返回列表 發帖

次次見到popo都要唱

逃避你 卻是遙又遠得很
而我始終不敢靠近
再將我相信的如煙火般綻放

觀塘繞道由麗港塞到麗晶
利申 反方向
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

麥浚龍早前公開為好友容祖兒作曲,他日前已把作品交給祖兒,但最終是否會選用新歌,還是要由祖兒的唱片監製 ...
nicknicknick 發表於 2019-10-13 11:12

SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

麥浚龍早前公開為好友容祖兒作曲,他日前已把作品交給祖兒,但最終是否會選用新歌,還是要由祖兒的唱片監製 ...
nicknicknick 發表於 2019-10-13 11:12

Good riddance
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有嚿垃圾bam鬼咗佢啦
好嗱煩呀

太煩要訴苦呀
廢事又有條友話我發爛渣呀

點解第19季會咁dark
d ending 無力感好重

黐線點解會收到裸聊Link ge pm

黐線點解會收到裸聊Link ge pm
seeseetv 發表於 2019-10-24 19:42

我都收到

Kay isn’t me II 唔見左
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

Kay isn’t me II 唔見左
JasOh103 發表於 2019-10-27 05:54

"啲版主成日反Kay"

我都收到
hehehaha 發表於 2019-10-24 19:57

如果係仔仔就睇下 。。。

你驚 才挑選了她

你驚 才挑選了她
JasOh103 發表於 2019-10-27 12:46

如果我沒有福氣與你笑著入睡 可哭著浪漫又何懼
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

如果我沒有福氣與你笑著入睡 可哭著浪漫又何懼
616.1314 發表於 2019-10-27 13:21

一雙手張開可抱擁
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

一雙手張開可抱擁
John 發表於 2019-10-27 14:24

成個po臭咗

就瞓著
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

就瞓著
hoic1102 發表於 2019-10-28 14:18

我都係

Afraid未/唔派台既正過今年堆派台歌好多好多

低血壓 低血糖
簡直就係d減肥女學生嘅病狀
week16

Two at a time個vocal好恐怖尤其個verse仲姣過唔唱歌嘅JW
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

本帖隱藏的內容需要積分高於 831 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kaman921 發表於 2019-10-30 23:08

本帖隱藏的內容需要積分高於 1028 才可瀏覽

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

小巧經過鏡子 和標準差太遠
身體所有缺點 成外界的笑點

somewhere boys好耐無出新歌 好痛苦

somewhere boys好耐無出新歌 好痛苦
RVHOCPC 發表於 2019-11-2 23:48

聽住 ear Jane 新歌先啦

Two at a time個vocal好恐怖尤其個verse仲姣過唔唱歌嘅JW
JayantL 發表於 2019-10-30 02:29

AGA 同 GIN 都好 flop
二〇二三年度全女班投票

聽住 ear Jane 新歌先啦
hehehaha 發表於 2019-11-3 00:31

Dear june 呀?

AGA 同 GIN 都好 flop
616.1314 發表於 2019-11-3 00:39

成個樂壇

成個樂壇
HOTMAN 發表於 2019-11-3 00:52

Joey and Kaykay 表現好好
二〇二三年度全女班投票

Dear june 呀?
kayzzz 發表於 2019-11-3 00:42

牙John 新歌
week16

Kaykay 表現好好
616.1314 發表於 2019-11-3 00:58

基因新歌無影

睇kkbox d新歌奇怪走勢

某唱片公司真係好無恥

雷深如(1989年11月4日-),原名雷琛瑜[2],別名J.Arie(意指「Just Do My Best Everyday」[3]),香港創作女歌手,於2013年出道,於2019年七月正式離開太陽娛樂音樂,2019年10月加入無綫電視為基本藝員。

no fat chat
week16

葉劉淑儀又指,反修例風波已經拖了五個月,政府止暴制亂未見成效,但是不同政見者之間的仇恨則不斷加深,「社會對立,越來越接近壓力爆煲臨界點」。她呼籲,政府應該向市民提出工作目標,明確地作出承諾,最遲於 12 月中旬平息這場政治風暴,讓市民在聖誕有喘息機會,在 2020 年重新出發。

姐姐都支持喘息空間

好想快啲有得睇呀
杜汶澤 大戰 陳百祥

頂住啊.......

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2019-11-6 14:17

好明顯啦

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

hehehaha 發表於 7/11/2019 22:03

hehehaha 發表於 2019-11-7 22:03

好掛住吳業坤

好掛住吳業坤