返回列表 發帖
係咪會現場表演幫觀眾睇牙?
54320笨 發表於 2018-12-7 12:26

令人想起公園仔事件

唔知有無機開四面台?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Wow
四面台必睇!!!
而家呢一代歌手好少可開四面

BTW
未見過華納搞四面台 ...
JayantL 發表於 2018-12-8 19:27

G for girl live
Funny face 都係四面台
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

順便cover陳慧琳 零
ininin 發表於 2019-1-19 00:09

Cover 梁丙 0:0

Alfred受訪時表示仍「驚魂未定」:「未試過同外國人有咁親密嘅行為,亦未試過咁多人、咁公然,連螢幕初吻都 ...
nicknicknick 發表於 2019-1-23 19:01

公園那一次 算不算公然?

訂了兩張~~~ 希望是尾場啦

唔知鏗鏗會有咩驚爆演出呢
lemontea1069 發表於 2019-2-12 12:38

唱守口如瓶

演唱會嘉賓包括:
巨聲戰友
Joyce
同公司歌手
重有位歌手,唔肯講名,我希望係Kay
柏芝會做座上客,即唔係演 ...
Ching2015 發表於 2019-2-17 19:06

GIGI會去,唔知係嘉賓定座上客呢?

有咩送
hehehaha 發表於 2019-3-19 02:52

鉛筆、擦膠?

咁想咪去佢ig炸佢囉,係度講鬼show你呀
stephybest 發表於 2019-3-20 17:53

應該同Hall1C 講

估有part廣東經典歌medley
HOTMAN 發表於 2019-3-21 11:38

可能係巨聲時嘅參賽歌medley

Diu 又有咁多嘉賓 又要翻唱
仲有幾多時間唱自己歌...
fifty1205 發表於 2019-3-21 11:52

有哪些嘉賓? Joyce、Miss Chan

座上客:GIGI、柏芝、(好似請咗eason)、胡生、小巧、Mag、巨星幫、陳奐仁?

Fxxx 排左成個幾鐘
話賣晒

買到boxset
艾石仔 發表於 2019-3-23 19:57

我淨係想買boxset咋

根本護航就應該係用來放endings , 點會用來握手用啊
gordon0807 發表於 2019-3-24 00:20

應該用《我的離開也是愛》

其實佢唱真心幾Ok,把聲好入咪,同埋d live 都好穩。
不過真係到左樽頸位,好多大反應既歌都係劇歌同舊歌
...
victor1991415 發表於 2019-3-24 00:27

第一part未開聲wo

而許廷鏗的「同性密友」胡鴻鈞現身到去觀眾席時,觀眾更起哄,而他坐在第一行正中間。

Source: Apple daily

金堅開緊Live已經翻睇緊
係咪有機出碟
JayantL 發表於 2019-3-24 17:17

但好似無工作人員揸機錄~~~~

同埋咁多non-華納公司做嘉賓
Cut encore前嗰part 又無意義

唔覺得似出dvd
stephybest 發表於 2019-3-24 17:36

應該唔出 x 2

在獻唱《體操》時,兩位女舞蹈員替他除下黃色外套。唱到《護航》時,許廷鏗看到台下的胡鴻鈞準備起身跟他握手,許廷鏗笑問:「你又點呀?」之後跟胡鴻鈞玩自拍,胡鴻鈞更唱了幾句

對於胡鴻鈞坐第一行,許廷鏗立即解畫:「隔籬係釗峰呀,你哋唔好玩我啦,啲位唔係我分配㗎!」提到今次沒有邀請胡鴻鈞上台,許廷鏗說:「下一次啦,點答呢?『初夜』梗係唔畀佢啦!

————————
毒果嘅報導真juicy

唔知有無追漏POST 反而想知呢忽咩事..
釘釘 發表於 2019-3-24 23:56

毒果話全場爆滿

Part 2
斤欠宜嗰part會變左:
胡鴻鈞/ 軒仔/

剃毛=gay????好多黑人問號,goodest logic...
stephybest 發表於 2019-4-2 19:37

金堅剃左?