返回列表 發帖

3. 乒乓
曲:韋禮安
詞:林若寧
編:周錫漢/黃兆銘
監:周錫漢

4. 比薩斜塔
曲:Jose Manuel Moles/Ernesto Alonso
詞:林寶
編:Jose Manuel Moles/周錫漢

5. 最後召集
曲:Daniel Sherman/Ricky Hanley
詞:陳詠謙
編:Daniel Sherman/周錫漢

9. 米飯香 (國)
曲:藍奕邦
詞:周耀輝

有試聽!!!
比薩斜塔同最後召集好正
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

wow韋禮安
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

最嘔心係景點取景,景點角度,加埋香港人去旅行最愛鮮色大褸同普通香港人旅行相無咩分別咁都可以做CD Cove ...
Frankiekiekie 發表於 2018-12-2 07:31

個封面真係好頹,似冇budget影相攞自己啲風景照頂檔lol

最後召集 好懷舊dancebeat 不過幾正
點解佢成日同啲台灣男歌手合作 , 之前就林宥嘉而家就韋禮安

3. 乒乓
曲:韋禮安
詞:林若寧

4. 比薩斜塔
曲:Jose Manuel Moles/Erne ...
ed8671ed 發表於 2018-12-5 18:36

韋禮安呀!!!!期待!!!!!

當係EP+送tbb罐頭歌都ok嘅
起碼去咗星夢除咗產量+人氣少咗,個人音樂質素算仲keep到

韋禮安係驚喜

柏豪對佢老婆真係幾好

送俾老婆嘅 嗰2首劇歌好心當Bonus Track / 分2隻碟啦
不過好surprise隻碟唔係星夢嗰D長方形包裝

送俾老婆嘅 嗰2首劇歌好心當Bonus Track / 分2隻碟啦
不過好surprise隻碟唔係星夢嗰D長方形包裝 ...
星夢情真 發表於 2018-12-11 20:25

個包裝係就係有驚喜
不過本 booklet 個釘裝位果度好易爛

成熟的荒謬
同志的溫柔

乒乓

不過好surprise隻碟唔係星夢嗰D長方形包裝 ...
星夢情真 發表於 2018-12-11 20:25

連星夢德國製造貼紙都冇

最後召集好聽喎!! 如果有下plug希望係呢首
韋禮安嗰首佢唱得好辛苦
派歌太保守
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

XYZZY 發表於 2019-1-15 13:31

都係鍾意ph唱呢種曲風
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

XYZZY 發表於 2019-1-15 13:31

之前未聽/無乜興趣聽佢隻碟    呢首又幾surprise

最後召集好聽喎!! 如果有下plug希望係呢首
韋禮安嗰首佢唱得好辛苦
派歌太保守 ...
JasOh103 發表於 2018-12-19 23:51
希望你希望林奕匡今年拎到903男歌手三甲!

最後召集啲詞好唔得

要買返隻支持豪B了