返回列表 發帖

[Apr/2019] 古巨基我們世界巡迴演唱會 - 香港站Part2

古巨基我們世界巡迴演唱會 - 香港站Part2
日期: 2019年4月11-12日(星期四至五)
時間: 20:00
地點: 紅館
票價: $780, $480, $280

Citi Clear Card客戶可於2018年12月18-20日優先購票
其他Citi客戶亦可於2018年12月19-20日優先購票

平過金堅
Poster好睇過part 1
Jayant Music Chart Week 49
1.陳奕迅 / eason and the duo band - 破壞王
2.Dear Jane - 永遠飛行模式
3.衛蘭 - 在月台上等你

呢個part 2我覺得似係頂人二手期

回復 3# 721AXA

係呀 好似話頂左joey個期
吾知歌單係米同上次一樣呢

呢個part 2我覺得似係頂人二手期
721AXA 發表於 2018-12-6 18:47

美祖本身個期好似分咗俾KKK 艾粒 毒坤
Jayant Music Chart Week 49
1.陳奕迅 / eason and the duo band - 破壞王
2.Dear Jane - 永遠飛行模式
3.衛蘭 - 在月台上等你

怪唔知又上勁歌啦,原來又開售part2

嘩竟然開part2 點解祖祖唔要個期
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 49
1. 盡力呼吸 2. (一個男人)一個女人和浴室 3. 掉進海的眼淚

帥小寶` 發表於 2018-12-6 20:59

因為早早選了暑假

點解同屬公司嘅霆鋒唔要,或者俾送禮都得

乐坛风云 發表於 2018-12-6 21:52

佢今年都是頂五月天個位

因為早早選了暑假
大卷子2018 發表於 2018-12-6 21:33

祖兒全身暑假
好勁
SSN Chart (7 Dec)  自唱新歌「和每天講再見」(4 Jan)
1. 幻 覺 湖 (1 Week No.1) - 林 一 峰
2. 笑 容 迷 路 了 - 黃 妍
3. 遇 怪 魔 我 急 於 變 大 個 - 劉 卓 軒

乐坛风云 發表於 2018-12-6 21:52

賺奶粉錢掛
love wins!

睇定D先了...上次RUNDOWN唔收貨...

因為早早選了暑假
大卷子2018 發表於 2018-12-6 09:33 PM

被逼全身暑假嘎
cm精神 捧乜死乜 反乜紅乜
叱咤十大前五位:心之科學 195/未來見 194*/天才兒童1985 190/一个女人和浴室 181*/無期 178

帥小寶` 發表於 2018-12-6 08:59 PM

太后想系生日月開但紅館唔俾
被逼全身暑假開嬲嘎
cm精神 捧乜死乜 反乜紅乜
叱咤十大前五位:心之科學 195/未來見 194*/天才兒童1985 190/一个女人和浴室 181*/無期 178

回復 9# 乐坛风云

霆鋒好似係想年尾開