返回列表 發帖
company law真係好難
霏.共和 KFMUSIC Choice 第38週
冠軍歌: 2084 - Dear Jane
亞軍歌: 活多一次 - 側田
季軍歌: 最後的信仰 - 林二汶

Kfmusic 發表於 2019-3-17 22:47

Jude Law真係好靚仔

salomon v salomon

Cool cafe 臭哂!
hehehaha 發表於 2019-3-17 21:21

邊及娛樂台同各大

你不再需要給我個答案之書

Wonders 發表於 2019-3-17 22:57

公廁case,原來你都係Acct人

公廁case,原來你都係Acct人
Kfmusic 發表於 2019-3-17 23:22

leading case矛得唔讀
not a/c

聽蔡健雅既歌曲聽到流淚了

讀law

Wonders 發表於 2019-3-17 22:57

原來係讀law, 請指教

聽蔡健雅既歌曲聽到流淚了
bagfgfcde 發表於 2019-3-17 23:25

過一天 愛一天

向live in the moment致敬!
Jason's Playlist 2019 Week 35
偷情的禮儀 - 謝安琪

睇黎cm冇人鐘意長跑

睇黎cm冇人鐘意長跑
stephybest 發表於 2019-3-18 00:09

田徑仔

呢個壇無民選每月之星?

田徑仔
Kfmusic 發表於 2019-3-18 00:12

我跑得唔快,最緊要係有跑

過一天 愛一天

向live in the moment致敬!
JasOh103 發表於 2019-3-17 23:28

仲要做得好過 Gin Lee 咁多
好可惡

呢個無民選每月之星?
Kfmusic 發表於 2019-3-18 00:14

HEHEHAHA

HEHEHAHA
艾石仔 發表於 2019-3-18 00:20

Hehehaha民望高企!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

睇黎cm冇人鐘意長跑
stephybest 發表於 2019-3-18 00:09

睇黎cm冇人鐘意踢波
SSN Chart (13 Sep)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 圓 謊 (1 Week No.1) - 盧 凱 彤
2. 逃 生 門 - JW
3. 下 一 束 光 - 吳 林 峰

**** 本內容被作者隱藏 ****
艾石仔 發表於 2019-3-18 01:38

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

stephybest 發表於 2019-3-18 01:40

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

睇黎cm冇人鐘意長跑

我鍾意愛情長跑

艾石仔 發表於 2019-3-18 01:44

使唔使咁誇張
SSN Chart (13 Sep)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)

艾石仔 發表於 2019-3-18 01:44

吹大啲呀……

成日唔搵 成日唔緊 成日話見但見一陣
態度唔同以前成個冷淡曬
是但啦 算數啦 唔煩你啦 無人錫我啦
再見啦 無野啦 實在夠啦 你唔愛我啦
是但啦 算數啦 又話錫我 話咁快就變曬待我幾差
再見啦 無野啦 完場嘅啦 你唔愛我啦
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

態度唔同以前成個冷淡曬
再見啦  ...
616.1314 發表於 2019-3-18 11:09

有聲

態度唔同以前成個冷淡曬
再見啦  ...

同我果陣一樣 呢首歌真係好中

態度唔同以前成個冷淡曬
再見啦  ...

人地結左婚就放過佢啦._.

人地結左婚就放過佢啦._.
stephybest 發表於 2019-3-18 11:33

做呢個角色好慘

做呢個角色好慘
Kfmusic 發表於 2019-3-18 11:55

要學牙rain上台大叫發泄!

睇完某個post要靜坐禪修一下

睇完某個post要靜坐禪修一下
HOTMAN 發表於 2019-3-18 12:15
買不到的快樂?

同我果陣一樣 呢首歌真係好中
Kfmusic 發表於 2019-3-18 11:25

其實好多歌都好中

有聲
electric 發表於 2019-3-18 11:10

Concert YY 瘋狂尖叫
多謝 Wymannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMI啊 點解我個 friend 可以咁痴線

MAMI啊 點解我個 friend 可以咁痴線
616.1314 發表於 2019-3-18 14:17

你個fd男定女

你個fd男定女
Kfmusic 發表於 2019-3-18 14:25

男 , jo meh :0

男 , jo meh :0
616.1314 發表於 2019-3-18 14:25

我要代入下

小腿可以點樣減

小腿可以點樣減
Kfmusic 發表於 2019-3-18 15:47

斬咗佢落黎

小腿可以點樣減

跑步會粗

如果見你離開我
日子更快樂的過
我會傷的更深
餘生也不甘心

小腿可以點樣減

好man啊

意見精集,想派歌去唱作區,cover咩歌好?

hehehaha 發表於 2019-3-18 19:28

你唔愛我啦

7 rings

啦啦誇啦啦

和坤哥講再見
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK36: 逃生門 (1 Week No.1) / 天亮請睜眼 / 好好說

不認不認還需認