返回列表 發帖
Goodbye Kids咪算囉 整個咁7嘅中文名做乜
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

同再見智慧齒有乜關係
姐係搞過野就唔係小朋友?
hinz 發表於 2019-1-9 16:54

衣衫不整、打車輪搞到成嘴都係口紅
肥婆馬上收皮

今次project係咪向初出道出走三部曲致敬?
出櫃三部曲:CD Cover 張開腿、Poster 0仔事後照、演唱會正式宣布出櫃
肥婆馬上收皮

480都賣得幾差下
肥婆馬上收皮

牙醫IG個post淫到
好想_
Lewis 發表於 2019-2-25 19:33

佢30歲人都未做過1 pure 0
肥婆馬上收皮

我估opening面具 有氣勢 或者護航 好浪漫咁升上台
肥婆馬上收皮

聽番金堅d舊歌 好多sidecut K歌都好正 希望今次會聽到兩三首
對白 絕口不提 風眼 登對 最喜歡不是我 其實你很美 放開
另外希望有厭棄 痛醒 遺物!!
肥婆馬上收皮

估有part廣東經典歌medley
HOTMAN 發表於 2019-3-21 11:38

Diu 又有咁多嘉賓 又要翻唱
仲有幾多時間唱自己歌...
肥婆馬上收皮

其實今晩個rundown會唔會係:
K歌 劇歌 part/ Rock Part/ Dance Part/成長Part 之後Encore
諗到都覺得悶 希望佢唔好咁長氣又瘋狂講金牛座點點點
肥婆馬上收皮

有冇人今晚可以即時報告下邊個做嘉賓
abcxyz302006 發表於 2019-3-23 14:38

你偶像
肥婆馬上收皮

出櫃
艾石仔 發表於 2019-3-23 16:57

真心咩
肥婆馬上收皮

以第一次黎講rundown收貨啦 差首厭棄
同埋中間真係有d悶
肥婆馬上收皮

最悶肯定係恐怖情人
完全0反應
jasonng 發表於 2019-3-24 00:09

呢首有歡呼啊
最趕客係一定係神奇之旅 啱啱開始唱啲人已經走
肥婆馬上收皮

睇完發現劇歌既威力真係好勁 華納啲歌啲人真係無咩反應
鬼個part幾乎冷到啲人歡呼都費事
你在我在 神奇之旅 ...
yinjai 發表於 2019-3-24 00:06

記住忘記我 全場大合唱 果刻我真係無言lol
遺物同痛醒都好好反應
肥婆馬上收皮

最悶係諗臨尾神奇之旅同你在我在

其實幾無完唱feel...
kevinlai1621 發表於 2019-3-24 00:07

你在我在 780好好反應 我見好多人瘋狂fing螢光棒
肥婆馬上收皮

其實星夢d歌編曲唔係改左好多,仁至義盡係改得幾好,但護航改到好怪lol
肥婆馬上收皮

你在得在點都好過神奇之旅
但兩首都唔應該encore先出現
真係寧願佢唱多次螞蟻 ...
jason 發表於 2019-3-24 00:16

面具同你在我在應該調位囉,big hit全部太早出場
肥婆馬上收皮

一人一首冇唱到嘅遺珠/唔應該出現嘅歌

殘忍
jason 發表於 2019-3-24 00:44

冇唱到嘅遺珠 風眼
唔應該出現嘅歌 福氣
今晚唯一驚喜嘅係唱咗殘忍
肥婆馬上收皮