返回列表 發帖

泵大粉絲個肚?黃子恆喊冤有戴套:驗DNA

無綫藝人黃子恆最近被指搭上內地一名女粉絲, 雙方發生性行為後,女方發現懷孕,他卻消失得無影無蹤,已有4個月身孕的女粉絲誓要公開其惡行,昨日表示手握子恆為做錯事而哭訴的語音檔案及留言,並揚言將進行墮胎手術。不過,子恆昨日承認一度欲與女方進一步發展,惟堅稱只與對方發生過一次性行為, 又否認是BB 經手人,不介意驗DNA以證清白!

現年36歲的黃子恆,兩年前介入歌手裕美婚姻,事件曝光後隨即斬纜,專心發展事業,無綫亦不斷給予機會,他在台慶劇《是咁的,法官閣下》中演律師表現不錯,未料近日再有負面新聞纏身!一名現年28歲的黃子恆內地女粉絲Michelle,向本報爆料指兩度與對方發生性行為,未幾發現懷有身孕,子恆卻一直「潛水」,故決定公開其渣男行為,誓要令他失業!

第二次見面即上床

自稱是子恆鐵粉的Michelle,透露於2017年4月30日在廣州粉絲聚會中,首度與偶像見面, 此後二人一直透過微博私信聯絡,她指一星期後有禮物送給子恆,故相約於深圳酒店式住宅會面,又以交收禮物為由見她,因為子恆是公眾人物,故不以為意,覺得他不是壞人:「最初我們只是看電視,跟住他叫我去洗澡,之後他又去,雖然沒有很坦白指想上床,但最後也在床上發生關係。(沒有拒絕?)沒有,因為我是一個小妹妹,他是我的偶像、喜歡的人。」發生關係後,子恆半年來也沒有找她,只是期間有閒聊幾句,並沒提及二人關係。

公開事件令渣男失業

關係未被認定,Michelle傷心到爆,三個月足不出戶,不思飲食,此事未幾在粉絲群組爆出, 正反聲音參半,有人罵她神經病。不過她表示子恆為平息事件,有承認雙方是好朋友,只是中間發生了誤會,但她認為對方只想明哲保身,還叫一位粉絲為他說好話,希望Michelle給予機會。她又說子恆自稱很內疚、想自殺,為了作出補償,Michelle聲稱二人1月時回復朋友關係,至7月份,雙方又相約於深圳見面,並發生了第二次性行為,之後子恆再玩失蹤,未幾Michelle發現有了BB,她強調一直找子恆也是零回覆:「他就是一個『渣男』!我現在的目的只想他失業。(現在懷孕多少個月?)有4 個月吧,現在有點難受,也決定不要BB。(會墮胎?)這個當然,我才多大呀?我也是第一次懷胎, 雖然很危險,但愈快做愈好。」對於子恆強調與她僅發生一次性行為,Michelle淡然說:「他這樣說也可以,沒所謂,真的沒一句實話!」

記:記者 黃:黃子恆

記:你哋前後發生過兩次性行為?
黃:其實我同佢只係發生過一次,我哋第一次見面係上年4月 Fans meeting,之後就各有各散,Fans meeting之後嘅一星期,佢話有份禮物送畀我,當日係第二次見面。
記:第二次見面,即收禮物時,喺你酒店房見面?
黃:唔係,喺佢住嗰度,一間深圳類似酒店式住宅嘅地方,其實Fans meeting見面會之前,我哋已認識,喺微博有溝通,但我覺得第一次見面喺Fans meeting,係個好好見面嘅場合,避免兩個人單獨見面。
記:Michelle話懷有你嘅BB,進行性行為時,你哋有冇做足安全措施?
黃:有,有做足安全措施!(有冇戴避孕套?)有!其實我同佢已經有年半冇見過。
記:會唔會報案?
黃:我都有諮詢過律師意見,呢啲都係民事訴訟,始終一場相識,一場朋友,曾經我都畀咗個希望佢,嘗試過之後唔Work都冇辦法。
記:怕唔怕佢做傻事?自殺?
黃:佢諗歪我都冇辦法!呢啲我都控制唔到,我只希望謠言唔好再散佈出去,其實要證明我都有辦法證明!
記:驗DNA都肯?
黃:肯!我隨時Welcome!

