返回列表 發帖
其實好頂唔順佢著潮服果樣
成40 歲 但著到成個花lan甘

其實好頂唔順佢著潮服果樣
成40 歲 但著到成個花lan甘
jason567 發表於 2019-1-15 16:01

咁郭富城呢?頭髮仲要粉紅色,藍色

邊個會諗到Ekin去飛去得好過基仔
rfv123 發表於 2019-1-15 15:48

古惑仔老本食到2046……對伊面零興趣,唱歌冇氣,要睇樣我不如睇強國鮮肉

回復 47# stephybest

可能要搵肥佬唱劇歌打救人氣先可以幫手散飛加場
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  stephybest

可能要搵肥佬唱劇歌打救人氣先可以幫手散飛加場
黃家正 發表於 2019-1-15 20:17

今次演唱會又要唱義海豪情

古惑仔老本食到2046……對伊面零興趣,唱歌冇氣,要睇樣我不如睇強國鮮肉 ...
stephybest 發表於 2019-1-15 17:57

伊面個幾次嘅舞臺都幾震撼下,好正。快歌都幾多下

咁郭富城呢?頭髮仲要粉紅色,藍色
lightupmylight 發表於 2019-1-15 16:28

人地郭富城睇製作已經值回票價啦

人地郭富城睇製作已經值回票價啦
KLY 發表於 2019-1-15 21:58

聽講今次內地tour貌似票房唔係幾掂,不過勝在有主辦方同佢搞

賣咗三日都未賣曬5000張飛

賣咗三日都未賣曬5000張飛
lightupmylight 發表於 2019-1-17 14:46

仲FLOP過洪卓立

聽講今次內地tour貌似票房唔係幾掂,不過勝在有主辦方同佢搞
乐坛风云 發表於 2019-1-15 22:13

其實佢有邊次票房係掂 96 98 滯銷, 2001 出黑布
講返基仔, 我覺得佢唔加場既話, 開SHOW 前應該勉強坐滿既
【This is MC】澳門見

講返基仔, 我覺得佢唔加場既話, 開SHOW 前應該勉強坐 ...
lemontea1069 發表於 2019-1-17 16:52

古sir今次甘唔掂,下次係咪冇咩機會開到四面台噶啦

古sir今次甘唔掂,下次係咪冇咩機會開到四面台噶啦
乐坛风云 發表於 2019-1-17 17:46

點會吖
啲神枱歌手個個都死要面
仲要係蛋記
蝕錢都會做啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

乐坛风云 發表於 2019-1-15 22:13

幾年前係廣州東站地鐵站內有廣告sell佢個演唱會買一送一

講返基仔, 我覺得佢唔加場既話, 開SHOW 前應該勉強坐 ...
lemontea1069 發表於 2019-1-17 16:52

even對上個個演唱會都滯銷喇
15場都係得七八成入座率

even對上個個演唱會都滯銷喇
15場都係得七八成入座率
Jacz 發表於 2019-1-17 18:09

我好好好記得第一次睇城城由山頂自己Upgrade左前十行, 全場大量吉位

真係無咩興趣
以前細個果陣成日聽同唱基仔d歌,好hit
但基仔唱咗咁多年,曲風來來去去都係果類(新歌太空艙/亂世情侶都係果d野) ,佢唔悶我都悶了。

真係無咩興趣
但基仔唱咗咁多年,曲風來來去去都係果類(新歌太空艙/ ...
Garfield 發表於 2019-1-17 18:18

就係想聽佢唱嗰啲野,爆了周星呢你聽埋我嗰份

真係無咩興趣
但基仔唱咗咁多年,曲風來來去去都係果類(新歌太空艙/ ...
Garfield 發表於 2019-1-17 18:18

而家哩d 咁高汁既k 歌真係買少見少,反而興幸佢仲出到哩d 食糊歌

就係想聽佢唱嗰啲野,爆了周星呢你聽埋我嗰份
stephybest 發表於 2019-1-17 18:43

係既...
咁但係我睇咗part 1,新歌無吸引到我,所以就無咩興趣睇part 2了

加4月13號星期六一場

加4月13號星期六一場
阻住 發表於 2019-1-24 16:38

加得咁夾硬
可以改名做「我們(一起掟壽包)演唱會」

加得咁夾硬
可以改名做「我們(一起掟壽包)演唱會」
gooloo 發表於 2019-1-24 16:42

蛋記慣用做法
hold曬啲飛扮爆加場然後再跳樓價散飛是常識吧
咁樣都先加得一場已經算好差下
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

