返回列表 發帖
原來已經去到9.0
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 無答案 - 林家謙

好心就唔好唱永生花, 唱到鬼食泥咁
人地唱k歌都叫有d起伏

現場係完全聽唔到
以為音響有問題
點知小巧又勁大聲
即係某人live好flop ...
JasOh103 發表於 2018-12-12 23:53

其實電腦睇都唔係好聽到
我仲以為佢會唱最hit個首七字歌

two pair 5 7vs 3條10
b01091018 發表於 2018-12-17 17:24

咁緊係3條贏

叱吒樂壇變左做西加航空
想怎樣。。。

唉~~~~~~~~~ MARK 咗成年比人一聲唔該又抄咗過抄登
#家賊難防
kwanie 發表於 2018-12-28 22:45

睇黎要學ig專員咁所有po強制落水印

希望某位W會員唔好再hack我ac 亂咁幫我留言
harryharry 發表於 2018-12-31 10:22

而家呢句係咪都係俾人hack

決定CUT 獎 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2019-1-2 21:59

cut新人獎

惠英紅降呢爭女配角 胡定欣越級報名金像影后

新一屆金像獎已展開第一輪入圍投票,昨日有消息指,影壇初哥 ...
林仔 發表於 2019-1-11 17:56

我仲以為胡定欣只爭新人獎

上唔上埋龍舌蘭好
Wonders 發表於 2019-1-14 23:34

原來你無上

唔留意人個榜 傷心
Wonders 發表於 2019-1-15 12:21

sorry lol, 以為你out左

點解樓上可以裝修咗半年都仲裝修緊?
起皇宮啊依家?
616.1314 發表於 2019-1-25 17:32

到時你上去住

LOL 你係皇后喎
係都你住先啦
616.1314 發表於 2019-1-25 18:15

我都想住皇宮

我有無聽錯
林家謙變左做伍家謙

樂壇名校secret (男)

St. Jo:(cls公司)
郭富城
陳奕迅
劉浩龍
方力申
關楚耀
許廷鏗
釗峰
趙 ...
HOTMAN 發表於 2019-1-28 10:31

可以補充下
Edward chan都係九華
仲有dizzy cream好似係港華

2X 隻歌搞左我兩粒鐘

請多個人做嘢
hehehaha 發表於 2019-1-30 01:11

其實係有人一次過入2X首歌

你可以比 CunninG 做架嘛
然後我會建議 CunninG 交比你做

如果宣傳人員可以同派台帖一 ...
chanchan0909 發表於 2019-1-30 15:33

你遲多一日先入稿, 我就唔會幫你做

其實出po無問題嘅, 只係我無expect會用我兩粒鐘

好奇一問
DJ king remix個首歌計廣東歌派台?
但係又上左外語榜

Sorry
尋晚聖艾粒少爺占淨係話callstar 又多一位成員派咗新歌上台
所以我計咗
等陣改番 ...
放空 發表於 2019-2-2 19:06

其實最大問題係下午外語榜播左上榜, 唔知係ne定以remix黎播先順口問下
睇黎唔係個個case都係to whom咁計

過年D SUMMARY 甩 _ 晒
恭喜恭喜
kwanie 發表於 2019-2-6 14:00

基本上而家連平日都無人mark

節目都唔齊
b01091018 發表於 2019-2-6 18:16

又係雞先定蛋先問題

咁即係903節目吸引唔到人聽

強可唔可以正式取代做生活日常
Music show高質到

想打網球
bagfgfcde 發表於 2019-2-15 21:33

熱 / 曬

呢排好多好歌都想谷 點算好
Wonders 發表於 2019-2-17 23:37

其實都可以

係唔知好唔好提早係十大歌到劃線

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

點樣先可以唔好咁犯賤
616.1314 發表於 2019-3-3 19:06

請分享

long story
616.1314 發表於 2019-3-3 23:40

pm

大大力撞落巴士車頂
Yan 發表於 2019-3-4 09:03

以前我都會

嘩 原來你咁高
JasOh103 發表於 2019-3-4 11:07

其實係起身個下, 唔知點解要企起身

點解呢個時間西隧會塞車
John 發表於 2019-3-4 11:21

唔係話西九撞車咩

男……有咩關係
Yan 發表於 2019-3-4 12:41

佢想識你

佢好勁
又高又醒又大力
希望大家最喜愛會員投佢一票
bagfgfcde 發表於 2019-3-4 12:48

大力

男定女先會想識
Yan 發表於 2019-3-4 12:50

可能女就想識

男就另一種識

你話你好大力撞咗落車頂
bagfgfcde 發表於 2019-3-4 12:51

咁都得

想提你做最yum會員
JasOh103 發表於 2019-3-4 14:23

又唔係我問起先

我嘗試幫佢猜測

我接受你既提名
bagfgfcde 發表於 2019-3-4 16:32

你接受提名kf唔係接受提名我

又閃電又大雨
想怎樣。。。

13:38 e / e / e / e / e /

Confirmed

so mean =,=
kwanie 發表於 2019-3-5 13:49

無手呀

將就下

嘉姐放假連1200 - 1230都唔想聽
Wonders 發表於 2019-3-5 13:50

吳林峰 變左做 吳青峰

later pm u
616.1314 發表於 2019-3-5 14:46

Pm佢又唔pm我。。。

Sorry lo 未瞓醒
hehehaha 發表於 2019-3-5 17:55

仲要前一句tag係聽到呢首咁好聽嘅歌要更加記住呢個名

點知下一句就錯

嘉賓:歌手 陳蕾
受惠機構:麥當勞叔叔之家慈善基金

1 當我迷失時聽著的歌 陳蕾
2 自己 許鈞
3 釋放自己 M ...
nicholashin 發表於 2019-3-6 17:57

同門師弟都唔推介下

頭先打算十點訓
所以九點幾就刷咗牙
但係執下呢樣 整下嗰樣
就已經一點
然後我唔記得咗自己已經刷咗牙
結 ...
616.1314 發表於 2019-3-7 01:24

好乾淨

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-3-7 20:11

其實有咩好討論。。。

其實港台個節目表平日都唔係咩大調動

偶爾著一次都算 頹T都算 點解可以日日著camp T拖鞋走出校園
HOTMAN 發表於 2019-3-8 11:55

你都可以
其實呢d好似係住hall嘅同學必然dress code

要求唔高 但條底線都去唔到咁低

HOTMAN 發表於 2019-3-8 12:10

咁唔著好唔好
  出左大學範圍都咁著又真係頹左d

HOTMAN 發表於 2019-3-8 12:24