估唔到佢夠膽認搞過野

但佢咁隨便食女,對佢形象大減

佢個樣都算okay
比起大台捧緊嗰啲咩張振朗

估唔到佢肯認

最初我們只是看電視,跟住他叫我去洗澡,之後他又去。

希望(一個男人)一個女人 和浴室會繼續搶hit。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

哇,搞fan屎都得

等緊片流出
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

佢個樣都算okay

估唔到佢肯認
放空 發表於 2018-12-5 09:56

子恆靚仔好多
張唔知咩明明醜重要扮男神心諗咩事
真係哪裡來的自信

形象又插水
利申:唔係鏡粉

真係個極品種馬
可惜唔係hehe
歌曲 http://poll.fm/5qbaq 专辑 http://poll.fm/5qbah 组合 http://poll.fm/5qbal 女歌手 http://poll.fm/5qban 男歌手 http://poll.fm/5qbam

睇錯黃子華

真係好隨便,可以同fans搞,仲要承認埋

36歲,樣又幾man,正

攪完裕美又攪fans
隔兩年又要俾膠層照肺
仲準時過做體驗

奸夫上親新聞都係靠呢啲

兔子不吃窩邊草
衰鹹濕 有咩後台都救唔到你

都唔算man
樣幾ok係真
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

佢個樣都算okay

估唔到佢肯認
放空 發表於 2018-12-5 09:56

可能認左之後大把女會排住隊等住比佢食
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

等緊片流出
hehe 發表於 2018-12-5 10:22

呢個你又岩?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

佢啲taste :o$

呢個你又岩?
hinz 發表於 2018-12-5 14:05

R U naughty?

喊冤?講到佢俾人強姦咁
你情我願有咩好喊冤

R U naughty?
tree 發表於 2018-12-5 16:05

我唔岩喎
不過唔介意睇
02 著地 - 鄧麗欣

我唔岩喎
不過唔介意睇
hinz 發表於 2018-12-5 16:29

佢好差咩?

其實佢幾好樣
不過所有新聞都係負面
都幾難救得返
【This is MC】澳門見

佢好差咩?
eggsteven 發表於 2018-12-5 16:39

無話差
所以咪話唔岩但可以
02 著地 - 鄧麗欣

無話差
所以咪話唔岩但可以
hinz 發表於 2018-12-5 17:40

我不完美 但我可以

TVB應該好快就要清理佢,下一個魏俊皓stand by
舞來舞去 不日內開始錄音。

星途應該玩完轉行去拍咸片啦

其實佢幾靚仔 可惜
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

以前初出道都幾鐘意佢

自從裕美單野已經覺得佢麻麻
近年好似又做番起
點知又咁死蠢食大陸妹
真係好失望

我可以:D COME ON XD

男fans啱唔啱?

竟然承認有發生親密行為

簽名被屏蔽

佢仲想食35e迪子,迪子是誰?
iamsingingwong 發表於 2018-12-6 18:21

呢個 我都係睇cm先識得呢首歌同個人

呢個  我都係睇cm先識得呢首歌同個人
masterdragon 發表於 2018-12-7 01:01

黃子恆岩大陸網紅樣既果d女喎

黃子恆傳露骨短訊邀迪子「人魔大戰」,被拒後更爆粗!

好cheap囉條友

佢仲想食35e迪子,迪子是誰?
iamsingingwong 發表於 2018-12-6 18:21

唱作女歌手迪子,d 歌好正

最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

一蓮抵生都唔識好打極有限

who
補字 迪子is so jeng
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

我唔岩喎
不過唔介意睇
hinz 發表於 2018-12-5 16:29

想睇Hinz多D~~

呢個  我都係睇cm先識得呢首歌同個人
masterdragon 發表於 2018-12-7 01:01

wah...好大膽....
子恆應該狂丁呢個MV....

一蓮抵生都唔識好打極有限
kwanie 發表於 2018-12-7 20:17

一蓮生都唔識打  好打極有限