返回列表 發帖

個波羅油個皮係霖嫁!!!召喚TT Chu!!
但係大大舊鮮油係口入面融化既感覺真係....

個波羅油個皮係霖嫁!!!召喚TT Chu!!
但係大大舊鮮油係口入面融化既感覺真係.... ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-15 09:24

同你個名一樣

廢話好難聽
廢話少說好聽好多

點解CM冇得BLOCK人

簽名被屏蔽

唔鬧佢 鬧邊個 ? 狂賀容祖兒再次攻台撻Q , 金曲奬零入圍 !
白河喜來登 發表於 2019-5-15 17:24

咁人地鬧你偶像都係一樣姐

簽名被屏蔽

你放心 Kay Kay 一直係香港樂迷的心頭好 點會好似容祖兒咁過街老鼠 年頭頒至尊歌 心之xx 係全晩唯一廁 ...
白河喜來登 發表於 2019-5-15 17:32

希望佢年尾可以開到3場3面台啦咁

我個榜先係屎
Kfmusic 發表於 2019-5-14 23:31

點解要咁話自己個榜
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

你放心 Kay Kay 一直係香港樂迷的心頭好 點會好似容祖兒咁過街老鼠 年頭頒至尊歌 心之xx 係全晩唯一廁 ...
白河喜來登 發表於 2019-5-15 17:32

過街老鼠開到18場紅館
咁阿key 係乜

點解要咁話自己個榜
kevinlai1621 發表於 2019-5-15 19:30

對返個比喻

對返個比喻
Kfmusic 發表於 2019-5-15 20:16

根本一開始就用錯比喻

根本一開始就用錯比喻
kevinlai1621 發表於 2019-5-15 20:18

我dse中文唔合格

我dse中文唔合格
Kfmusic 發表於 2019-5-15 20:21

但係又讀到書就得

謝安琪 / 麥浚龍 - 如果世界沒有燈 (C)
hehehaha 發表於 2019-5-14 18:16

Mccafe  廣告  .......

精進料理

空手而來 = YAWN

過街老鼠開到18場紅館
咁阿key 係乜
hehehaha 發表於 2019-5-15 19:41

阿key好慘 成日俾依個聲稱自己係fans既人過一棟

空手而來 = YAWN
Kfmusic 發表於 2019-5-16 09:30

催眠大師張敬軒

再多的傷害 不過是傷害
消失於胸懷 悠然自在

6月

謝安琪 - 不吸煙的女人 (c)

逃犯條例一通過 = 香港收皮 = 香港樂壇收皮 = CM收皮 = 大家食樹皮

逃犯條例一通過 = 香港收皮 = 香港樂壇收皮 = CM收皮 = 大家食樹皮
hehehaha 發表於 2019-5-16 23:27

#祖國兒女
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

非洲d小朋友食樹皮好似食蔗咁
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

香港收皮左好耐啦

HEHEHAHA食蕉皮

HEHEHAHA食蕉皮
Kfmusic 發表於 2019-5-17 10:17

蕉皮好食

周浩鼎再三強調,香港應該按自身的情況處理相關議題,不應跟隨台灣同性婚姻合法化。香港不少市民希望維護家庭價值,維護現行法律一男一女的婚姻制度,周浩鼎希望特區政府能夠聆聽這方面的聲音。
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

非洲d小朋友食樹皮好似食蔗咁
John 發表於 2019-5-17 01:23

好得意
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

啲1分炸咗好多隱藏軒粉會員出嚟
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

熱死人。。

個日玩完過山車之後嗌到有少少失聲,好唔開心

Love gin? Of course, you do. Who doesn’t?
Don’t miss this festival in June that’s all about gin and only gin!

個日玩完過山車之後嗌到有少少失聲,好唔開心
Kfmusic 發表於 2019-5-19 08:10

呀!呀!!呀!!!

呀!呀!!呀!!!
John 發表於 2019-5-19 12:00

叫唔到床添

叫唔到床添
Kfmusic 發表於 2019-5-19 16:04

ban
  無左發姣榜都咁放肆

沐春風intro喺麥當勞播好得人驚。。。。

沐春風intro喺麥當勞播好得人驚。。。。
nicholashin 發表於 2019-5-19 22:30

點得人驚???

某肥婆女歌手今年啲歌名又呑完又精咩咁
佢好肚餓?

e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e / e /

e / e / e / e / e / e / e / e / e / e /
e / e / e / e / e / e / e / e / e / e /

47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

佢好肚餓?
hehehaha 發表於 2019-5-20 00:15

想食男人。。

佢好肚餓?
hehehaha 發表於 2019-5-20 00:15

下一首應該仲淫

下一首應該仲淫
Kfmusic 發表於 2019-5-20 00:23

你淫D。。。

終於可以大訓覺 劇開心

這天空不只一沙歐 不只是你
nicknicknick 發表於 2019-5-20 12:44

好聽到痛哭
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好聽到痛哭
JasOh103 發表於 2019-5-20 21:49

如果國語碟有d咁嘅質素就好

鄧大巧肯嘔返個最pure會員金獎出嚟未?

唔嘔返啲嘢點吞
咁大舊隨時會爆咁
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

唔嘔返啲嘢點吞
咁大舊隨時會爆咁
JasOh103 發表於 2019-5-20 22:02
講到巧巧好似氣球咁 插下佢就爆

唔嘔返啲嘢點吞
咁大舊隨時會爆咁 ...
JasOh103 發表於 2019-5-20 22:02

唯有推佢下年最yum會員
還返個獎比佢

睇過:
(大陸)上癮、不可抗力、雙程
(台灣)同樂會、是非、越界、圈套(追緊)
(泰國)Love of Sia ...
HOTMAN 發表於 2019-5-4 14:39

終於睇左清明
好正呀,超鍾意singto既笑容好warm好cute