashin 發表於 2019-6-3 22:42

環球同華納好多員工黎左。。。

得失一笑中!

得失一笑中!
艾石仔 發表於 2019-6-4 12:18

一輩子守候
忘記我自己
但願人長久
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

一輩子守候
忘記我自己
但願人長久
John 發表於 2019-6-4 12:50

星夢正垃圾

好核特啊個樣
還我垃圾桶

一輩子守候
忘記我自己
但願人長久
John 發表於 2019-6-4 12:50

越難越愛
可以背負更多
無常春秋
日月存亡

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

Bluejays 發表於 2019-6-3 00:45

本帖隱藏的內容需要積分高於 1234 才可瀏覽

喜歡祖兒

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

Bluejays 發表於 2019-6-4 22:41

佢曲線咋

喜歡祖兒
John 發表於 2019-6-4 22:45

呢排我其實有興趣傾 Biden 多啲

又熱番啦。。好慘。。

又熱番啦。。好慘。。
kk8733 發表於 2019-6-5 16:25

屋企睡房冷氣壞了,又要破財換冷氣

屋企睡房冷氣壞了,又要破財換冷氣
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-5 19:12

咁慘。。。

剛訂了General 一匹, $3150 +安裝費

剛訂了General 一匹, $3150 +安裝費
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-5 19:16
果然係坤粉!

果然係坤粉!
nicholashin 發表於 2019-6-5 20:16

又會咁啱,完全忘記了這個廣告

發仔節目回顧以前叱咤樂壇流行榜

叱咤樂壇流行榜 26/02/95 第8週
第1位 忘記他 - 關淑怡
第2位 望鄉 - 郭富城
第3位 傷痕 - 林憶蓮
第4位 偷偷摸摸 - 李克勤
第5位 隨心所慾 - 羅琦
第6位 愛一次便夠 - 草蜢 黎瑞恩
第7位 無情天 - 劉德華
第8位 晨曦 - 古巨基
第9位 Loving You - 杜德偉
第10位 孔子曰 - 羅文
第11位 一個人在床上 - 呂方
第12位 討好自己 - 王靖雯
第13位 我有我的信用卡 - 葉蒨文
第14位 最深刻的愛 - 蘇永康
第15位 望月 - 張學友
第16位 等得太久 - 彭羚
第17位 我不想再次被情傷 - 毛阿敏
第18位 有多少愛可以重來 - 黃仲崑
第19位 今天夜裏總下雨 - 陳慧嫻
第20位 愛了再愛 - 周華健 蘇慧倫
第21位 天地初開情已在 - 譚詠麟
第22位 不可能沒有你 - 林子祥
第23位 珍惜這一晚 - 黃凱芹
第24位 蜜糖兒 - 陳雅倫
第25位 情罪 - 曹永廉
第26位 愛你到永遠 - 黃品源
第27位 戀愛動詞 - 李蕙敏
第28位 我心不死 - 陳慧嫻
第29位 忘記他 - 江希文
第30位 湊熱鬧 - 巫啟賢

叱咤樂壇流行榜 21/05/89 第21週
第1位 真的愛你 - Beyond
第2位 天花亂墜 - 達明一派
第3位 一分鐘都市一分鐘戀愛 - 林憶蓮
第4位 一無所有 - 崔健
第5位 重遇 - 呂方
第6位 感覺號渡輪 - Fundamental
第7位 月滿繁星夜 - 浮世繪
第8位 紅酒裏 - 鄭敬基
第9位 又是下雨天 - 周啟生
第10位 難得有情人 - 關淑怡
第11位 面對面 - 葉蒨文
第12位 我這樣過了一天 - 風之Group
第13位 一生何求 - 陳百強
第14位 偏心 - 張國榮
第15位 獨白 - 甄妮
第16位 我恨我癡心 - 劉德華
第17位 紅唇的吻 - 草蜢
第18位 Cry - 張學友
第19位 失眠 - 蘇永康
第20位 紅磚牆 - Cocos
第21位 藍月亮 - 李克勤
第22位 浪子Jacky - 文佩玲
第23位 憑著愛 - 蘇芮
第24位 黑夜的豹 - 梅艷芳
第25位 若即若離 - 蘇芮
第26位 天長地久 - 周啟生
第27位 我冷傲但我是暖流 - 羅文
第28位 再見十九歲 - 彭家麗
第29位 花房姑娘 - 崔健
第30位 舊風褸 - 林姍姍

kayzzz 發表於 2019-6-6 12:37

Bluejays 發表於 2019-6-6 19:38

kayzzz 發表於 2019-6-6 12:37

nicholashin 發表於 2019-6-6 20:24

只有妳 懂得我 就像被困住的野獸
在摩天大樓 渴求 自由

召喚TIMMY BB。。。

日日都咁熱。。快些下星期。。落大雨。。

召喚釘釘。。王子。。

Young Hysan 是位出生於香港的英語饒舌歌手和詞曲作家。他在 2016 年以獨立廣東話說唱組合 The Low Mays 的主唱成名,在過去幾年以不斷增加的 music streams 和一連串售罄的千人演唱會下已成為香港新一代最暢銷的音樂歌手之一。
Young Hysan 的個人作品以英語為主,用帶有旋律的說唱方式混合着美國亞特蘭大的 Trap Music 和 21 世紀頭的搖滾音樂的口腔,結晶出一個節奏感重亦富有情感的獨特曲風。在 2019 年 4 月,Young Hysan 獨立發行了他的第一張個人專輯 “ANTI”。當中的主打單曲 “My Money” 在兩個月內和毫無宣傳下在 YouTube 已經有超過 120,000 個點擊。

903真係好唔愛Mi

放不低 默契 非男非女 星秀傳說 感情線上 煞科 都可以斷四台冠
不拖不欠 最後一次 又唔冠

無版主理我。。傷心

喧嘩勝過靜悄嗎 無言更害怕

回憶有罪真的有罪嗎?點解要bam

簽名被屏蔽