返回列表 發帖
我見牙醫d粉話佢同華納高層互相取關
cathay1996 發表於 2018-12-6 14:28

但高屠係咪玩佢
華納嘅history入面一路都好少改啲咁6+1嘅名

大佬 收個咁SEVEN嘅名真係連肥佬何都做唔出喎
Goodbye Kids都唔好得幾多
zethso 發表於 2018-12-6 15:44

Goodbye kids食咪想食Goodbye kiss音馬上諗上喺公園Goodbye kiss

AEG 唔會差
Bluejays 發表於 2018-12-23 20:23

想講A記永遠啲位都好L差次次中低價一定係最尾幾行

hinz 發表於 2019-1-9 16:36

我覺得呢條友已經放棄人生
影到好似畀人強制口__完咁
係咪想tribute當年喺公園同人用口睇牙?

BTW呢張算影得比較瘦

林狗近年好多作品都係話"致敬"
今次好可能係向Martin Schoeller致敬
一睇到今次poster 同Martin幫Ang ...
rfv123 發表於 2019-1-9 17:03

Summer pop摺左兩年
hinz 發表於 2019-1-24 18:49

係咪畀吳生預計太多but去送飛

印象中本身鄭俊弘係有機會開紅館,
但撞正訂婚後移情別戀事情,
Herman先放棄個期……

Btw,真心覺得Alfre ...
lms+spray 發表於 2019-1-25 01:55

第一次紅館就四面其實好chur
喺體力(好多時都要全台四面走)同銷量都好大挑戰
好多時都開次三面試水溫先甚至KEEP開三面
(印象中有Pakho:三面>三面/美長:三面>四面/美之:三面>三面>四面(the magical teeter totter)/Shine:三面>四面/JW:三面/美肥:三面)

比較近期第一次紅館就四面應該係2017廣偉嘅Speechless
但再上年已經開咗次The Players水溫就已經爆到倒瀉屎
美零近年又無正式售票去睇路....上兩年Joox唔算啦

賣成咁搞到有啲想如果加場買最平飛入去聽美零Tim
佢啲Big Hit都算熟...但諗起佢啲悶歌到多到喊一陣好驚會變美長夢之音樂紀2.0聽到瞓著

預咗蝕就唔好加啦
做好個口碑先
將來大把機會開第二次
hehehaha 發表於 2019-1-29 19:40
我都覺佢呢個位口碑要過銷量
要一個高質嘅演唱會推佢上一線

佢地係17年一個公開event度認識的,唔記得係唔係音樂會/演唱會啦,傾傾下原來發現柏芝一向有聽Alfred的歌 ...
Ching2015 發表於 2019-2-4 16:24

張柏芝一直有聽美零啲歌唔知點解覺得成件事有啲噴

想聽佢兩個合唱奇洛李維斯回信 同 886!
hehehaha 發表於 2019-2-4 22:41

希望係合唱Captain Nancy

操NANCY粒墨
艾石仔 發表於 2019-2-4 23:14

墨交

我想有吳若希 想聽知己
HOTMAN 發表於 2019-3-24 15:53

想聽麻醉

個look超正
abcxyz302006 發表於 2019-3-24 21:20

呢條女淫到痴線
明明轉涼都要低胸短裙
重要中間係拉鏈
係咪打算整直美零

佢跟左juno之後好多look都好黑
kayzzz 發表於 2019-3-24 22:29

一係全黑一係全白
係咪想做新一代殯儀之星

唔知有無追漏POST 反而想知呢忽咩事..
釘釘 發表於 2019-3-24 23:56

重要搵職員坐唔畀380落去?
畀人坐前啲重好啦