返回列表 發帖
個名笑死
係咪嫌自己未夠flop
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

咁 *如果* Alfred 前幾日係因為呢個演唱會名唔開心到 lock IG,我唔怪佢
同 TVB 要佢第一首歌唱刷牙歌冇乜 ...
Bluejays 發表於 2018-12-6 14:24

我見牙醫d粉話佢同華納高層互相取關

「取關」是甚麼意思?
Bluejays 發表於 2018-12-6 14:30

取消關注

其實都唔需要將星夢 highlight 出嚟,星夢唔 work
只係因為星夢 offer 嘅自主權 唔夠高 ...
Bluejays 發表於 2018-12-12 15:09

但又唔見得佢係華納自主度有幾高,如果唔係都唔洗同高層吵

張poster核突到喊

送禮17年隻CD封面 正正常常咁lor
JayantL 發表於 2019-1-10 19:17

「慶祝李克勤成立三十週年」<<<<< 林狗諗ga

如果係好賣既,其實公售果日係一定會加場

記招同鬼妹咀係咩玩法
好奇怪
Wing1211 發表於 2019-1-23 18:46

牙醫最鍾意搞埋呢d 19 gimmick
可惜次次都無人理

打氣片段唔係女人就係hehe,代表 d咩
mychart- 發表於 2019-1-24 19:54

乜牙醫係hehe 仲係秘密黎架咩

賣成點?要出櫃救銷情未

好慘, 3個票價都有10連
lemontea1069 發表於 2019-1-25 17:09

陰功

希望無princejoyce/kwangor 做嘉賓
好趕客
hehehaha 發表於 2019-1-26 20:10

princejoyce 100%一定有
佢同坤狗好似唔係咁熟

連一場780賣晒都要出post慶祝

快啲加場啦 無理由煎煎都兩場美鏗唔得架
帥小寶` 發表於 2019-2-1 19:16

堅紅過牙醫好多囉

港版shawn mendes
希望兩個快快come out

可能唱心之科學
John 發表於 2019-2-13 18:16

誰的心似 括約肌

擺明到時唔會除衫:0) 張相係俾sp睇咋
Lewis 發表於 2019-3-15 12:33

牙醫造新聞真係造得寧捨肉酸

ending 會唔會宣布出櫃

咁就完架啦?

今晚key爆曬seed
Lewis 發表於 2019-3-23 23:03

係咩?聽唔到wo

唔知有無追漏POST 反而想知呢忽咩事..
釘釘 發表於 2019-3-24 23:56

下個月坤哥應該仲壯觀

我仲記得佢喺ig post係咁寫 話知大家叫佢後 _ 鏗
至於邊個post就唔記得咗啦 ...
JayantL 發表於 2019-3-25 17:44

佢都算玩得既

我想問個變態問題,佢跳舞果時,有無剃腋毛,如果有佢肯定係gay掛

不過,好欣賞佢追夢,希望佢可以繼續進 ...
kenny211 發表於 2019-4-2 19:24

軒仔都有剃,你岩!

佢ig已經預告有新歌,應該同人山人海合作,真係好勤力,睇好佢上男金
森姆@結論 發表於 2019-4-5 22:47

勤力又點 轉新公司後一首歌都hit唔到

假設當有人識
頭2首勉強都可以拍一d運動用品廣告嘅
森姆@結論 發表於 2019-4-6 02:51

你d想法真係幾天真