返回列表 發帖
點解次次睇騷都唔中祖祖做嘉賓!!
Dear Jane唔中,今次KKK又唔中……
今日出左祖兒  唔想聽日就係胡定欣 ...
stephybest 發表於 2019-4-11 22:33

唱了亂世?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

祖兒唱左狂串樂基兒
stephybest 發表於 2019-4-11 22:51

呢首未聽過live
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Vani/ 黃丹儀主理的《狂串樂基. 兒》

我估今晚張敬軒 尾場謝霆鋒都似
ouyang 發表於 2019-4-13 07:05

胡定似尾場嘉賓

回復  l00540

佢唔係要去金像獎咩?
tyli 發表於 2019-4-13 09:29

即係今晚

我覺得twins都有機
misterben111 發表於 2019-4-13 09:43

玩>10 years challenge
我估今晚有我家GIGI合唱《許願》

係就正啦 之前演唱會都冇請過gigi做嘉賓 感覺佢地吾係好fd
筠筠 發表於 2019-4-14 14:55

因為唔同公司啫
之前流行經典有合作啊

#EEI年代孖寶