返回列表 發帖
牙醫IG個post淫到
好想_
Lewis 發表於 2019-2-25 19:33

佢30歲人都未做過1 pure 0
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

算吧啦佢

紀念品 HALL1C 攪
有興趣買呀

有興趣買呀
samsam 發表於 2019-3-9 14:09

睇落好似ok,都想買

有興趣買呀
samsam 發表於 2019-3-9 14:09

我又買

睇落好似ok,都想買
stephybest 發表於 2019-3-9 14:17

何韻詩D野出名靚........

https://youtu.be/HtQKBQSSFUo
為演唱會排舞拉筋

大家AEG收到飛未呀?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

會唔會有平飛啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

會唔會有平飛啊
帥小寶` 發表於 2019-3-10 21:53

會呀,吳業坤個個
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

大家AEG收到飛未呀?
misterben111 發表於 2019-3-10 20:54

星期四先收到Dear Jane. 應該下星期寄出。

星期四先收到Dear Jane. 應該下星期寄出。
Ching2015 發表於 2019-3-10 22:59

Thx

有AEG優先訂飛嘅朋友今日收到飛喇
2018音樂公民頒獎典禮得獎名單:https://goo.gl/NzkrwJ

會呀,吳業坤個個
hinz 發表於 2019-3-10 22:01

版主軒不如改名叫版主Mean

紀念品仲貴過張飛
買唔落手
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

收到AEG飛了

咁樣就上台??距離Fit仲有一大段距離啊
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

表妹保莉 發表於 2019-3-13 00:42

照食半肥瘦叉燒是最好味的~

J到出血

480係第幾行開始?

J到出血
kio0909 發表於 2019-3-14 01:35

唔怪得舒文都有人J

擺明到時唔會除衫:0) 張相係俾sp睇咋

點解其餘兩個票價已經售罄
但$480仲有7連位既?

480係第幾行開始?
eggsteven 發表於 2019-3-15 12:24

16行開始 我AEG係黃色轉角26行 早知公售算

16行開始 我AEG係黃色轉角26行 早知公售算
misterben111 發表於 2019-3-15 13:37

唉係囉又要訂飛錢

我AEG 780係11行corner位,唔算靓。早知問人借卡買建行飛。

點解其餘兩個票價已經售罄
但$480仲有7連位既?
kayzzz 發表於 2019-3-15 12:56

480賣剩約一半28, 同29,30兩行。完全唔筧有派飛平飛,9成5算係咁。480同樣賣淨約600張飛,Dear Jane第二場780重有十連。如果比較銷售,係Alfred賣得比Dear Jane好,而且Alfred得一場,DJ同一粉絲可買兩場。

利申;同時有買Alfred同Dear Jane紅館。

簽名被屏蔽

唉係囉又要訂飛錢
eggsteven 發表於 2019-3-15 14:04

希望轉角唔係對住band

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手
重有位歌手,唔肯講名,我希望係Kay
柏芝會做座上客,即唔係演 ...
Ching2015 發表於 2019-2-17 19:06

又黎群星演唱會。。。
   咪搞啦

擺明到時唔會除衫:0) 張相係俾sp睇咋
Lewis 發表於 2019-3-15 12:33

牙醫造新聞真係造得寧捨肉酸
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

又黎群星演唱會。。。
   咪搞啦
stephybest 發表於 2019-3-15 17:52

可能只係一兩首group sing.

佢咁白 nipples 点解咁黑
仲有肚腩

平飛呢 平飛呢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

佢咁白 nipples 点解咁黑
仲有肚腩
wzx0825 發表於 2019-3-15 18:30

俾人啜得多會黑,好似係

https://www.instagram.com/hui_al ... igshid=ndzzqdhgvui9
I g 話演唱會會露手臂。最近練大隻左。

I g 話演唱會會露手臂。最近練大隻左。
Ching2015 發表於 2019-3-17 00:35

手臂咋

DJ請美祖
咁金堅係咪要請返美淫做嘉賓
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

DJ請美祖
咁金堅係咪要請返美淫做嘉賓
JayantL 發表於 2019-3-17 01:21

點都要搵番同早早柏豪同level一線歌手啦。可能巨聲帮只大合唱一首。

對紀念品設計有少少失望……
同埋重賣得貴過Supper Moment……
2018音樂公民頒獎典禮得獎名單:https://goo.gl/NzkrwJ

對紀念品設計有少少失望……
同埋重賣得貴過Supper Moment……
lms+spray 發表於 2019-3-18 00:11

Boxset應該好難買到= =

太貴
同埋其實 Boxset 係有啲咩
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

係咪四面台 LOL

太貴
同埋其實 Boxset 係有啲咩
kklaw 發表於 2019-3-18 00:30

有啲文具同booklet!!

有啲文具同booklet!!
stephybest 發表於 2019-3-18 08:19

希望有水著寫真!

希望有水著寫真!
艾石仔 發表於 2019-3-18 08:25

冇啦,希望下次

有無人有興趣同哥哥一齊睇$480
row17, 唔收你手續費, 無frd鍾意後庭

有無人有興趣同哥哥一齊睇$480
row17, 唔收你手續費, 無frd鍾意後庭
Lewis 發表於 2019-3-18 12:25

你搵 _ _搵到上黎依度?

鏗鏗IG 段片:######

回復 600# Lewis