返回列表 發帖
會唔會請朱咪咪做嘉賓
matthewyky 發表於 2018-12-6 14:21

搵CKJ贊助
「微笑之中 接受還未有 答案。」

有冇內部消息會唔會加場?
npk 發表於 2019-1-9 20:21

佢上年kkbox live話23-24/3 我諗應該等AEG賣完就公佈

呢家冇得排隊買飛
pooh1460 發表於 2019-1-11 13:00

古巨基今次有返排隊 btw 琴日入左好耐先入到 今日勁易入

呢啲先係公開賣飛

回復 329# Garfield

但琴日fb live 又話初夜只會得一日

點計架? 我成日覺得3面台好多機關都要唔少錢
lemontea1069 發表於 2019-1-25 17:07

四面台燈同音響都一定多過三面淨係呢到都用多左錢
   三面台最貴應該係個LED大mon
   不過如果係五月天周董嘅製作三面台都可以貴過四面

三面台就是敷衍觀眾的表演,沒意思
乐坛风云 發表於 2019-1-26 03:08

始終演唱會音樂先係最重要三面台並不等如敷衍
    唔通之前supper嘅紅館所有人high爆都叫敷衍
    古巨基嘅三面台幾千萬製作唔洗3D眼鏡都睇到3D效果又叫敷衍
    一個有heart嘅表演無論邊到做都你會feel到

大家AEG收到飛未呀?

星期四先收到Dear Jane. 應該下星期寄出。
Ching2015 發表於 2019-3-10 22:59

Thx

480係第幾行開始?
eggsteven 發表於 2019-3-15 12:24

16行開始 我AEG係黃色轉角26行 早知公售算

唉係囉又要訂飛錢
eggsteven 發表於 2019-3-15 14:04

希望轉角唔係對住band

回復  Ching2015

開場我估 神奇之旅
ouyang 發表於 2019-3-20 07:12

我估體操 快歌炒熱氣氛

唔洗買螢光棒
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

一句話雖然佢自彈自唱有彈錯但送俾Ellen所以好感動

一人一首冇唱到嘅遺珠/唔應該出現嘅歌

殘忍
jason 發表於 2019-3-24 00:44

華納歌有埋白紙同大雄就好

個台設計真係有啲問題
睇嚟佢踩台個時,冇行過去480同300啲位望返落個台睇個design 有冇阻隔視線 ...
pooh1460 發表於 2019-3-24 10:00

我以為完左第一part會升起個波點知成場keep住係到...