返回列表 發帖
大家AEG收到飛未呀?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

https://youtu.be/HtQKBQSSFUo
為演唱會排舞拉筋

睇落好似ok,都想買
stephybest 發表於 2019-3-9 14:17

何韻詩D野出名靚........

紀念品 HALL1C 攪
有興趣買呀
samsam 發表於 2019-3-9 14:09

我又買

有興趣買呀
samsam 發表於 2019-3-9 14:09

睇落好似ok,都想買

有興趣買呀

算吧啦佢

牙醫IG個post淫到
好想_
Lewis 發表於 2019-2-25 19:33

佢30歲人都未做過1 pure 0
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

牙醫IG個post淫到
好想_

https://www.instagram.com/p/BuP-lMBgbh3/

呢把聲真係好正
把聲一路長大,係會變
但 即刻消失 證明 要搵翻呢把聲出嚟再推進
其實都係得嘅
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

既然佢都咁肯定講 即係所有計劃都擱置
樓上有人問我消息來源 唔方便透露邊一個邊一方
上年已經話會同柏 ...
rfv123 發表於 2019-2-17 23:08

更正,訪問話柏芝會去睇演唱會,但Alfred無話柏芝唔會唱。其實有點捉字失。

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手
重有位歌手,唔肯講名,我希望係Kay
柏芝會做座上客,即唔係演 ...
Ching2015 發表於 2019-2-17 19:06

既然佢都咁肯定講 即係所有計劃都擱置
樓上有人問我消息來源 唔方便透露邊一個邊一方
上年已經話會同柏芝工作室傾合作計劃 (我當時以為係傾拍演員的自我修養mv 但後尾話仲會再勁D 咁得演唱會係勁D)
張柏芝當年都做過張智霖演唱會嘉賓 由得知佢搵林狗做海報 又無啦啦名模咀咀 成個演唱會都幾希望有話題性 咁如果成功邀請到上台 最有話題性就係呢個

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手

GIGI會去,唔知係嘉賓定座上客呢?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

笑到gap gap聲 果然有欣直
kayzzz 發表於 2019-2-17 20:52
幾好,有洗手間位,唔使坐定定三粒鐘。

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手

笑到gap gap聲 果然有欣直

佢夠歌淨係請一個嘉賓啦
請咁多做乜勁
咁搞法全晚咪唱少好多歌
吳業坤就話需要咁多嘉賓姐 ...
hinz 發表於 2019-2-17 20:05

巨聲同Joyce應該係合唱一首。如果同公司歌手同神秘嘉賓各唱一首,我希望係衛蘭同Kay, 因為Dear Jane剛睇完。不過其實都係估估下,我都寧願佢淨係請一個。

港版shawn mendes
希望兩個快快come out
cathay1996 發表於 2019-2-13 04:16

what an insult to Shawn Mendes
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手

佢夠歌淨係請一個嘉賓啦
請咁多做乜勁
咁搞法全晚咪唱少好多歌
吳業坤就話需要咁多嘉賓姐
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手
柏芝會做座上客,即唔係演唱嘉賓。

可能唱心之科學
John 發表於 2019-2-13 18:16

誰的心似 括約肌
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

唱守口如瓶
l00540 發表於 2019-2-12 14:23

可能唱心之科學
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

港版shawn mendes
希望兩個快快come out
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

建行朋友甩底多左兩張飛有無人原價接… 480 x 2

唔知鏗鏗會有咩驚爆演出呢
lemontea1069 發表於 2019-2-12 12:38

著唔扣扭裇衫opening
同princejoyce跳唱你瘦夠了嗎
同阿kay/ Pong pong / DJ 合唱
同現任partner 求婚
多謝Herman

希望會中一樣

lemontea1069 發表於 2019-2-12 12:38

唱守口如瓶
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

【This is MC】澳門見

300,780SOLD

$300 last 4 單丁

480 仲有10連位@@

第一次開應該始終唔會太少舊歌 除非金堅真心咁不屑佢既過去 lol
記得以為當年霏霏美長轉會之後個show一定會唱新公司既歌 點知9成都係舊公司歌

支持啦
hosteve 發表於 2019-2-6 21:54

買左邊一場?

事實上 星煥 做嘅歌好過 星夢 好多
就算係 Alfred 喺 星夢 嘅自主歌,都唔夠 星煥 好
將 星煥 同 星夢 混 ...
Bluejays 發表於 2019-2-5 04:36

星煥最頂唔順嘅係攞人哋近期啲大熱國語歌改成廣東歌做主打
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

支持啦

刀絲咦渣人,何必分得那麼細
實際係華納 8:13 星夢 / 華納 5:16 星夢 ...
kingsfacheung 發表於 2019-2-4 05:11

事實上 星煥 做嘅歌好過 星夢 好多
就算係 Alfred 喺 星夢 嘅自主歌,都唔夠 星煥 好
將 星煥 同 星夢 混為一談,太貶低 星煥 了

TVB Music 嗰兩首,雖然同 星夢 同性質
但其實有自己特色,而且最重要係,唔係 Herman 做
Alfred 兩張精選碟,都冇落呢兩首