返回列表 發帖

[Nov/23/2018] Dreamy - Dreamy Lam (CD)

歌手:Dreamy Lam
唱片名稱:Dreamy
唱片封面:

推出日期:2018/11/23
唱片類型:CD

TrackList:
CD
01. 李香蘭
02. 讓一切隨風
03. 大開眼戒
04. 深愛著你
05. 偶遇
06. 纏綿遊戲
07. 零時十分
08. 燕尾蝶
09. 情人
10. 半途出家

附加資料:
著名HI-FI唱片監製何鈞源
繼「陳潔麗Purely」「Sukie S聽聽」「歌莉雅Touching」後
2018重力打造女歌星Dreamy Lam
全新單曲︰半途出家

出處:yesasia
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

WHO ?_?

好賣過答案G She

點解會有人買???回購????
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

Dreamy the who?

唔知係邊個原來又係hi-fi界嘅

簽名被屏蔽

Sorry, WHO?

參加過超級巨聲

參加過超級巨聲
星夢情真 發表於 2018-12-1 22:34

完全无印象……
Pick me Pick me up
我的梦境 等你 唤醒
这美丽 将要因你 亮起

唔知係邊個原來又係hi-fi界嘅
數彩虹 發表於 2018-12-1 15:58

發覺啲女好興主流撈唔掂/無掂過就過發燒天碟界
胡琳,MayI,羅敏莊,趙學而,Sukie S,Gloria,Dreamy the who

發覺啲女好興主流撈唔掂/無掂過就過發燒天碟界
胡琳,MayI,羅敏莊,趙學而,Sukie S,Gloria,Dreamy the who ...
Frankiekiekie 發表於 2018-12-2 07:40

最慘係班hi-fi佬一聽到「發燒天后」呢四隻字就出哂水幾貴都買
DM多仔多到覆唔哂

最慘係班hi-fi佬一聽到「發燒天后」呢四隻字就出哂水幾貴都買
mosesming 發表於 2018-12-2 10:53

但有啲女一轉HiFi界本身啲特質會無咗
Goodmorningloria時期嘅Glorai好正...鐵罐玩具森林好好Loop
MayI就更加多經典...雖然佢似連HiFi都撈唔掂而家繼續霉到一年出一首歌

天碟界我比較Perfer Eason首1874和音女聲Silver Ko