蛋記慣用做法
hold曬啲飛扮爆加場然後再跳樓價散飛是常識吧
咁樣都先加得一場已經算好差下 ...
JayantL 發表於 2019-1-24 16:48

希望美卷8月演唱會可以加到20場然後失禁式派霏

4000張飛

gooloo 發表於 2019-1-24 16:53

邊個係美卷?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

邊個係美卷?
misterben111 發表於 2019-1-29 20:58

joey

joey
乐坛风云 發表於 2019-1-29 22:22

我太out 真係唔知佢叫美卷

gooloo 發表於 2019-1-24 16:53

佢實係要係咁派飛啦

難入

支持

蘋果話再加多一場14號!

蘋果話再加多一場14號!
Alantse722 發表於 2019-2-10 12:45

仲加到估唔到啵

仲加到估唔到啵
stephybest 發表於 2019-2-10 13:01

好慘,05年11塲四面台flop到而家三場三面台

好慘,05年11塲四面台flop到而家三場三面台
乐坛风云 發表於 2019-2-10 13:59

佢演唱會比較悶
街客唔會太大意慾次次睇

舊年果個我都唔收貨,估唔到仲黎part two

佢演唱會比較悶
街客唔會太大意慾次次睇

舊年果個我都唔收貨,估唔到仲黎part two ...
lemontea1069 發表於 2019-2-10 14:23

古巨基陳慧琳
兩大演唱會悶神

古巨基陳慧琳
兩大演唱會悶神
gooloo 發表於 2019-2-10 15:38

共通點: 演唱會監制=雷頌德

14/4 終極尾場 20/2 賣飛

14/4 終極尾場 20/2 賣飛
misterben111 發表於 2019-2-14 20:09

好劲吖

共通點: 演唱會監制=雷頌德
wewa1001 發表於 2019-2-14 09:58

曾幾何時大家都覺得佢做個堆快歌好潮但而家佢已經冇咩進步空間
    基本上幫人做Band leader有九成歌都係照原版彈
    如果唔係成日開啲歌重覆都接受到但如果好快又再開歌好多相同就唔得
    好似五月天咁真正歌迷係唔會想聽突然好想你,洋蔥,我不願讓你一個人呢啲歌
    希望今次rundown有多啲唔同 利申買左頭場

開四場都要加場兩次,甘Joey係咪要加場十幾次?

480仲賣緊21行

4場冇一場喺售罄噶

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

泰禾人壽呈獻 古巨基 - 我們世界巡迴演唱會香港站 PART 2
全部取消
其他可選座位
場地:        香港體育館
日期:        2019/04/12 星期五 下午8 時15分

請注意,閣下已「允許」由系統選擇的座位部份或全部並不相連及 / 或分佈在不同區段。
座位編號:       
段:        行:        位:        門票類別及票價:
66        2        96         取消        座位預覽
66        3        96         取消        座位預覽
66        4        96         取消        座位預覽
65        4        84         取消        座位預覽
65        4        85         取消        座位預覽
65        4        86         取消        座位預覽
65        4        87         取消        座位預覽
65        4        88         取消        座位預覽
65        4        89         取消        座位預覽
65        5        84         取消        座位預覽
65        5        85         取消        座位預覽
44        2        96         取消        座位預覽
44        3        96         取消        座位預覽
44        4        92         取消        座位預覽
44        4        93         取消        座位預覽
44        4        94         取消        座位預覽
44        4        95         取消        座位預覽
44        4        96         取消        座位預覽
44        5        90         取消        座位預覽
44        5        91         取消        座位預覽
門票數量:        20

有跳樓飛都可考慮下

#urbtix有側田位 #視線受阻 #賣低一個價位 #480280有連位

英皇有古怪突然話賣晒然後加側田位