返回列表 發帖
而加5月炸喎
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 38

1. 野木蘭 2. 願 3. 妖治時代

哦你係祖粉
kwanie 發表於 2019-5-12 14:25

唔想公開祖粉身份
thanks
SSN Chart (13 Sep)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 圓 謊 (1 Week No.1) - 盧 凱 彤
2. 逃 生 門 - JW
3. 下 一 束 光 - 吳 林 峰

又痴咗線寫千字文...
Jason's Playlist 2019 Week 35
偷情的禮儀 - 謝安琪

又痴咗線寫千字文...
JasOh103 發表於 2019-5-12 14:56

我今個星期都寫咗1000字左右
好勁

背負永遠被誤解的初衷 尋找下一個故事

SSN Chart (13 Sep)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)

本帖隱藏的內容需要積分高於 1111 才可瀏覽
垃圾同大量真心膠痴埋一齊嘅化學作用,臭到呢。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

現今香港樂壇的頒獎禮已不是推動後輩上位的地方, 香港樂壇弄至如此田地, 就是有人經常強霸某個位置, 未能百花齊放, 那人就是容祖兒.

現今香港樂壇的頒獎禮已不是推動後輩上位的地方, 香港樂壇弄至如此田地, 就是有人經常強霸某個位置, 未能百 ...
John 發表於 14/5/2019 00:05
根本成個香港都係咁
垃圾。
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

根本成個香港都係咁
垃圾。
kwanie 發表於 2019-5-14 00:06

所以而家都睇深左一層
淨係鬧祖兒 反容 對祖兒都唔太公道

謝安琪 / 麥浚龍 - 如果世界沒有燈 (C)

其實並不難
是你太悲觀

不盡完美的眉眼
全依憑樂觀撐持的笑臉
“It's gonna be a good day"
看陽光刺眼的藍天
是什麼分泌剝奪了視線
It's never been a good day

突然咁多新歌上唔切
霏.共和 KFMUSIC Choice 第38週
冠軍歌: 2084 - Dear Jane
亞軍歌: 活多一次 - 側田
季軍歌: 最後的信仰 - 林二汶

突然咁多新歌上唔切
Kfmusic 發表於 2019-5-14 19:28

同你合唱 廢話
好過講情話

同你合唱 廢話
好過講情話
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:30

好呀

好呀
Kfmusic 發表於 2019-5-14 19:33

喂?
先生貴姓?
密碼?
今晚好冷

喂?
先生貴姓?
密碼?
今晚好冷
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:41

密碼 1069

密碼 1069
Kfmusic 發表於 2019-5-14 19:42

你個ex話: 今晚唔返黎食飯
叫你唔洗等佢

突然咁多新歌上唔切
Kfmusic 發表於 14/5/2019 19:28
下上晒喎

所以而家都睇深左一層
淨係鬧祖兒 反容 對祖兒都唔太公道
John 發表於 14/5/2019 00:12
以前都未知呢個世界原來真係咁唔公道

下上晒喎
kwanie 發表於 2019-5-14 19:52

洗榜真係好似屙屎咁爽

你個ex話: 今晚唔返黎食飯
叫你唔洗等佢
hehehaha 發表於 2019-5-14 19:43

已放棄

洗榜真係好似屙屎咁爽
Kfmusic 發表於 14/5/2019 20:31
乜野比喻-,-

洗榜真係好似屙屎咁爽
Kfmusic 發表於 2019-5-14 20:31

d歌好似屎咁臭?

d歌好似屎咁臭?
hehehaha 發表於 2019-5-14 23:30

我個榜先係屎

我個榜先係屎
Kfmusic 發表於 2019-5-14 23:31

垃圾屎

誰和誰做了蠢事

個波羅油個皮係霖嫁!!!召喚TT Chu!!
但係大大舊鮮油係口入面融化既感覺真係....

個波羅油個皮係霖嫁!!!召喚TT Chu!!
但係大大舊鮮油係口入面融化既感覺真係.... ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-15 09:24

同你個名一樣

廢話好難聽
廢話少說好聽好多

點解CM冇得BLOCK人

簽名被屏蔽

唔鬧佢 鬧邊個 ? 狂賀容祖兒再次攻台撻Q , 金曲奬零入圍 !
白河喜來登 發表於 2019-5-15 17:24

咁人地鬧你偶像都係一樣姐

簽名被屏蔽

你放心 Kay Kay 一直係香港樂迷的心頭好 點會好似容祖兒咁過街老鼠 年頭頒至尊歌 心之xx 係全晩唯一廁 ...
白河喜來登 發表於 2019-5-15 17:32

希望佢年尾可以開到3場3面台啦咁

我個榜先係屎
Kfmusic 發表於 2019-5-14 23:31

點解要咁話自己個榜

你放心 Kay Kay 一直係香港樂迷的心頭好 點會好似容祖兒咁過街老鼠 年頭頒至尊歌 心之xx 係全晩唯一廁 ...
白河喜來登 發表於 2019-5-15 17:32

過街老鼠開到18場紅館
咁阿key 係乜

點解要咁話自己個榜
kevinlai1621 發表於 2019-5-15 19:30

對返個比喻

對返個比喻
Kfmusic 發表於 2019-5-15 20:16

根本一開始就用錯比喻

根本一開始就用錯比喻
kevinlai1621 發表於 2019-5-15 20:18

我dse中文唔合格

我dse中文唔合格
Kfmusic 發表於 2019-5-15 20:21

但係又讀到書就得

謝安琪 / 麥浚龍 - 如果世界沒有燈 (C)
hehehaha 發表於 2019-5-14 18:16

Mccafe  廣告  .......

精進料理

空手而來 = YAWN

過街老鼠開到18場紅館
咁阿key 係乜
hehehaha 發表於 2019-5-15 19:41

阿key好慘 成日俾依個聲稱自己係fans既人過一棟
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

空手而來 = YAWN
Kfmusic 發表於 2019-5-16 09:30

催眠大師張敬軒

再多的傷害 不過是傷害
消失於胸懷 悠然自在

6月

謝安琪 - 不吸煙的女人 (c)

逃犯條例一通過 = 香港收皮 = 香港樂壇收皮 = CM收皮 = 大家食樹皮