返回列表 發帖
真係四面台, 仲要好多公售位
aleksbear 發表於 2019-1-23 16:15

平價飛都好多行下
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

唔算多啦
就係藍同紅之間480空咗5行
JayantL 發表於 2019-3-23 20:41

黃色個面呢

42分都未開場。。。

50分都未開場, 係咪會唱到12點先??

燈光效果好正
其實佢都度過知d劇歌做握手位都叫唱過
最感動係ellen個part, 接明星個下真係
Mag同kay出場都叫到痴左線, friends個part係真心感動同好睇
Mag幾時有得再開過show

揀key都唔揀千千做嘉賓
Lewis 發表於 2019-3-24 00:02

人地都唔只第一次公開多謝Kay la

只係個一刻佢話前輩我有一刻諗過會唔會係jade

其實成個演唱會幾扣到個theme
係中間有幾隻歌悶左啲
Lewis 發表於 2019-3-24 00:06

最悶係諗臨尾神奇之旅同你在我在

其實幾無完唱feel...

至少我後面有人第一句反應到係鬼
反而消失我要chorus先知
但都至少知道係有呢首歌存在

原來成晚無唱”偽人”
Lewis 發表於 2019-3-24 00:08

仲要派台時講明為演唱會而設

唔知算唔算呃左903個冠

最悶肯定係恐怖情人
完全0反應
jasonng 發表於 2019-3-24 00:09

我個邊識跟住唱wo

估唔到呢首都多人識
kwanie 發表於 2019-3-24 00:12

但某程度上我會歸納一句話個4首歌係一part, I mean想講同一樣野

你在我在 780好好反應 我見好多人瘋狂fing螢光棒
fifty1205 發表於 2019-3-24 00:13

但真係唔記得點唱

其實星夢d歌編曲唔係改左好多,仁至義盡係改得幾好,但護航改到好怪lol
fifty1205 發表於 2019-3-24 00:15

福氣都改得唔老套

面具同你在我在應該調位囉,big hit全部太早出場
fifty1205 發表於 2019-3-24 00:17

同意

你見青春頌後走人就知