返回列表 發帖
陳煒之後
香港新一代沐浴巨星
JayantL 發表於 2018-12-6 01:45

牙MAG呢 洗澡巨星
叱咤樂壇女歌手金獎 謝安琪!!!
至尊唱片大獎 the album
叱咤唯一大滿貫女歌手

話說VANI播完沐春風之後接住播李香蘭, 仲要係憶蓮版
佢真係好鬼識聽歌!
一早覺得兩首歌個feel有幾分似, Kay出道到一路發展都成日比人話有憶蓮影子~
希望kay可以繼續唱多呢d 新嘗試. 以藝術行先, 多於考量流行榜成績既作品~

評分人數

叱咤唯一大滿貫女歌手

好勇 呢個時刻派呢首歌

如果樂壇頒獎禮係公平嘅話
佢早就係女金 同 最受歡迎女歌星
無冕女王{:4 ...
liebe 發表於 2018-12-6 10:07

嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

希望kay 贏返佢應得嘅嘢啦
叱咤唯一大滿貫女歌手

kay 果幾plug 簡直係頂尖班底 juno真係好野
add 發表於 2018-12-6 19:44

唉, 好想要一首CC...Juno偏心到拎晒d CC黎唱><
叱咤唯一大滿貫女歌手

我有諗過The Album part 2 可能交換某幾首歌melody唱
有CC唔出奇
但仲有 56x, 舒文未出場 ...
hehehaha 發表於 2018-12-7 17:19

Juno 應該唔會咁hea 掛

非專輯有機會
叱咤唯一大滿貫女歌手

仲有冷笑果下
好配合成個角色
musiccc 發表於 2018-12-9 14:08

D 配音真係淫到好恰到好處。。。
演繹真係100分
曲係平淡D, 但表現完勝人妻

今年kay 4首
曲:女浴室
詞:人妻
Pop:男浴室
演繹:沐春風
叱咤唯一大滿貫女歌手

沐春風現場live好聽到起雞皮
kayzzz 發表於 2019-1-2 14:12

以為播咗cd 添…

高汁到,連d 淫氣都表現埋
呢個女金真係冇話可說啦
叱咤唯一大滿貫女歌手

可能有一首係鄭伊健同古仔hehe
hehehaha 發表於 2018-12-31 21:05

古囝唱咗應該唔會再出場
林家棟呢
叱咤唯一大滿貫女歌手