返回列表 發帖
E都拎得出黎投
stephybest 發表於 2019-3-15 08:28

E 係會有人投架
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK28: 浪流連 (1 Week No.1) / 再見灰姑娘 (1 Week No.1) / 山旮旯 (5 Weeks No.1) /

E 係會有人投架
放空 發表於 2019-3-15 08:50

咁bad taste

E 係會有人投架
放空 發表於 2019-3-15 08:50

你投邊個
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

你投邊個
hehehaha 發表於 2019-3-15 15:24

F
WK28: 浪流連 (1 Week No.1) / 再見灰姑娘 (1 Week No.1) / 山旮旯 (5 Weeks No.1) /

F
放空 發表於 2019-3-15 15:32

金像獎post漏咗剪接?

簽名被屏蔽

回復 1655# 林仔

係 謝謝提醒

100萬嘅問題,最想以下邊一位男歌手做你老公?

A. 林家謙    B. 6號@RubberBand
C. 馮允謙    D. Tim@Dear ...
hehehaha 發表於 2019-3-15 02:35

G. 容祖兒

G. 容祖兒
bagfgfcde 發表於 2019-3-15 16:30

原來Joey係男歌手
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

災難係Gin嘅,不過我認為你更Gin

本帖隱藏的內容需要積分高於 5555 才可瀏覽
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 28 (13/07/2019)
1. 山旮旯 - 馮允謙  2. 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安  3. 我們都是這樣長大的 - 鄭秀文  4.  二期大樓 - 陳卓賢  5. 願你自由地唱歌 - 張紋嘉

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2019-3-15 17:51

講緊祖兒?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

我什麼都沒有
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

心碎了

100萬嘅問題,最想以下邊一位男歌手做你老公?

A. 林家謙    B. 6號@RubberBand
C. 馮允謙    D. Tim@Dear ...
hehehaha 發表於 2019-3-15 02:35

男朋友a c老公 a c d
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 29
1. 山旮旯 2. 悲觀生物學 3. 金草莓

男朋友a c老公 a c d
帥小寶` 發表於 2019-3-15 20:11

kenny呢?
你唔要佢啦?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

kenny呢?
你唔要佢啦?
hehehaha 發表於 2019-3-15 20:13

kenny係老公1號

kenny係老公1號
帥小寶` 發表於 2019-3-15 20:21

原來你咁花心
kenny好慘
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

原來你咁花心
kenny好慘
hehehaha 發表於 2019-3-15 20:22

佢知我個心係佢到

佢知我個心係佢到
帥小寶` 發表於 2019-3-15 20:23

但你個身係邊度?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

但你個身係邊度?
hehehaha 發表於 2019-3-15 20:24

做禮物包埋送左俾佢

命太好 從不稀罕擁抱 為何又要 這般掛心從前
明年碰見 求你扮作 不忍看見

/

這幾天  我亦有想過  共你這麼過  是這社會的錯
將單身  當是我的錯  
誰人還會對寂寞人救助
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

分開或許是選擇
但它也可能是我們的緣份

分開或許是選擇
但它也可能是我們的緣份
bagfgfcde 發表於 2019-3-15 21:41

進化成更好的人
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

成為更好的人
hehehaha 發表於 2019-3-15 21:42

人的一生 感情是旋轉門
轉到了最後真心的就不分

唯有自己把握紙筆墨

命太好 從不稀罕擁抱 為何又要 這般掛心從前
明年碰見 求你扮作 不忍看見

/

這幾天  我亦有想過   ...
hehehaha 發表於 2019-3-15 20:29

Kelly 2020開騷

Kelly 2020開騷
stephybest 發表於 2019-3-15 22:07

好矛盾
來來去去都係唱個d無意慾再睇
但d歌真係好聽
live正

其實佢超過30%歌無咩live過
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好矛盾
但d歌真係好聽
live正
hehehaha 發表於 2019-3-15 23:34

有預感會唱打字機!拼命工作拼命玩!

有預感會唱打字機!拼命工作拼命玩!
stephybest 發表於 2019-3-15 23:35

想聽呢啲:
世界之最
偽君子
女士尊享
Ask (日文版)
抱喜
夏天的緋聞
New Song
別來無恙 (full version)
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

簽名被屏蔽

講緊祖兒?
hehehaha 發表於 15/3/2019 19:04
本帖隱藏的內容需要積分高於 5555 才可瀏覽
全宇宙嘈夠未 !!!!!!!!
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 28 (13/07/2019)
1. 山旮旯 - 馮允謙  2. 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安  3. 我們都是這樣長大的 - 鄭秀文  4.  二期大樓 - 陳卓賢  5. 願你自由地唱歌 - 張紋嘉

想聽呢啲:
世界之最
偽君子
女士尊享
Ask (日文版)
抱喜
夏天的緋聞
New Song
別來無恙 (full version) ...
hehehaha 發表於 2019-3-15 23:46

想聽:前世/好時光/夏天的緋聞/再生花/斷·捨·離

想聽:前世/好時光/夏天的緋聞/再生花/斷·捨·離
stephybest 發表於 2019-3-16 00:07

好耐冇聽好時光
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

好耐冇聽好時光
hehehaha 發表於 2019-3-16 00:12

蝦餃媽實會話:呢首咩歌黎嫁?我有出過呢首歌咩?

好矛盾
但d歌真係好聽
live正

其實佢超過30%歌無咩live過 ...
hehehaha 發表於 2019-3-15 23:34

佢live算幾穩定
SSN Chart (12 Jul)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 在 錯 誤 的 宇 宙 尋 找 愛 (2 Weeks No.1) - 陳 健 安
2. 高 地 之 下 - 小 塵 埃
3. 再 見 灰 姑 娘 - 梁 詠 琪

Miriam都係2020
iamsingingwong 發表於 2019-3-15 23:49

祖兒係咪2019?
SSN Chart (12 Jul)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 在 錯 誤 的 宇 宙 尋 找 愛 (2 Weeks No.1) - 陳 健 安

祖兒係咪2019?
John 發表於 2019-3-16 00:31

今年八月
祖兒約定大家
High爆紅館
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

XXX也是歷年積分最低的女歌手或男歌手三甲得主。

John 發表於 2019-3-16 02:25

support Joey!
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

John 發表於 2019-3-16 02:25
估唔到你調林一峰過Eason/Alfred/Hins

但是怎麼說
總覺得
我們之間留了太多空白格

簽名被屏蔽

The old Kay is DEAD

點解人要做運動
雖然慣左係幾爽

點解人要做運動
雖然慣左係幾爽
-Prince- 發表於 2019-3-16 14:14

有得做好做

打開九巴app都見到二人一世界廣告...

「黃種人」呢個term is very racist

其實寂寞  就如全人類得gin lee唱歌唔走音~
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

若是還有骨氣 拿回纏他的心機 拿去愛惜我 怎可洩氣 !!