返回列表 發帖
DJ 張 poster 靚太多
【This is MC】澳門見

有幾難買呀
自出自入喎

等城網先買
by the way
poster 好似痴線佬
好心唔好再用林9

美祖my secret live都幾好睇,可惜又係抄襲
stephybest 發表於 2019-1-10 17:37

賣屍骨拉係最好但亦係炒得最明顯的

我只會選擇性地follow少部份人I g. 呢個一早 unfollow左。但多謝update.
你話AEG的位較好,我信你,今日搶 ...
Ching2015 發表於 2019-1-11 00:26

AEG 出名位差
專出 19 20 行

好慘, 賣兩次優先都仲有大把貨, 鏗鏗做乜搞成咁

300元飛想選兩張都賣哂了。
Ching2015 發表於 2019-1-12 16:56

真係辛苦

肯肯肯肯定有特價飛啦

賣左5個鐘JA 喎............ 希望加啦
samsam 發表於 2019-1-24 14:48

陳曉東半日已經爆晒

回復 342# samsam

人地全部單丁,你睇下鏗鏗

兩者飛數量差成倍
三面同4面喎 , 大家睇返個座位數量都有得計陳生3面台扣埋內部飛 公售點望都唔似有3000 ...
samsam 發表於 2019-1-24 15:20

我唔係要比, 但鏗鏗情況係唔樂觀嘛
其實我都幾鍾意佢,但紅館真係賣得麻麻, 唔好忘記已經優先左兩次

都唔係呀
12000 張飛。差不多等於兩場三面台
我對佢有信心。賣左5個鐘
希望可以賣爆 ...
samsam 發表於 2019-1-24 15:43

我都希望

偽毒一場3面台TIM LA, 咪又係有下次
Lewis 發表於 2019-1-24 16:09

廢坤都係4面台

我唔信金堅 hubert 賣得差過Captain Nancy lor
JayantL 發表於 2019-1-24 17:09

真係好難講

難。除非制作成本好慳同時賣得晒

四面台成本高過三面台唔少
lblemon 發表於 2019-1-25 15:22

點計架? 我成日覺得3面台好多機關都要唔少錢

好慘, 3個票價都有10連

剛去完通利琴行攞東華飛順便8下銷情。職員話780只賣剩section 44最後果行,其他全部賣哂了。今日的人多數買 ...
Ching2015 發表於 2019-1-26 16:28

唔係想攻擊鏗鏗,但現實同你講既差好遠喎

岩岩login 入城網780賣緊10行,揀10連都仲有13行
480 揀10連係賣緊23行喎 ching
牌面睇係好滯銷bo

大家都係講事實啫, 我又唔係華納staff, 我只係普通樂迷,唔需要係度同金堅做marketing。其實我係一直以為城 ...
Ching2015 發表於 2019-1-26 18:03

我都無惡意既
只係講返件事你知
其實用城網app 即刻check 到
我都想鏗鏗第一次好好睇睇

如果出青春頌之後一年開
應該好賣好多

點解無論優先定公售
佢啲飛都係去得咁突然
可以一日之間從十連變成sold out ...
JayantL 發表於 2019-1-27 14:39

我都覺得好神奇
又無乜特別宣傳
不過都替鏗鏗開心

最後淨番單丁位,送單數?
Ching2015 發表於 2019-1-28 00:09

兩件事黎

唔知鏗鏗會有咩驚爆演出呢

我寧願佢唱登對同等一等都唔好唱福氣