返回列表 發帖
想八下點解舊垃圾會俾人扣到剩番10幾分
有冇傳送門
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

想八下點解舊垃圾會俾人扣到剩番10幾分
有冇傳送門
kayzzz 發表於 2019-7-12 12:59

http://www.cmusichart.com/discuz ... &authorid=44412

bagfgfcde 發表於 2019-7-12 13:01

大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

人群裡為人群顧慮

Wong - who fled to the United States to escape the backlash - suffered another blow when TVB reshot her scenes in drama Forensic Heroes IV, touted as one of its major projects for this year.

But even if TVB seems have thrown her a lifeline in recent weeks, that may not sway Wong to return to the high-pressure world of show business.

There is talk that her family has asked her to consider working in New York's finance industry, given that she took up business administration courses in university.
SSN Chart (18 Oct)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 鬥 快 (1 Week No.1) - per se
2. 重 讀 興 趣 班 - 林 奕 匡
3. 肥 媽 有 話 兒 (1 Week No.1) - Maria Cordero

人人生來沒伴侶 非一對
沿途遇上同類
都只不過借段歲月同睡

/

幾多對  
持續愛到幾多歲?

我要將你拯救
逃離林鄭荒謬
Jayant Music Chart 2019 Week 42
1.The Hertz - 阿喪 (1 Week No.1)
2.per se - 鬥快
3.盧凱彤 - 圓謊

我要將你拯救
逃離林鄭荒謬
JayantL 發表於 2019-7-12 15:14

哪裡只得 我

點解無人理舊垃圾,但舊垃圾仲可以問埋智障問題?
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

《2084》chorus似《沙燕之歌》
《悲觀生物學》段bridge似《禽獸》
Jayant Music Chart 2019 Week 42
1.The Hertz - 阿喪 (1 Week No.1)
3.盧凱彤 - 圓謊

《悲觀生物學》段bridge似《禽獸》
JayantL 發表於 2019-7-12 18:22

一樣咁好聽!

煎下星期出碟都唔見歌單..

Garfield 發表於 2019-7-12 12:46

可能只係

歌手:GIN LEE
唱片名稱:孤獨門口
唱片封面:
唱片類型:LP
TrackList:
LP
SIDE A:
01. 孤獨門口
SIDE B:
01. 孤獨門口 純音樂

孤獨門口 7吋顏色膠唱片 全球限量生產1000隻

一樣咁好聽!
hehehaha 發表於 2019-7-12 18:31

為祖兒萬歲!
3.盧凱彤 - 圓謊

Growth of unprotected sex pushes up European syphilis rates

A reduced fear among gay and bisexual men of catching HIV has led to riskier sex and higher rates of syphilis, a new report says. The disease can cause severe health complications if left untreated.
SSN Chart (18 Oct)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 鬥 快 (1 Week No.1) - per se
2. 重 讀 興 趣 班 - 林 奕 匡
3. 肥 媽 有 話 兒 (1 Week No.1) - Maria Cordero

Growth of unprotected sex pushes up European syphilis rates

A reduced fear among gay and bisexual m ...
John 發表於 2019-7-13 17:09

定期檢查 (每三個月)

做足安全措施好重要!!

黑警死全家

被目露兇光的你咬一口 無能人才會罷就

黑警死全家
艾石仔 發表於 2019-7-13 18:25

謝安琪關唔關事嫁?

簽名被屏蔽

黑警的哥哥的老婆?
你老闆 發表於 2019-7-13 20:05

需要誅九族嗎?

簽名被屏蔽

佢話死全家應該指誅九族
你老闆 發表於 2019-7-13 20:26

係黑警就死全家 !

係黑警就死全家 !
艾石仔 發表於 2019-7-13 20:47

全港應該會死 6份1人口

簽名被屏蔽

全港應該會死 6份1人口
hehehaha 發表於 2019-7-13 20:48

停止繁殖了,勞動人口下降,退休年齡將升至70歲,祖祖仲要拎多女金31年。

所以關kay事
你老闆 發表於 2019-7-13 20:53

警察都有黑有白
黑中有白 白裡有黑總有白

停止繁殖了,勞動人口下降,退休年齡將升至70歲,祖祖仲要拎多女金31年。 ...
stephybest 發表於 2019-7-13 21:03

70歲阿姐都未退休
所以祖兒70歲應該仲唱緊
樂迷大飽耳福

簽名被屏蔽

70歲阿姐都未退休
所以祖兒70歲應該仲唱緊
樂迷大飽耳福
hehehaha 發表於 2019-7-13 21:08

支持祖兒70歲係西九戲曲中心開演唱會,再邀請Liza做嘉賓。

簽名被屏蔽

支持祖兒70歲係西九戲曲中心開演唱會,再邀請Liza做嘉賓。
stephybest 發表於 2019-7-13 21:13

100歲仲唱
唱唱下會唔會死

簽名被屏蔽

liza有百幾歲咁長命
你老闆 發表於 2019-7-13 21:21

你知道嗎?好人一生平安,長命百二歲。

簽名被屏蔽

一班警察狗公有神經病
係咪未食藥?
洗唔洗打青山電話?
呀唔係係愛護動物協會
香港人核爆都唔割

樂壇欠CM一個交代
有無人覺

樂壇欠CM一個交代
有無人覺
hehehaha 發表於 2019-7-13 23:50

我覺,CM欠hehehaha一個交代
霏.共和 KFMUSIC Choice 第41週
冠軍歌: 最後的信仰 - 林二汶
亞軍歌: 773312 - 謝安琪
季軍歌: 聽風 - 林家謙

我覺,CM欠hehehaha一個交代
Kfmusic 發表於 2019-7-14 11:13

佢個發姣榜都唔見了

佢個發姣榜都唔見了
kevinlai1621 發表於 2019-7-14 13:14

我出左咁多力。。無回報。。好傷心

我覺,hehehaha欠兔兔一個交代
Kfmusic 發表於 2019-7-14 11:13

祖兒欠我一個交代

好想晚晚都入場睇Mi
Jason's Playlist 2019 Week 40
圓謊 - 盧凱彤

對住班克警唔知要嘔幾多次
香港人核爆都唔割

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

對住班克警唔知要嘔幾多次
kaman921 發表於 2019-7-14 21:50

黑警死全家

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

黑警死全家
艾石仔 發表於 2019-7-14 22:42

入埋商場嘆冷氣呀定飲喜茶呀? 見人又打
香港人核爆都唔割

黑警死全家
艾石仔 發表於 2019-7-14 22:42

私人地方咁清.........

新鴻基職員帶班狗入商場好on_
香港人核爆都唔割

老豆阿媽睇新聞嗰陣
成日話啲記者係識得影警察打人唔影示威者打警察(關鍵係我已經播曬CCTVB NOW CABLE俾佢哋睇

所以我都懶得駁
根本係觀眾嘅問題 唔係記者嘅問題
究竟啲人睇新聞
係為咗從新聞得真相 定係帶住傾向性想用新聞去diu人 LOL
3.盧凱彤 - 圓謊