返回列表 發帖

好傷心
養左隻龜十幾年, 無啦啦俾我老母放出窗口當浪衫咁浪跌左落街死左
個陣我落左街買野, 返到黎問隻龜去左邊先知咁ON9既慘劇發生
我一世都唔會原諒我老母

好傷心
養左隻龜十幾年, 無啦啦俾我老母放出窗口當浪衫咁浪跌左落街死左
個陣我落左街買野, 返到黎問隻龜去 ...
Lewis 發表於 2019-6-10 09:25

唔好唔開心。。。媽媽都係唔小心。。
嬲人會令自己身體唔好。。

唔好唔開心。。。媽媽都係唔小心。。
嬲人會令自己身體唔好。。
kk8733 發表於 2019-6-10 16:34

但林奠搞到全香港人都好嬲。。。
跌左佢落街好無

但林奠搞到全香港人都好嬲。。。
跌左佢落街好無
hehehaha 發表於 2019-6-10 17:04

叫佢老公送佢一程啦。。。

收到風會有容祖兒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

膠kayzzz又出現,以為佢被警察拉鬼左
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

收到風會有容祖兒
John 發表於 2019-6-11 00:26

發生咩事???

收到風會有容祖兒

咁黃絲謝安琪呢?

收到風會有容祖兒

唱擁護送中條例

I RAP THE POLICE
I RAP THE GOVERNMENT。

咁黃絲謝安琪呢?
hehehaha 發表於 2019-6-11 15:36

去咗玩潛水

潛得勁過唱潛水既Gin Lee
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

咁黃絲謝安琪呢?
hehehaha 發表於 2019-6-11 15:36

在家中陪緊小朋友,開電視睇緊佔中直播

在家中陪緊小朋友,開電視睇緊佔中直播
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-12 11:51

你又知???

已見到祖兒了
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

已見到祖兒了
John 發表於 2019-6-12 13:26

what???

唯唯會唔會請祖祖做大台演唱會嘉賓?

見到唯唯了
真人有點似大隻版林宥嘉

已見到祖兒了

莫非你是舒文

無綫本來計劃今午1時播出特首林鄭月娥的專訪,內容包括強調自己「冇賣港」,期間更一度落淚。有看過片段的記者表示,無綫播出專訪恐怕會激發更大民怨。無綫最後抽起片段未有播出。

A former high-ranking Hong Kong official says he believes Ms Lam. In all his years of government service, he told the Financial Times, “not once did I hear my mainland counterparts talk about the need for extradition”.

“It’s not Beijing’s initiative,” he added, but rather a “total misjudgment on the Hong Kong government’s part”.

:(

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

林鄭去死啦。。

已見到祖兒了

無欲無求在鬧市夜遊 成為終生戰友

KAYKAY終於轉左頭像
係味沖涼沖到而家先沖完

係味沖涼沖到而家先沖完
艾石仔 發表於 2019-6-13 00:13

浦銘心終於走咗
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

係味沖涼沖到而家先沖完
艾石仔 發表於 2019-6-13 00:13

示威者視覺:
勇悍.17 (衝)
困獸.28 (守)
暴烈.34 (被開槍)

林鄭視覺:
一個女人和浴室
(一個男人)一個女人 和浴室
人妻的偽術
沐春風

示威者視覺:
勇悍.17 (衝)
困獸.28 (守)
暴烈.34 (被開槍)

林鄭視覺:
一個女人和浴室
(一個男人) ...
hehehaha 發表於 2019-6-13 00:34

董折幾時打林奠
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

董折幾時打林奠
JayantL 發表於 2019-6-13 00:40

下一plug juno x 阿欣
字典與聖經

神會送林奠呢位教徒落地獄
永不超生

6點幾播左啦,她強調自己「冇賣港」,財經台7:30再播

「金鐘」謝安琪昨現身金鐘 ...
你老闆 發表於 2019-6-12 18:51

777最勁係死唔認衰。。。

下一plug juno x 阿欣
字典與聖經

神會送林奠呢位教徒落地獄
永不超生
hehehaha 發表於 13/6/2019 00:42
總之, 今晚無人要受傷ok?
之但係 我哋咁樣 _ 企 冇接觸 冇得落扣

喊到收唔到聲

美Kay終於轉profile
我寧願佢再被大陸打壓都要做自己

美Kay終於轉profile
我寧願佢再被大陸打壓都要做自己
Pure. 發表於 2019-6-13 10:03

睇下點。。。

睇下金鐘堆填區天后謝安琪今年開幾多場紅館先
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

梁文禮知唔知道自己講緊乜?!
沙堡壘對面見到風見“廁”郎呢個英雄……
又over the rainbow見到呢班人……
可一可再?一次都嫌多啦
冇music sense到

祖兒真係好有心...

梁文禮知唔知道自己講緊乜?!
沙堡壘對面見到風見“廁”郎呢個英雄……
又over the rainbow見到呢班人…… ...
stephybest 發表於 2019-6-13 13:03

想嘔 唔知佢播乜撚

突然諗起 某個6月12日生日嘅男歌手 今年係無出生日post嘅

麻利唔好再讀落去啦

「我哋香港呢,係好正㗎!成日呢,啲人喺到話香港無Future,Well,我哋自己寫出嚟囉!讀多啲書,飲多啲水,食多啲健康嘅食物,唔好食咁多糖,各位小朋友,我哋將來就係社會嘅棟樑!」

簽名被屏蔽

呢兩日見識到香港3大恐怖份子: 淋病 警犬 琪粉

支持 #割蓆
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

支持 #割蓆
JasOh103 發表於 2019-6-13 21:29
支持容祖兒

要守住香港。。

「我們做人生活已經有太多的挫折,我們的生命不應該有這麼多的妥協。」

失望

支持 #割蓆
JasOh103 發表於 2019-6-13 21:29

支持616打倒三大恐怖份子
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

已經練緊第八舊腹肌
剩返兩日
希望夠用黎擋子彈

已經練緊第八舊腹肌
剩返兩日
希望夠用黎擋子彈
hehehaha 發表於 2019-6-14 22:07