返回列表 發帖
唱片封面同演唱會海報都令人聯想霏霏

個poster做乜9... 乜design黎
唔講以為佢岩岩俾人老強完
Lewis 發表於 2019-1-9 16:50

林狗近年好多作品都係話"致敬"
今次好可能係向Martin Schoeller致敬
一睇到今次poster 同Martin幫Angelina Jolie影一輯意念如出一轍

同再見智慧齒有乜關係
姐係搞過野就唔係小朋友?
hinz 發表於 2019-1-9 16:54

衣衫不整、打車輪搞到成嘴都係口紅
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

今次project係咪向初出道出走三部曲致敬?
出櫃三部曲:CD Cover 張開腿、Poster 0仔事後照、演唱會正式宣布出櫃
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

個poster做乜9... 乜design黎

Lewis 發表於 2019-1-9 16:50

張相係咪佢飲醉酒去完公園影架?

一睇到今次poster 同Martin幫Ang ...
rfv123 發表於 2019-1-9 17:03

林狗做既?  其實林狗做過D乜好睇既作品?
印象中佢做既野我都唔系好接受到

噚日仲同記者講 張poster好性感
想問而家性感左喺邊?

林狗做既?  其實林狗做過D乜好睇既作品?
印象中佢做既野我都唔系好接受到 ...
steven891026 發表於 2019-1-9 17:13

係林狗做既好唔好睇係主觀既 之前都有人提過瑞瑞123 poster就炒晒車
林狗的確近年係好多致敬作品 只不過好少眼高手低既作品

咩係眼高手低既作品
For example 近年我最覺得最最最眼高手低既封面作品係Me, Re-do

噚日仲同記者講 張poster好性感
想問而家性感左喺邊?
hin0526 發表於 2019-1-9 17:20

個Concept夠性感
似比人老強完

張相幾型喎
而且真係幾sexy 有種淫既感覺

不過馬白良.....

好藍血人feel

Poster唔太好睇囉

hinz 發表於 2019-1-9 16:36

幾歐美feel

張poster 係咪想講佢俾人剝咗智慧齒搞到成口血?

0鏗去完公園就搞成咁

幾似本體分裂

張相幾型喎
而且真係幾sexy 有種淫既感覺

不過馬白良.....
721AXA 發表於 2019-1-9 18:02

第一時間就諗起秦沛XD
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

Poster好靚仔
#心心眼
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

邊叉個design㗎! 好ugly呀!

張相係咪佢飲醉酒去完公園影架?
kayzzz 發表於 2019-1-9 17:11

張poster可以拎黎做GV cover

張相唔多靚。

張poster可以拎黎做GV cover
Lewis 發表於 2019-1-9 18:47

個胸要開低啲先似既

AEG 唔會差
Bluejays 發表於 2018-12-23 20:23

想講A記永遠啲位都好L差次次中低價一定係最尾幾行

我覺得呢條友已經放棄人生
影到好似畀人強制口__完咁
係咪想tribute當年喺公園同人用口睇牙?

BTW呢張算影得比較瘦

個Concept夠性感
似比人老強完
表妹保莉 發表於 2019-1-9 17:35

好似你icon咁sexy
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

拉低啲個心口,學峰少咁chok下咪得
成個咀唇膏,都唔知想表達咩
利申:會買$780飛睇
AEG啲飛,究竟係靚定唔靚啫下?

有時致敬定係抄 也只差一線你便難入眠

好似你icon咁sexy
hinz 發表於 2019-1-9 19:01

Icon無咩Concept,齋賣肉
不過都幾鍾意

正題,究竟呢個Poster想點?
係咪見欣宜綁腳,
佢又受傷下添

拉低啲個心口,學峰少咁chok下咪得
成個咀唇膏,都唔知想表達咩
利申:會買$780飛睇
AEG啲飛,究竟係靚定唔 ...
神女有心 發表於 2019-1-9 19:14

因為佢心口無野睇

因為佢心口無野睇
Jun. 發表於 2019-1-9 19:43

有冇胸毛

好想咀落去

有冇內部消息會唔會加場?

打算買780。想個位靚的,應該買AEG
定等公售好?

打算買780。想個位靚的,應該買AEG
定等公售好?
Ching2015 發表於 2019-1-9 20:28

睇近一年半載啲演唱會post
好似AEG而家啲位都麻麻

我唔係香港嘅就想等公售啦XD
AEG貴59蚊
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

請胡生做嘉賓
Hehe 一齊合唱
Poster 咩事似比人搞過

有冇內部消息會唔會加場?
npk 發表於 2019-1-9 20:21

佢上年kkbox live話23-24/3 我諗應該等AEG賣完就公佈
「微笑之中 接受還未有 答案。」

佢上年kkbox live話23-24/3 我諗應該等AEG賣完就公佈
misterben111 發表於 2019-1-9 21:35

但前面有人話四面台wor
一場全爆我都驚危危乎

岩岩一開IG 未有準備下就見到張POSTER, 嚇左一嚇

望多兩眼就覺得好YUM

但前面有人話四面台wor
一場全爆我都驚危危乎
JayantL 發表於 2019-1-9 21:39

希望佢可 真 加兩場 加兩場

痴線
目光呆滯
被女人強吻完呆L左咁
覺得佢好慘
#metoo

張poster核突到喊
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

DJ 張 poster 靚太多
【This is MC】澳門見

兩分鐘搞掂

未入到
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

完全冇諗過會入唔倒@@

不過已買480

佢比我想象中難入,
不過好彩都買到

9點上網買780, 完全入唔到。試過兩次入到但process唔到payment. 9點25分再入但話780已經賣哂。唔放棄,9點30分打得通電話買到兩張780.

只想講,AEG個網好廢,真係打電話好過。

剛打電話 - 已買480 2張

應該有得加場啦